top of page

Velkommen til bloggen vår!

Oss i mellom er en liten erotisk butikk i hjertet av Hamar. I 2016 bestemte vi oss for å være med å gjøre verden til et bedre sted, ved å fokusere på det vi er ekstra gode på, nemlig seksuell helse! Derfor startet vi ossimellombloggen.no. Vi selger erotiske leketøy i alle slags former og fasonger, og vi har også et stort utvalg seksualtekniske hjelpemidler av ymse slag.
Hos oss er alle velkomne, og du kan føle deg trygg på at det du sier til oss, det forblir (på) Oss i mellom.

Vi vil gjerne gjøre vårt for å bekjempe tabuer og fordommer, og denne bloggen er enda et steg i vår prosess for å gjøre nettopp det.
Om du er ute etter noe bare for å leke litt i hverdagen , eller om du trenger hjelpemidler etter sykdom eller lidelse så vil vi gjøre vårt ytterste for å bistå med informasjon og produkter til nettopp deg.

Med denne bloggen håper vi å kunne nå ut til enda flere i vårt vidstrakte land, menn og kvinner, unge og gamle. Og alle midt i mellom :)
Vi vil legge ut noe seriøst, og noe morsomt. Litt sånn som arbeidsplassen vår, som er seriøs morsom! :)

Vi vil legge ut et innlegg fast i uka, og kanskje ett og annet ekstra innlegg om humøret treffer riktig, eller det er noe vi føler må tas opp.

Setter veldig stor pris på tilbakemeldinger, både ris og ros. Send oss gjerne et tips om det er et spesielt tema du gjerne vil lese om, eller føler burde tas opp.

Det er fullt mulig å stille spørsmål via chatten, men jeg som bloggansvarlig har ikke mulighet til å svare til enhver tid. Om du lurer på noe, så skriv gjerne mailadresse sammen med meldingen, så får du svar så snart jeg har mulighet. Eventuelt kan du også sende mail til post@ossimellombloggen.no

Husk at vi ikke er leger eller gynekologer! Vi vil hjelpe med det vi kan, men ofte vil vi også be dere oppsøke kyndig helsepersonell.

Takk for at du hjelper oss opp og frem ved å lese, og følg gjerne med videre.
Del bloggen vår, og vær med på å sette seksuell helse på dagsordenen! 

-Alle oss på Oss i mellom :)

inCollage_20190917_155047947.jpg
Hjem: Welcome
Hjem: Blog2
  • Forfatterens bildeLene MK

17. Mai!

Oppdatert: 12. nov. 2019

De fleste drar på seg finstasen og vandrer ut for å se familie og kjøre gå i tog, spise is, og vifte velvillig med norske flagg både her og der. Noen vil utover ettermiddag og kveld vandre videre på fest, og for noen vil denne festen vare helt ut i de sene morgentimer. Helt til man får gleden av å foreta en walk of shame i bunad.

Dere er mine helter! Det er sjeldent det er like tydelig at festen varte såpass lenge, for bunad den 18. mai ser man ikke mye til;) Og de fjesene som hører til! Jeg har sett det på ett par, det uttrykket som helt klart sier at man ikke vil bli sett, langt mindre bli lagt merke til. Men de holder fremdeles hodet høyt, som seg hør og bør når man bærer nasjonaldrakten!

Jeg ser behovet for å minske skammen, men allikevel.. Jeg tenker at du må da ha hatt det meget moro. Du som har kledd på deg dette antrekket som er både varmt og tett, holdt ut nesten et helt døgn i et antrekk knapt ment å utholde i mer enn en tre, fire timer. Du har klart formiddagen, middagen, kveldsølen OG natten igjennom. Et diplom min venn, det er det du skulle hatt. Så lenge du har fått det meste ut av kvelden, så lenge du har kost deg, så kom nå stolt nedover boligfeltet halv sju på morgenen! Rett opp maskaraen, knyt stolte knuter på nikkersen, og la skammen slippe!


Fant en video på godeste youtube om nettopp dette med bunad på 17. mai. Muligens en ide for de av dere som er mer drevne i denne praksisen? ;)


(Hentet fra youtube, fra nrk.no)


Og sånn utenom det, så ønsker jeg dere alle en fabelaktig flott dag!

Hipp, hip, hurra :)


Mvh Lene MK, Oss i mellom.6 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Hjem: Instagram

KONTAKT OSS:

Strandgata 71 (inngang Bekkegata), 2317 Hamar, Norway

625 20 013

  • generic-social-link
  • instagram

Thanks for submitting!

Hjem: Contact
bottom of page