top of page

Velkommen til bloggen vår!

Oss i mellom er en liten erotisk butikk i hjertet av Hamar. I 2016 bestemte vi oss for å være med å gjøre verden til et bedre sted, ved å fokusere på det vi er ekstra gode på, nemlig seksuell helse! Derfor startet vi ossimellombloggen.no. Vi selger erotiske leketøy i alle slags former og fasonger, og vi har også et stort utvalg seksualtekniske hjelpemidler av ymse slag.
Hos oss er alle velkomne, og du kan føle deg trygg på at det du sier til oss, det forblir (på) Oss i mellom.

Vi vil gjerne gjøre vårt for å bekjempe tabuer og fordommer, og denne bloggen er enda et steg i vår prosess for å gjøre nettopp det.
Om du er ute etter noe bare for å leke litt i hverdagen , eller om du trenger hjelpemidler etter sykdom eller lidelse så vil vi gjøre vårt ytterste for å bistå med informasjon og produkter til nettopp deg.

Med denne bloggen håper vi å kunne nå ut til enda flere i vårt vidstrakte land, menn og kvinner, unge og gamle. Og alle midt i mellom :)
Vi vil legge ut noe seriøst, og noe morsomt. Litt sånn som arbeidsplassen vår, som er seriøs morsom! :)

Vi vil legge ut et innlegg fast i uka, og kanskje ett og annet ekstra innlegg om humøret treffer riktig, eller det er noe vi føler må tas opp.

Setter veldig stor pris på tilbakemeldinger, både ris og ros. Send oss gjerne et tips om det er et spesielt tema du gjerne vil lese om, eller føler burde tas opp.

Det er fullt mulig å stille spørsmål via chatten, men jeg som bloggansvarlig har ikke mulighet til å svare til enhver tid. Om du lurer på noe, så skriv gjerne mailadresse sammen med meldingen, så får du svar så snart jeg har mulighet. Eventuelt kan du også sende mail til post@ossimellombloggen.no

Husk at vi ikke er leger eller gynekologer! Vi vil hjelpe med det vi kan, men ofte vil vi også be dere oppsøke kyndig helsepersonell.

Takk for at du hjelper oss opp og frem ved å lese, og følg gjerne med videre.
Del bloggen vår, og vær med på å sette seksuell helse på dagsordenen! 

-Alle oss på Oss i mellom :)

inCollage_20190917_155047947.jpg
Hjem: Welcome
Hjem: Blog2
  • BossLady

Èn kan ikke hjelpe alle, men alle kan hjelpe èn!

Oppdatert: 12. nov. 2019

"Høytid gir tid for refleksjoner", sier de i en reklame på tv og for meg så stemmer det faktisk. Jula blir alltid brukt med familien og de jeg er glad i. Vi spiser, ler, koser oss og spiser litt til. Ganske sikker på at det tyter sukker ut av øra mine. Utrolig hvor mye sjokolade og kaker man kan spise, hvis man virkelig går inn for å ta en for laget.

Det er godt å komme seg unna hverdagene og sette pris på de små gledene i livet, som egentlig ikke er små når man tenker seg om. Heldig er jeg som kan feire sånn jul som jeg gjør.


2018 har vært ett spennende år. Bloggen er oppe å går og seksuell helse er viktigere og mer på agendaen enn noensinne. Noe som føles helt magisk. Vi har hatt mange kunder innom i løpet av 2018 som kommer fordi de trenger hjelp og håper vi kan hjelpe enda flere i 2019.

2019 starter lovende med ett seksuellhelse kurs som fører oss ett steg nærmere til å "redde" verden. 2018 har gitt oss både ris og ros, noe vi trenger for å utvikle oss. Vi takker dere alle for den gleden dere gir oss og for at vi kan gi dere glede.


Såååå.. 2019 ja.. Nytt år og nye muligheter. Nyttårsforsett har jeg prøvd på før. Må si jeg er ekstremt dårlig til å gjennomføre det. "I år skal jeg ikke spise mye sjokolade." Særlig. Nei.

Nyttårsforsettene mine ryker på en smell hvert år så det har jeg ikke tenk å gjøre i år. Klarer aldri å slutte å spise sjokolade læll. ;)


Hørte en fin ting for noen år tilbake. 1 kan ikke hjelpe alle, men alle kan hjelpe 1. Dette er noe jeg har hatt i hodet mitt siden jeg hørte det første gangen. Det ga mening for meg og jeg prøver å bruke dette hver dag. Er ikke så mye som skal til for å glede ett annet menneske.


Så i disse krenkende tider. Kanskje vi bare skal være snille med og mot hverandre? Sette pris på det man har og ikke bli krenket fordi andre har ting du ikke har. Vi er alle forskjellige og det er faktisk ikke en dårlig greie, men å være slemme fordi man er forskjellige, er det.


Ønsker dere der ute alt godt i 2019. :) takk for det gamle og velkommen til det nye!


PS: Takk for at dere gir oss opplevelser, gleder og en meningsfylt hverdag. :)


Lots of love, Miss Bosslady

6 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Hjem: Instagram

KONTAKT OSS:

Strandgata 71 (inngang Bekkegata), 2317 Hamar, Norway

625 20 013

  • generic-social-link
  • instagram

Thanks for submitting!

Hjem: Contact
bottom of page