top of page

Velkommen til bloggen vår!

Oss i mellom er en liten erotisk butikk i hjertet av Hamar. I 2016 bestemte vi oss for å være med å gjøre verden til et bedre sted, ved å fokusere på det vi er ekstra gode på, nemlig seksuell helse! Derfor startet vi ossimellombloggen.no. Vi selger erotiske leketøy i alle slags former og fasonger, og vi har også et stort utvalg seksualtekniske hjelpemidler av ymse slag.
Hos oss er alle velkomne, og du kan føle deg trygg på at det du sier til oss, det forblir (på) Oss i mellom.

Vi vil gjerne gjøre vårt for å bekjempe tabuer og fordommer, og denne bloggen er enda et steg i vår prosess for å gjøre nettopp det.
Om du er ute etter noe bare for å leke litt i hverdagen , eller om du trenger hjelpemidler etter sykdom eller lidelse så vil vi gjøre vårt ytterste for å bistå med informasjon og produkter til nettopp deg.

Med denne bloggen håper vi å kunne nå ut til enda flere i vårt vidstrakte land, menn og kvinner, unge og gamle. Og alle midt i mellom :)
Vi vil legge ut noe seriøst, og noe morsomt. Litt sånn som arbeidsplassen vår, som er seriøs morsom! :)

Vi vil legge ut et innlegg fast i uka, og kanskje ett og annet ekstra innlegg om humøret treffer riktig, eller det er noe vi føler må tas opp.

Setter veldig stor pris på tilbakemeldinger, både ris og ros. Send oss gjerne et tips om det er et spesielt tema du gjerne vil lese om, eller føler burde tas opp.

Det er fullt mulig å stille spørsmål via chatten, men jeg som bloggansvarlig har ikke mulighet til å svare til enhver tid. Om du lurer på noe, så skriv gjerne mailadresse sammen med meldingen, så får du svar så snart jeg har mulighet. Eventuelt kan du også sende mail til post@ossimellombloggen.no

Husk at vi ikke er leger eller gynekologer! Vi vil hjelpe med det vi kan, men ofte vil vi også be dere oppsøke kyndig helsepersonell.

Takk for at du hjelper oss opp og frem ved å lese, og følg gjerne med videre.
Del bloggen vår, og vær med på å sette seksuell helse på dagsordenen! 

-Alle oss på Oss i mellom :)

inCollage_20190917_155047947.jpg
Hjem: Welcome
Hjem: Blog2
  • BossLady

Det skitne sokkeparet.

Oppdatert: 28. aug. 2019

Manger tanker og følelser inni meg om dagen.

Her jeg nesten smelter og føler jeg sitter som en svett klump. Så mye her i livet man tar for gitt, bryr seg om eller ikke bryr seg om.

Små banale ting som egentlig ikke har noen betydning i det store bilde, men som allikevel blir superstorm i shotglass.

Man går hele dagen å irriterer seg over ett sokkepar som ikke havnet i skittentøysdunken eller den fjotten som ikke stoppet på høyre regel. Din j.... fjomp. Jeg skulle ha kjørt først! 2 sekunder lengre tid tok det liksom. Der sitter jeg da med super roadrage, høy puls og en neve knyttet. 2 sekunder!?! Hva er vitsen?!?


Så kommer man til de små tingene som man kanskje burde bruke mer tid på enn andre. Sette pris på det man har og de man har rundt seg. Livet er så sykt uforutsigbart. Plutselig så er man ikke der lengre. Borte poff!

Mennesker du kanskje snakker med hver dag som du aldri mere skal si hei til eller dele noe med.

Nei, vet du hva!?! Mye bedre å bruke energien sin på detta jævla sokke paret. For DET er viktig det. Ligger jo tross alt ikke der det skal ligge når det er møkkete.! Billisten som ikke stoppa på høyre regel kan dra ditt peppern gror.! For makan til frekkhet!

At dama på butikken likte sveisen din, at samboeren hadde lagd middag når du kom hjem, at noen sa de var glad i deg, noen kjøpte is til deg, du fikk klem av mamman din, barnet ditt lagde kaffe til det, katta ville ha kos, bikkja ville leke +++


Spiller ingen rolle... DET sokkeparet ass!!!


Xoxo Laila
7 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Hjem: Instagram

KONTAKT OSS:

Strandgata 71 (inngang Bekkegata), 2317 Hamar, Norway

625 20 013

  • generic-social-link
  • instagram

Thanks for submitting!

Hjem: Contact
bottom of page