top of page

Velkommen til bloggen vår!

Oss i mellom er en liten erotisk butikk i hjertet av Hamar. I 2016 bestemte vi oss for å være med å gjøre verden til et bedre sted, ved å fokusere på det vi er ekstra gode på, nemlig seksuell helse! Derfor startet vi ossimellombloggen.no. Vi selger erotiske leketøy i alle slags former og fasonger, og vi har også et stort utvalg seksualtekniske hjelpemidler av ymse slag.
Hos oss er alle velkomne, og du kan føle deg trygg på at det du sier til oss, det forblir (på) Oss i mellom.

Vi vil gjerne gjøre vårt for å bekjempe tabuer og fordommer, og denne bloggen er enda et steg i vår prosess for å gjøre nettopp det.
Om du er ute etter noe bare for å leke litt i hverdagen , eller om du trenger hjelpemidler etter sykdom eller lidelse så vil vi gjøre vårt ytterste for å bistå med informasjon og produkter til nettopp deg.

Med denne bloggen håper vi å kunne nå ut til enda flere i vårt vidstrakte land, menn og kvinner, unge og gamle. Og alle midt i mellom :)
Vi vil legge ut noe seriøst, og noe morsomt. Litt sånn som arbeidsplassen vår, som er seriøs morsom! :)

Vi vil legge ut et innlegg fast i uka, og kanskje ett og annet ekstra innlegg om humøret treffer riktig, eller det er noe vi føler må tas opp.

Setter veldig stor pris på tilbakemeldinger, både ris og ros. Send oss gjerne et tips om det er et spesielt tema du gjerne vil lese om, eller føler burde tas opp.

Det er fullt mulig å stille spørsmål via chatten, men jeg som bloggansvarlig har ikke mulighet til å svare til enhver tid. Om du lurer på noe, så skriv gjerne mailadresse sammen med meldingen, så får du svar så snart jeg har mulighet. Eventuelt kan du også sende mail til post@ossimellombloggen.no

Husk at vi ikke er leger eller gynekologer! Vi vil hjelpe med det vi kan, men ofte vil vi også be dere oppsøke kyndig helsepersonell.

Takk for at du hjelper oss opp og frem ved å lese, og følg gjerne med videre.
Del bloggen vår, og vær med på å sette seksuell helse på dagsordenen! 

-Alle oss på Oss i mellom :)

inCollage_20190917_155047947.jpg
Hjem: Welcome
Hjem: Blog2
  • Forfatterens bildeLene MK

Dem akk så simple mannen.

Oppdatert: 12. nov. 2019

Det er ett par ting vi vet ganske sikkert om menn.

-Menn liker ikke romantikk, er de romantiske er de ute etter sex.

-Menn er ofte ikke så glad i å kose, gjør de det vil de ha sex.

-Menn trenger ikke forspill før sex.

-Menn bryr seg lite om kvinners orgasme, bare han får en utløsning. Og DET går fort det.

-Menn trenger jo ikke annet enn høyrehånda, siden de er så enkle der.

-Menn er store tøffe vesener som ikke kan vise følelser, gjør han det er han mindre mann.


De fleste som leser her nå vet at det jeg nettopp skrev er reinspikket tøv. I lang tid har jeg hørt disse kommentarene og flere til, av utallige andre. Jeg har antagelig kommet med flere av dem selv.. Men nå i disse likestillingstider synes jeg det er på tide å tenke litt på det her. Har hørt og sett flere kvinner bli rasende av å få beskjed om at kvinner hører hjemme på kjøkkenet. Det er kvinnens jobb å oppdra barna og det er kvinnens ansvar at hjemmet ser pent og rent ut. Dette tåler vi ikke, men det er helt greit at man pålegger menn stereotypier av samme slag?


Jeg hadde i min ungdom en nær venninne som mente i fullt alvor at om en mann fikk ereksjon av å se på porno var han ikke lenger forelsket i partneren sin, og om han ikke fikk en ereksjon med partneren var det samme sak. TULL!

Men nå er det jo en gang slik at menn ikke nødvendigvis får en "raging boner" av å se en naken kropp. Noen ganger kommer ikke ereksjonen uansett hvor tent mannen er, og det handler som oftest ikke om partneren i det hele tatt. Dagsform kan spille inn, medisiner også.


Når det gjelder sex og forspill er det heller ikke slik at menn generelt setter så pris på at penis alltid er hovedfokus, de har jo en hel kropp full av erogene soner, akkurat slik som kvinner har! Ved å utforske kroppen hans litt mer har du fortsatt en tent mann, kanskje også en som er mer helhetlig tent enn bare med en ereksjon. Det finnes selvfølgelig de som bliir utålmodige av forspill, men der har du nok like mange kvinner som menn. ;)

Jeg har snakket med flere kvinner som nesten har følt seg utnyttet etter sex fordi forspillet var så fort overstått, men jeg har også snakket med menn som gjerne kunne tenke seg å få litt mer oppmerksomhet før junior måtte til pers.

Og om du er med en mann som ejakulerer for tidlig, har du tenkt over at du kanskje har fiklet med tissen hans ganske lenge før han i det hele tatt har penetrert deg? Hvor lenge en mann "holder ut" er svært individuelt, og i tillegg har man det med dagsformen. Det finnes kremer og kondomer smørt på innsiden med krem som kan gi en forsinkende effekt.

( http://erotikk365.no/nettbutikk/index.php?route=product/search&search=performa )


Disse forventningene vi setter gjør ikke ting så mye enklere for menn. Menn skal få en ereksjon av praktisk talt ingenting, og de skal komme også. Ikke for fort, men ikke for sent heller..

De skal jo ikke ha leketøy heller, hva skal vel den simple mannen med det om han ikke er pervers?

Menn kan faktisk trene opp utholdelse med leketøy og kremer. Menn som sliter med å få utløsning kan få hjelp av leketøy eller kremer. Leketøy er for alle!


Så var det det der med romantikken da. Greit nok, jeg har ikke møtt mange menn som klager over at de ikke får nok blomster, men jeg har møtt flere som sier de hadde satt pris på oppmerksomheten. Ofte vil de også koses og klemmes. De vil vite at de blir satt pris på, og hverdagsromantikken er så absolutt ikke forebeholdt kvinner som mottakere!


Hverdagsromatikk kan være så mangt. En koselig melding. Overraskende blomster eller en annen liten oppmerksomhet. En fin lapp i lommen man finner etter en stressende morgen før jobb. En lang og varm klem midt i en hektisk dag. Et uventet kompliment, et ekstra kyss, et smil. Mye smått kan gjøre en stor forskjell uavhengig av kjønn. Å gjøre en oppgave eller to i hjemmet så partneren kan slippe når de kommer hjem fra jobb.

Skulle romantikk vært noe som var kjønnsbetinget er det nok mange av oss kvinner som ikke ble utdelt det genet.. Jeg personlig kan ikke fordra typisk og planlagt romatikk. Valentines dagen er et godt eksempel på akkurat det. Ikke vil jeg ha blomster eller diamanter heller, men kom gjerne med bacon, vin og en god klem.


"Til å være mann, så vasker han bra" "Jøss, vasker han klærne sine selv? ikke verst til å være en mann" "Han liker musikaler!? Sikker på at han er hetero?"

Samfunnet har bestemt hva en mann skal være. Hva menn burde like, og hvordan de burde oppføre seg. Følsomme menn er noe flere kvinner ønsker seg, men om de møter en slik mann kan de gjerne snakke om at de skulle ønske han var mer "mandig". De kan fort tøyse rundt om at mannen er homofil, men også når det gjelder homofile har du både røffere menn og du har mykere menn. Det er fortsatt MENN!

Men hvilken rett har vi til å sette menn i bås slik? Om vi ser på kvinner skal vi helst akseptere det fabelaktige mangfoldet vi har. Og om noen snakker oss ned, da stiller vi oss opp sammen og skriker i kor. For slikt skal man ikke finne seg i! Men menn, nei de skal helst passe inn i den antikvarierte forventningen de møter. Vi kaller menn for simple, vi beskriver dem som sexgale rovdyr. Og så blir vi forbannet på menn som en helhet fordi vi møter på noen få menn som faktisk er det.


Vi har kommet så altfor langt til at det her er greit. Jeg sier ikke at man ikke kan tulle med stereotypier, men slutt å vær så innmari opptatt av kjønn. Bli kjent med MENNESKET. Selvfølgelig har kjønn noe å si ift legningen din, men utenom det er det ikke opp til deg å fortelle verken en mann eller en kvinne hva de kan, ikke kan, burde eller ikke burde gjøre.


Så nå oppfordrer jeg dere til å ta litt ekstra vare på mannen deres. Om du har en god mann i livet ditt, gi ham en liten oppmerksomhet! Nevnte noen eksempler tidligere, men du kan selvfølgelig fint finne på noe selv. Nå på søndag er det farsdag. Ofte får de kun en oppmerksomhet fra barnet, men hva med å takke ham med et hjemmelaget gavekort på massasje, fotmassasje eller hans favorittmiddag?

Å se hverandre, være glad i hverandre trenger ikke å koste en eneste krone. For min del, så er nesten verdien større om det koster mindre.


Gratulerer så mye med den kommende farsdagen til alle herlige pappaer, bonus fedre og farsfigurer! :)


Neste uke vil innlegget mitt bli litt annerledes tror jeg. Førstkommende søndag fyker jeg avgårde til London, så det blir et aldri så lite reisebrev derfra. Om appen på telefonen fungerer som den skal, riktignok;)


Håper vi sees neste torsdag.


Mvh Lene MK, Oss i mellom.

15 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Onani.

Hjem: Instagram

KONTAKT OSS:

Strandgata 71 (inngang Bekkegata), 2317 Hamar, Norway

625 20 013

  • generic-social-link
  • instagram

Thanks for submitting!

Hjem: Contact
bottom of page