top of page

Velkommen til bloggen vår!

Oss i mellom er en liten erotisk butikk i hjertet av Hamar. I 2016 bestemte vi oss for å være med å gjøre verden til et bedre sted, ved å fokusere på det vi er ekstra gode på, nemlig seksuell helse! Derfor startet vi ossimellombloggen.no. Vi selger erotiske leketøy i alle slags former og fasonger, og vi har også et stort utvalg seksualtekniske hjelpemidler av ymse slag.
Hos oss er alle velkomne, og du kan føle deg trygg på at det du sier til oss, det forblir (på) Oss i mellom.

Vi vil gjerne gjøre vårt for å bekjempe tabuer og fordommer, og denne bloggen er enda et steg i vår prosess for å gjøre nettopp det.
Om du er ute etter noe bare for å leke litt i hverdagen , eller om du trenger hjelpemidler etter sykdom eller lidelse så vil vi gjøre vårt ytterste for å bistå med informasjon og produkter til nettopp deg.

Med denne bloggen håper vi å kunne nå ut til enda flere i vårt vidstrakte land, menn og kvinner, unge og gamle. Og alle midt i mellom :)
Vi vil legge ut noe seriøst, og noe morsomt. Litt sånn som arbeidsplassen vår, som er seriøs morsom! :)

Vi vil legge ut et innlegg fast i uka, og kanskje ett og annet ekstra innlegg om humøret treffer riktig, eller det er noe vi føler må tas opp.

Setter veldig stor pris på tilbakemeldinger, både ris og ros. Send oss gjerne et tips om det er et spesielt tema du gjerne vil lese om, eller føler burde tas opp.

Det er fullt mulig å stille spørsmål via chatten, men jeg som bloggansvarlig har ikke mulighet til å svare til enhver tid. Om du lurer på noe, så skriv gjerne mailadresse sammen med meldingen, så får du svar så snart jeg har mulighet. Eventuelt kan du også sende mail til post@ossimellombloggen.no

Husk at vi ikke er leger eller gynekologer! Vi vil hjelpe med det vi kan, men ofte vil vi også be dere oppsøke kyndig helsepersonell.

Takk for at du hjelper oss opp og frem ved å lese, og følg gjerne med videre.
Del bloggen vår, og vær med på å sette seksuell helse på dagsordenen! 

-Alle oss på Oss i mellom :)

inCollage_20190917_155047947.jpg
Hjem: Welcome
Hjem: Blog2

BDSM

Fetisjer er noe vi etterhvert vil gå nøyere inn på, over flere innlegg, men vi starter litt forsiktig med litt generelt om BDSM. (Bondage & Dicipline, Dominance & submission, sadism & masochism)


Bondage & disiplin: Håndjern, cuffs, pisk, binding.

Dominance and submission: Dominanse og underkastelse. En styrer showet, den andre tar i mot.

Sadisme og masokisme: En sadist vil kunne oppnå nytelse ved å påføre andre skade, mens en masokist får nytelse av å føle smerten.

(Sadomasokisme er et ord satt sammen for å forklare bedre. Sadisten gir smerte og får nytelse, masokisten føler smerten og dermed også nytelsen.)


Men det er nå ikke slik at alle som er interesserte i BDSM liker å få verken juling eller spytt i fjeset. Det finnes mange ulike grupperinger og grader. Noen vil bare bindes godt mens de pirres ned fjærpisker og slike snille ting, andre er ikke fornøyd med mindre de har blåmerker over baken dagen etter. Man har alle de i mellom, og mange som har dratt den lenger. Og så lenge de holder seg trygge, så er det vel strengt talt ingen andre sin sak.

Bare vit med en gang: Det er du som bestemmer! Spesielt med de som er submissive eller underdanige, så kan tidligere dårlige seksuelle erfaringer eller traumer etter overgrep ha noe å si! Vær sikker på at du er ute etter det du er ute etter av de rette årsakene, så du ikke utilsiktet gjør noen til en overgrepsmann.


I butikken vår har vi det jeg liker å kalle enten godkroken eller kroken med det rare i. Der har vi pornofilmer i alskens sjangre, lær cuffs, solide håndjern, halsbånd, latekslaken, sexhusker, pisker, brystvorteklemmere, øyebind, gags, buttplug med både smaragd og hale, og det meste du trenger til elektrosex ;) ... med mere til!

Noen tenner på smerte, noen er mer på ydmykelsen. Begge deler er forsåvidt helt greit for min del. Noen vil kveles litt, andre vil spyttes på, og mange igjen vil bare koses med. We`re all different :)


Om du er en nybegynner så er det greit å starte rolig. Både som dominant og submissiv. Start med litt forsiktig knyting, grader sakte oppover. Som startpisk anbefaler vi en av de snille floggerne vi har inne, og startsett til bondage har vi flere av ;)

Mange forstår ikke at smerte kan brukes til nytelse. Men for de av oss som liker dette er smerten det samme som nytelsen i øyeblikket. Alt forsterkes av hverandre, og skaper en usaklig god følelse for de som har denne tilbøyeligheten.


Trygghet står alltid i høysetet, og man er faktisk nesten tryggere under for eksempel en BDSM event enn ellers. Faktisk, så har den underdanige til enhver tid kontrollen, enten med en avtalt ord eller en tydelig gest, og det er opp til den dominante å følge med.


Om du trekkes mot BDSM, vit hvorfor. Spesielt om du er underdanig! Om du virkelig tenner på dette, og dette er det du vil, så vil du kunne finne et dominant menneske som rocker verdenen din. Men..! Om du er skadet, og egentlig trenger hjelp, så vil dette gjøre et uskyldig menneske til overgrepsmann/kvinne.


Bondage er awesome om det gjøres riktig. Og det er svært viktig at det gjøres riktig.

Så lenge man er et voksent og frittenkende menneske med gode intensjoner og meninger her i livet, så burde det ikke gjøre store forskjellen om du liker å få en flatneve over fjeset en gang i blant på privaten;) Og bare så det er sagt: ikke alle liker slag!


BDSM er veldig i vinden etter at Fifty Shades of Grey kom ut. Jeg tror nok at mange har prøvd ting de aldri trodde at de ville, mye på grunn av påvirkningen de bøkene og filmene hadde.


Når det gjelder BDSM må du rett og slett ta det ett steg om gangen.

Finn ut hvor du ligger, og hva du digger, litt og litt. Partneren har alt å si tror jeg, om det så bare er en midlertidig en for nå, eller en du beholder en stund. Respekter alltid dine partneres grenser, og legg av tid til kjæling og nærhet etterpå, gull verdt.


La partner få være med deg å utforske. Lek litt sammen, og se om det er noen grenser det er verdt det å flytte litt på ;) Dette ble i grunn bare litt kort og konkret, men det er så utrolig mye å skrive om dette temaet at vi bruker god tid på det.


Og er det noe som helst du lurer på, så kontakt oss! Vi er tilgjengelige i butikk, over telefon, via chatten her på bloggen og over facebook! :)


Mvh Lene MK, Oss i mellom.

30 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Hjem: Instagram

KONTAKT OSS:

Strandgata 71 (inngang Bekkegata), 2317 Hamar, Norway

625 20 013

  • generic-social-link
  • instagram

Thanks for submitting!

Hjem: Contact
bottom of page