top of page

Velkommen til bloggen vår!

Oss i mellom er en liten erotisk butikk i hjertet av Hamar. I 2016 bestemte vi oss for å være med å gjøre verden til et bedre sted, ved å fokusere på det vi er ekstra gode på, nemlig seksuell helse! Derfor startet vi ossimellombloggen.no. Vi selger erotiske leketøy i alle slags former og fasonger, og vi har også et stort utvalg seksualtekniske hjelpemidler av ymse slag.
Hos oss er alle velkomne, og du kan føle deg trygg på at det du sier til oss, det forblir (på) Oss i mellom.

Vi vil gjerne gjøre vårt for å bekjempe tabuer og fordommer, og denne bloggen er enda et steg i vår prosess for å gjøre nettopp det.
Om du er ute etter noe bare for å leke litt i hverdagen , eller om du trenger hjelpemidler etter sykdom eller lidelse så vil vi gjøre vårt ytterste for å bistå med informasjon og produkter til nettopp deg.

Med denne bloggen håper vi å kunne nå ut til enda flere i vårt vidstrakte land, menn og kvinner, unge og gamle. Og alle midt i mellom :)
Vi vil legge ut noe seriøst, og noe morsomt. Litt sånn som arbeidsplassen vår, som er seriøs morsom! :)

Vi vil legge ut et innlegg fast i uka, og kanskje ett og annet ekstra innlegg om humøret treffer riktig, eller det er noe vi føler må tas opp.

Setter veldig stor pris på tilbakemeldinger, både ris og ros. Send oss gjerne et tips om det er et spesielt tema du gjerne vil lese om, eller føler burde tas opp.

Det er fullt mulig å stille spørsmål via chatten, men jeg som bloggansvarlig har ikke mulighet til å svare til enhver tid. Om du lurer på noe, så skriv gjerne mailadresse sammen med meldingen, så får du svar så snart jeg har mulighet. Eventuelt kan du også sende mail til post@ossimellombloggen.no

Husk at vi ikke er leger eller gynekologer! Vi vil hjelpe med det vi kan, men ofte vil vi også be dere oppsøke kyndig helsepersonell.

Takk for at du hjelper oss opp og frem ved å lese, og følg gjerne med videre.
Del bloggen vår, og vær med på å sette seksuell helse på dagsordenen! 

-Alle oss på Oss i mellom :)

inCollage_20190917_155047947.jpg
Hjem: Welcome
Hjem: Blog2
  • Forfatterens bildeLene MK

Analsex.

Oppdatert: 12. nov. 2019

Analsex er vel verdt å snakke litt om tenker jeg. Det finnes de som ikke setter noe pris på det, og man har de som foretrekker det fremfor andre seksuelle aktiviteter. For noen er det det mest underdanige man kan gjøre, noen synes det er frigjørende, mens andre igjen synes det er herlig tabu.


Analsex er ikke en homofil greie! Jeg har møtt homofile menn som ikke har analsex, og jeg har møtt heterofile menn som liker både buttplugs og dildo i baken. Alt handler om hva man liker, og hvor komfortsonen er.

For en ting kan vi være klare på med en eneste gang: hvis du IKKE vil ha analsex, da skal du ikke ha det. Det er din kropp, og dette er et valg bare du skal ta.


Analsex er rett og slett penetrering analt, eller da sex i rumpa. Om man først har bestemt seg for å teste ut det her, så er det visse forhåndsregler man kan ta for å bedre opplevelsen:

Først og fremst: Skyll tarmen din! Man får kjøpt skylleballonger på de fleste apotek, hos oss i vår butikk og på nettbutikken. Man fyller ganske enkelt ballongen med vann, fører den litt inn i endetarmen, og klemmer så på ballongen for å tømme den. Etter en kort stund vil du føle et behov for å gå på do, og da får du skylt ut. På denne måten trenger du ikke bekymre deg for ulumskheter og lekkasjer og kan føle deg litt mer komfortabel under selve seansen.

Og noe annet du bør smøre deg med er TÅLMODIGHET! Har du ikke tid til å ta det forsiktig, så bør du ikke ha analsex heller. Ringmuskelen er svært tøyelig, men den bør overtales sakte og sikkert. Vi har to lukkemuskler, og den ene er direkte koblet sammen med nervesystemet. Om man skader noen av disse musklene vil man kunne oppleve smerter, sår, rifter, og i verste fall anal prolaps. Så.. Tålmodighet og god tid. Dette er noe man skal kose seg med, ikke noe som bør forhastes.


Glidemiddel er meget viktig her altså. Tarmen vår har ikke mulighet til å smøre seg kan du si, så glidemiddel er alfa og omega for vellykket analsex. Har hørt en historie der for lite glidemiddel ble brukt, noe som endte med at kondomen sprakk på vei inn. Etter det jeg hørte var det så forbannet vondt at hun ikke turte prøve analsex på mange år etterpå.

Silikonbasert glidemiddel er veldig bra til dette formålet, og her i butikken har vi også silikonglid spesielt ment for analsex, kalt Pjur Backdoor (Relaxing silicone anal glide)

Denne inneholder unike jojoba ekstrakter som gir en avlappende/bedøvende effekt og en langvaring glid. (Kan trygt brukes sammen med kondomer. )

Man kan selvfølgelig også bruke vannbasert glidemiddel, men den tørker ut raskere og vil ikke være like drøy.


Om man bruker leketøy vil silikonglid over tid kunne forringe kvaliteten på leketøyet om leketøyet er laget av silikon, men vær flink med renhold så går det nok fint :)


Bedøvende kremer:

Vi har en krem i butikken som heter Touchè - Anal ease. Denne kremen gir en liten bedøvende effekt slik at det blir bedre komfort under analsex.

Den påføres bare i små mengder i endetarmsområdet før man skal ha sex, og den trenger bare noen minutter på å virke.

Om man bruker bedøvende kremer eller glid under analsex, så HUSK KONDOM! Hadde for en tid tilbake en kunde innom som fortalte at hun og mannen hadde testet en slik krem uten å bruke kondom. Det som startet ganske hot and heavy hadde endt opp som meitemark på grottevandring. Frustrasjonen til mannen som var ganske så tent og klar, men som plutselig hadde en følelsesløs penis, den var visstnok meget stor ;)


Buttplugs eller analkuler kan være en god måte å forberede stumpen på det som skal skje. Her har man en nesten uendelig variasjon. Gelekuler? Silikon? Buttplug med hale? I metall? I silikon? Bare en liten buttplug man kan sette på fingeren kanskje? Vi har noe for de aller fleste:) Har også mange varianter med prostatastimulering, men dette vil få et eget innlegg på et senere tidspunkt. Kan jo ikke nevne alle godsakene med en gang ;)


I rumpehullet har vi en hel haug med følsomme nervetråder som kan forsterke opplevelsen og gi masse nytelse. Om man stimulerer klitoris samtidig, da kan det fort ende i en ganske så massiv orgasme. Og hvem vil ikke ha det?

Ellers så kan det hjelpe å slappe godt av under penetrering. Ikke knip, men prøv å "åpne" deg for å hjelpe leketøyet eller penis inn. Det er ikke helt som å trykke når man skal bæsje, men er litt i samme gaten. Om du prøver deg frem forsiktig vil du finne riktig teknikk fort :)

Da håper jeg at du som har lest kanskje har lært noe nytt? Analsex kan være ganske så fabelaktig, for de som liker det. Det er jo egentlig bare enda en måte å ha sex på! Og det er ikke bare pornostjerner som har det heller. Kjenner til flere kvinner som faktisk foretrekker analsex fremfor vaginalsex. Jeg vet ikke hvorfor, men det gjør igrunn ikke de heller. Det er bare sånn. Jeg kjenner til flere som sverger til analsex mens de menstruerer også, da det finnes de som ikke vil ha vaginalt samleie mens de menstruerer, men de vil fremdeles ha sex.


Smaken er som baken, delt i to! (Og ganske morsom å leke med.. ;) )


Mvh Lene MK, Oss i mellom :)
33 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Onani.

Hjem: Instagram

KONTAKT OSS:

Strandgata 71 (inngang Bekkegata), 2317 Hamar, Norway

625 20 013

  • generic-social-link
  • instagram

Thanks for submitting!

Hjem: Contact
bottom of page