top of page

Velkommen til bloggen vår!

Oss i mellom er en liten erotisk butikk i hjertet av Hamar. I 2016 bestemte vi oss for å være med å gjøre verden til et bedre sted, ved å fokusere på det vi er ekstra gode på, nemlig seksuell helse! Derfor startet vi ossimellombloggen.no. Vi selger erotiske leketøy i alle slags former og fasonger, og vi har også et stort utvalg seksualtekniske hjelpemidler av ymse slag.
Hos oss er alle velkomne, og du kan føle deg trygg på at det du sier til oss, det forblir (på) Oss i mellom.

Vi vil gjerne gjøre vårt for å bekjempe tabuer og fordommer, og denne bloggen er enda et steg i vår prosess for å gjøre nettopp det.
Om du er ute etter noe bare for å leke litt i hverdagen , eller om du trenger hjelpemidler etter sykdom eller lidelse så vil vi gjøre vårt ytterste for å bistå med informasjon og produkter til nettopp deg.

Med denne bloggen håper vi å kunne nå ut til enda flere i vårt vidstrakte land, menn og kvinner, unge og gamle. Og alle midt i mellom :)
Vi vil legge ut noe seriøst, og noe morsomt. Litt sånn som arbeidsplassen vår, som er seriøs morsom! :)

Vi vil legge ut et innlegg fast i uka, og kanskje ett og annet ekstra innlegg om humøret treffer riktig, eller det er noe vi føler må tas opp.

Setter veldig stor pris på tilbakemeldinger, både ris og ros. Send oss gjerne et tips om det er et spesielt tema du gjerne vil lese om, eller føler burde tas opp.

Det er fullt mulig å stille spørsmål via chatten, men jeg som bloggansvarlig har ikke mulighet til å svare til enhver tid. Om du lurer på noe, så skriv gjerne mailadresse sammen med meldingen, så får du svar så snart jeg har mulighet. Eventuelt kan du også sende mail til post@ossimellombloggen.no

Husk at vi ikke er leger eller gynekologer! Vi vil hjelpe med det vi kan, men ofte vil vi også be dere oppsøke kyndig helsepersonell.

Takk for at du hjelper oss opp og frem ved å lese, og følg gjerne med videre.
Del bloggen vår, og vær med på å sette seksuell helse på dagsordenen! 

-Alle oss på Oss i mellom :)

inCollage_20190917_155047947.jpg
Hjem: Welcome
Hjem: Blog2
  • Forfatterens bildeLene MK

Elektrosex.

Oppdatert: 12. nov. 2019

Det har seg jo slik at jeg iblant nevner hva jeg skal skrive innlegg om til de rundt meg. Det er en grei måte å sjekke litt generelt kunnskapsnivå, samt å se ann reaksjoner. Når det gjelder elektrosex har det variert litt, men de fleste reagerer med en aller annen form for sjokk. (Pun intended.) De færreste vet hva det går ut på, og flere tror at det rett og slett dreier seg om tortur..


Men det er ikke slik at brystvorteklypene skyter gnister, eller at dildoen kan ta livet av deg. Det finnes flere produkter til både nybegynnere og viderekomne, for de litt forsiktige og for de som vil ha det litt røffere.

Elektro seksuell stimulering (elektrosex) er rett og slett en annen form for stimulering av kropp og kjønnsorganer.

Du finner ofte disse type produkter innenfor BDSM katergorier i både nettbutikker og fysiske butikker, men du trenger ikke å identifisere deg som BDSM interessert for å like det her altså. Det finnes så mange grader av både det ene og det andre, så ikke sett deg selv i en bås med mindre du vil være der.

Bare ha det gøy, test litt nytt og lek litt. Kanskje oppdager du noe nytt og gøy?


Om du vil ha noe å sammenligne med, så har vi ett godt eksempel fra bl.a. tvshop noen år tilbake. Husker du det elektrostimulerende magebeltet? Det man satte på mens man gjorde alskens dagligdagse ting, som ga deg en sixpack mens du støvsugde?

Vel, samme prinsipp gjelder her. Strømmen gir deg sammentrekninger i muskler, som kan virke både pirrende og stimulerende.

For de som sliter med å oppnå orgasme kan faktisk elektro stimulering hjelpe! Når du bruker et slikt type apparat/hjelpemiddel i og/eller rundt skjeden stimulerer du nerveendene i området, noe som gjør alt mer følsomt. Bare et lite tips ;)


Det finnes et massivt utvalg av disse produktene også. Det er vibratorer, dildoer, buttplugs, brystvorteklyper, penisringer, hansker, massasjestav og mye mer.

Elektrosex kan du nyte alene, eller sammen med noen. Her er det ingen restriksjoner, utenom de du og eventuell partner bestemmer.

Om du bestemmer deg for å teste: husk å starte med strømmen på lavt nivå, prøv deg litt frem for å finne ut hva du synes og hvor grensene dine går. Husk: Vi er alle veldig ulike :)

Her har du link til produktene vi har ute i nettbutikken:

http://erotikk365.no/nettbutikk/index.php?route=product/category&path=83_87
Ett lite utvalg fra nettbutikk:Elektro stimulering egner seg også godt til massasje, så nok et multiverktøy her folkens.

Det kan vi vel alle sette pris på? :)

Det finnes et hav av videoer på youtube om dette temaet, så let gjerne opp litt mer der om du vil, men sjekk gjerne kildene, da jeg ikke på noen måte kan garantere at alt du ser er sant.Elektro stimulasjons gelè er et must med flere av disse produktene, og det selges ofte separat. For andre av produktene trenger du gjerne litt vannbasert glidemiddel. Dette leser du mer om inne på produktene jeg linket til ovenfor.

Uansett hva slags produkt du velger deg, så er det viktig å lese bruksanvisning. Både for brukersikkerhet, og for hygiene. Better safe than sorry, right? ;)


Kom gjerne innom for en prat om du er nysgjerrig på dette, ikke vær redd for å prøve litt nytt! :)


Mvh Lene MK, Oss i mellom.
93 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Onani.

Hjem: Instagram

KONTAKT OSS:

Strandgata 71 (inngang Bekkegata), 2317 Hamar, Norway

625 20 013

  • generic-social-link
  • instagram

Thanks for submitting!

Hjem: Contact
bottom of page