top of page

Velkommen til bloggen vår!

Oss i mellom er en liten erotisk butikk i hjertet av Hamar. I 2016 bestemte vi oss for å være med å gjøre verden til et bedre sted, ved å fokusere på det vi er ekstra gode på, nemlig seksuell helse! Derfor startet vi ossimellombloggen.no. Vi selger erotiske leketøy i alle slags former og fasonger, og vi har også et stort utvalg seksualtekniske hjelpemidler av ymse slag.
Hos oss er alle velkomne, og du kan føle deg trygg på at det du sier til oss, det forblir (på) Oss i mellom.

Vi vil gjerne gjøre vårt for å bekjempe tabuer og fordommer, og denne bloggen er enda et steg i vår prosess for å gjøre nettopp det.
Om du er ute etter noe bare for å leke litt i hverdagen , eller om du trenger hjelpemidler etter sykdom eller lidelse så vil vi gjøre vårt ytterste for å bistå med informasjon og produkter til nettopp deg.

Med denne bloggen håper vi å kunne nå ut til enda flere i vårt vidstrakte land, menn og kvinner, unge og gamle. Og alle midt i mellom :)
Vi vil legge ut noe seriøst, og noe morsomt. Litt sånn som arbeidsplassen vår, som er seriøs morsom! :)

Vi vil legge ut et innlegg fast i uka, og kanskje ett og annet ekstra innlegg om humøret treffer riktig, eller det er noe vi føler må tas opp.

Setter veldig stor pris på tilbakemeldinger, både ris og ros. Send oss gjerne et tips om det er et spesielt tema du gjerne vil lese om, eller føler burde tas opp.

Det er fullt mulig å stille spørsmål via chatten, men jeg som bloggansvarlig har ikke mulighet til å svare til enhver tid. Om du lurer på noe, så skriv gjerne mailadresse sammen med meldingen, så får du svar så snart jeg har mulighet. Eventuelt kan du også sende mail til post@ossimellombloggen.no

Husk at vi ikke er leger eller gynekologer! Vi vil hjelpe med det vi kan, men ofte vil vi også be dere oppsøke kyndig helsepersonell.

Takk for at du hjelper oss opp og frem ved å lese, og følg gjerne med videre.
Del bloggen vår, og vær med på å sette seksuell helse på dagsordenen! 

-Alle oss på Oss i mellom :)

inCollage_20190917_155047947.jpg
Hjem: Welcome
Hjem: Blog2
  • Forfatterens bildeLene MK

Du skal ikke tåle så inderlig vel..

...den urett som ikke rammer deg selv!


I disse fabelaktige Pride dager er det noe jeg vil snakke litt om, nemlig toleranse!

Innenfor LHBT (Lesbiske, homofile, bifile og transseksuelle) er det altfor mange som har opplevd trakkasering, fordømmelse og vold. Vi har kommet langt de siste årene, men har desverre et stykke igjen å gå. Vi kan ikke nødvendigvis endre andres meninger, alle har rett til å mene det de vil. Dessverre vil nok noen si, men sånn er det nå.

Men! Noe de aller fleste av oss er i stand til er å ikke si noe.


"Har du ikke noe pent å si, så trenger du ikke åpne munnen heller"


Det du ser i en slik parade, uansett varierende mengde av eller mangel på klær, er mennesker! Helt vanlige mennesker. Kassaekspeditøren på Kiwi, rørleggeren din, advokaten til naboen, yoga instruktøren til partneren din, sykepleieren som tok vare på din syke bestefar og kanskje også naveren som bor nedi gata. I tillegg til å være fungerende medlemmer av samfunnet som virkelig står på for oss alle, så må flere av disse menneskene også bekjempe fordommer og noen får desverre også oppleve uprovosert vold. Fordi de viser kjærlighet.

I paraden kan de gå sammen, holde hodet høyt og vise verden at de faktisk er stolte av å være akkurat den de er.


Høye, lave, kvinner, menn, lesbiske, homofile, bifile, panseksuelle, aseksuelle, transseksuelle, fetisjister og heterofile. Genderfluid eller straight på alle måter. Uansett hvilken legning, tilbøyelighet og preferanse så har du livets rett. Du har rett på din plass, på ditt liv, og på din seksualitet. Det er faktisk nedfelt i menneskerettighetene at alle har rett på sin egen seksualitet!

Altså, uansett, så er du NOEN. Alle er vi noen

.

Jeg støtter kanskje Pride litt ekstra fordi jeg er bifil, men jeg vet at jeg hadde støttet bevegelsen med hele meg selv om jeg hadde vært heterofil. Dette fordi kjærlighet, støtte og tilhørighet er noe alle trenger. Det er faktisk flere av grunnbehovene våre det der. Helt basis greier for at vi som mennesker skal ha det bra.


Det finnes noe som heter Maslows behovspyramide. Dette er grunnleggende behov vi mennesker har. Det er fem trinn, og teorien er at man ikke kan oppfylle behov på feks tredje trinn før både ett og to er oppfylt. Her får du trinnene:


#1 Fysiologiske behov: Sult, tørste, søvn osv.

#2 Trygghetsbehov: sikkerhet og beskyttelse.

#3 Sosiale behov: tilhørighet og kjærlighet

#4 Anerkjennelse: Selvaktelse og status.

#5 Selvrealisering: Personlig og åndelig.


Uten sikkerhet og beskyttelse vil vi kunne slite med å oppnå kjærlighet og tilhørighet, for ikke å snakke om resten av trinnene. Disse trinnene gjelder alle. Absolutt alle.

Jeg vil aldri kunne forstå hvorfor mitt valg av partner skal være noen andres sak. Skal jeg si nei takk til kjærlighet og partnerskap fordi en trangsynt fremmed har et problem med mitt valg av partner? Det er fullt lovlig å være skeiv her i Norge, men allikevel føler et mindretall med nolduser at de har rett til å diskriminere og være voldelige. Jeg tror det kommer fra ignoranse og kunnskapsløshet. Kanskje en manglende evne til å forstå at kjærlighet er kjærlighet. Uansett om du retter den mot samme kjønn, eller motsatt. Noen ganger er det nok også snakk om gamle tankemønstre og resultat av oppdragelsen de selv fikk.


Love is love folkens. Og den føles så uendelig mye bedre enn hat og negativitet.

For å være helt ærlig hadde jeg først lyst til å skrive et sint innlegg denne gangen. Men etter litt drøfting med meg selv fant jeg ut at jeg heller vil hylle alle de som jobber for det motsatte av fordømmelse og diskriminering. Jeg vil gi en applaus og en klem til de som blir sett ned på og slått ned, men som reiser seg like stolt etterpå. Jeg vil at vi skal feire alle de unike, fargerike og herlige menneskene vi har i samfunnet vårt. Kjærlighet må nesten feires med glede synes jeg, sinne og hat har iallefall ikke jeg tid til :)


Så godt som alle religioner har et ordtak til felles, som varierer kun i ordlyd, men ikke i betydning. "Vær mot andre slik du vil at de skal være mot deg"


For de av dere som ikke vil høre på noe som har med religion å gjøre, så får dere kardemommeloven! "Man skal ikke plage andre, man skal være grei og snill, og for øvrig kan gjøre hva man vil."


Ignorer ignoransen, og tolerer ALDRI intoleransen!


Elsk hverandre, del og spre kjærligheten, og feir Pride med verdighet og hodet holdt høyt!

Sammen er vi sterke.


Mvh Lene MK, Oss i mellom <3 (Og en stor hilsen fra alle som jobber hos oss)
1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Hjem: Instagram

KONTAKT OSS:

Strandgata 71 (inngang Bekkegata), 2317 Hamar, Norway

625 20 013

  • generic-social-link
  • instagram

Thanks for submitting!

Hjem: Contact
bottom of page