top of page

Velkommen til bloggen vår!

Oss i mellom er en liten erotisk butikk i hjertet av Hamar. I 2016 bestemte vi oss for å være med å gjøre verden til et bedre sted, ved å fokusere på det vi er ekstra gode på, nemlig seksuell helse! Derfor startet vi ossimellombloggen.no. Vi selger erotiske leketøy i alle slags former og fasonger, og vi har også et stort utvalg seksualtekniske hjelpemidler av ymse slag.
Hos oss er alle velkomne, og du kan føle deg trygg på at det du sier til oss, det forblir (på) Oss i mellom.

Vi vil gjerne gjøre vårt for å bekjempe tabuer og fordommer, og denne bloggen er enda et steg i vår prosess for å gjøre nettopp det.
Om du er ute etter noe bare for å leke litt i hverdagen , eller om du trenger hjelpemidler etter sykdom eller lidelse så vil vi gjøre vårt ytterste for å bistå med informasjon og produkter til nettopp deg.

Med denne bloggen håper vi å kunne nå ut til enda flere i vårt vidstrakte land, menn og kvinner, unge og gamle. Og alle midt i mellom :)
Vi vil legge ut noe seriøst, og noe morsomt. Litt sånn som arbeidsplassen vår, som er seriøs morsom! :)

Vi vil legge ut et innlegg fast i uka, og kanskje ett og annet ekstra innlegg om humøret treffer riktig, eller det er noe vi føler må tas opp.

Setter veldig stor pris på tilbakemeldinger, både ris og ros. Send oss gjerne et tips om det er et spesielt tema du gjerne vil lese om, eller føler burde tas opp.

Det er fullt mulig å stille spørsmål via chatten, men jeg som bloggansvarlig har ikke mulighet til å svare til enhver tid. Om du lurer på noe, så skriv gjerne mailadresse sammen med meldingen, så får du svar så snart jeg har mulighet. Eventuelt kan du også sende mail til post@ossimellombloggen.no

Husk at vi ikke er leger eller gynekologer! Vi vil hjelpe med det vi kan, men ofte vil vi også be dere oppsøke kyndig helsepersonell.

Takk for at du hjelper oss opp og frem ved å lese, og følg gjerne med videre.
Del bloggen vår, og vær med på å sette seksuell helse på dagsordenen! 

-Alle oss på Oss i mellom :)

inCollage_20190917_155047947.jpg
Hjem: Welcome
Hjem: Blog2
  • Forfatterens bildeLene MK

Billige leketøy på nett, ett kupp?

I disse dager har vi usaklig mange sider på nettet man kan handle ting litt ekstra billig på. Ebay, Wish og Aliexpress er alle populære, og kan by på omtrent absolutt alt mulig.

Sexleketøy og andre hjelpemidler er intet unntak.


Og bare så det er sagt med en gang: Jeg forstår at mange typer leketøy er dyre i pris, og at ikke alle har råd til akkurat det de vil ha. Derfor skjønner jeg også fristelsen når man finner noe som tilsynelatende er samme produkt, men til en brøkdel av prisen. Iblant kan man også selvfølgelig gjøre et godt kjøp. Dette innlegget er ikke ment som kritikk av dere som handler billig fra utlandet, men jeg vil bare at dere skal være klar over noen risikofaktorer ved å handle på denne måten.


For det første, så er det ofte uekte produkter (Ikke merkevare). Dette betyr blant annet at det ikke er underlagt den samme kvalitetskontrollen som produktene butikker som vår selger. Her i Norge er det veldig strenge regler når det gjelder elektriske artikler, rundt ting som plasten som brukes, isolering av ledninger og så mye mer. Det handler om trygghet!

For litt siden var det en sak om billige ladere fra Wish.

https://www.dinside.no/bolig/kjopte-10-usb-ladere-fra-wish-fant-feil-pa-alle/69742549

De hadde testet 10 ladere fra ulike leverandører, og alle strøk når det gjaldt brukssikkerhet. Dette gjelder desverre mange elektriske artikler man kjøper grisebillig fra blant annet Kina. Om leketøyet ditt tar fyr, eller lignende, så har du svært lite beskyttelse og forsikring fra leverandør. Det kan selvfølgelig gå helt fint, men det kan også gå veldig dårlig. Skader på hus og hjem, samt i underlivet er ikke noe å kimse av, og man kan fort tape mye på å ville spare noen kroner.


Videre har man usikkerhet rundt materialene de har brukt. Ofte er disse produktene så billige, nettopp fordi materialet og delene brukt i dem skaffes billigst mulig. Her har vi nok en gang en risikofaktor fordi mange andre land ikke er underlagt de kravene vi har i Norge, og det er ingen lover som hindrer dem fra å bruke billige og potensielt farlige og kanskje også giftige materialer.


Så lenge materialene til produktet er av det billige, og gjerne også dårlige, slaget, så kan du ende opp med et produkt som har langt kortere levetid enn de bedre og dyrere alternativene. Plutselig ender du opp med å bruke langt mer penger over tid på å erstatte den billige saken igjen og igjen, fremfor å kjøpe det ekte og litt mer kostbare produktet i utgangspunktet. Om du handler fra butikker som vår, eller nettbutikker som spesialiserer seg på sånt har du reklamasjonsrett, og vil kunne få et nytt tilsvarende produkt, eller pengene tilbake. (Dersom produktet har en feil gjelder det. Om du har vært hardhendt gjelder ikke helt de samme prinsippene ;)

De aller fleste av produktene våre kommer også med garanti, noe du igrunn mister over de billige sidene.


Man har også store sprik i ytelse. Om du ser et produkt i vår butikk du liker utseendet til og vibrasjonen\materialet på, så er det lite trolig at du vil kunne finne det samme til en langt mindre pris. Flere av våre produkter koster litt rett og slett fordi de er vellagde, med kvalitetsmateriale og har kraftig motor. Du vil kunne finne mye som kan se likt ut, men nå er det en gang slik at du ofte får det du betaler for.


Så har man noe jeg finner ufattelig verdifullt: I butikker som vår vil du kunne få veiledning til å finne riktig leketøy for nettopp deg. Du får muligheten til å snakke med mennesker som vet hva de selger, og som er opptatt av mer enn å bare tjene penger. Det finnes så mange varianter av leketøy til både menn og kvinner, og det kan være litt av en jungel å lete igjennom om man ikke er sikker på hva man vil ha eller hva man trenger. Om du synes det er pinlig eller skummelt, så kan du kontakte oss på flere måter, og deretter handle via nettbutikk.

(Hos oss kan du få veiledning i butikken, over telefon,via får facebookside og på chat her i bloggen)


Det finnes også en annen bakside ved å handle billig:

Det har vært flere tilfeller av mindre butikker rundt omkring som stadig har folk innom som vil ha deres ekspertise på ett felt, og som deretter handler billigere varer andre steder istedenfor å bruke penger der ekspertisen var.

(Et eksempel er malerforretningen på Stange, som etter mange år måtte gi opp. De hadde mange innom som lurte på det ene og det andre, men de handlet materialene sine andre steder. )

Vi må ta vare på de lokale butikkene våre, istedenfor å klage på at de er vekk når vi ikke bruker dem.


Selv om jeg synes det er flott at folk kommer til oss for tips og råd uansett, så føler jeg at det blir litt feil når de deretter handler på nettet. De garantiene og rådene jeg har gitt er ikke nødvendigvis gjeldende lenger, da jeg ikke har noen anelse om kvaliteten på produktet som blir kjøpt i ettertid. Vi støtter alles rett til å handle det de selv vil, der de vil. Bare så det er sagt. Igjen. Men vi vil nok ikke anbefale noen å kjøpe leketøy fra disse sidene, rett og slett fordi det er for store sprik i kvalitet og trygghet.


Og igjen: jeg sier ikke at du helt garantert vil brenne ned huset ditt, brenne av deg musehåret eller gi fanten din elektrisk støt. Ofte går det nok helt greit. Men jeg håper at du tenker deg om først. Om disse risikoene er noe du er villig til å håndtere, så er du selvfølgelig din egen herre :)


Ha en videre fortreffelig uke, jeg håper dere koser dere både med og uten leketøy, dyrt og billig! Og viktigst av alt: play safe ;)


Mvh Lene MK, Oss i mellom.

11 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Hjem: Instagram

KONTAKT OSS:

Strandgata 71 (inngang Bekkegata), 2317 Hamar, Norway

625 20 013

  • generic-social-link
  • instagram

Thanks for submitting!

Hjem: Contact
bottom of page