top of page

Velkommen til bloggen vår!

Oss i mellom er en liten erotisk butikk i hjertet av Hamar. I 2016 bestemte vi oss for å være med å gjøre verden til et bedre sted, ved å fokusere på det vi er ekstra gode på, nemlig seksuell helse! Derfor startet vi ossimellombloggen.no. Vi selger erotiske leketøy i alle slags former og fasonger, og vi har også et stort utvalg seksualtekniske hjelpemidler av ymse slag.
Hos oss er alle velkomne, og du kan føle deg trygg på at det du sier til oss, det forblir (på) Oss i mellom.

Vi vil gjerne gjøre vårt for å bekjempe tabuer og fordommer, og denne bloggen er enda et steg i vår prosess for å gjøre nettopp det.
Om du er ute etter noe bare for å leke litt i hverdagen , eller om du trenger hjelpemidler etter sykdom eller lidelse så vil vi gjøre vårt ytterste for å bistå med informasjon og produkter til nettopp deg.

Med denne bloggen håper vi å kunne nå ut til enda flere i vårt vidstrakte land, menn og kvinner, unge og gamle. Og alle midt i mellom :)
Vi vil legge ut noe seriøst, og noe morsomt. Litt sånn som arbeidsplassen vår, som er seriøs morsom! :)

Vi vil legge ut et innlegg fast i uka, og kanskje ett og annet ekstra innlegg om humøret treffer riktig, eller det er noe vi føler må tas opp.

Setter veldig stor pris på tilbakemeldinger, både ris og ros. Send oss gjerne et tips om det er et spesielt tema du gjerne vil lese om, eller føler burde tas opp.

Det er fullt mulig å stille spørsmål via chatten, men jeg som bloggansvarlig har ikke mulighet til å svare til enhver tid. Om du lurer på noe, så skriv gjerne mailadresse sammen med meldingen, så får du svar så snart jeg har mulighet. Eventuelt kan du også sende mail til post@ossimellombloggen.no

Husk at vi ikke er leger eller gynekologer! Vi vil hjelpe med det vi kan, men ofte vil vi også be dere oppsøke kyndig helsepersonell.

Takk for at du hjelper oss opp og frem ved å lese, og følg gjerne med videre.
Del bloggen vår, og vær med på å sette seksuell helse på dagsordenen! 

-Alle oss på Oss i mellom :)

inCollage_20190917_155047947.jpg
Hjem: Welcome
Hjem: Blog2
  • BossLady

En trygg havn.

Oppdatert: 12. nov. 2019

Når man driver en sånn type butikk som vi gjør, blir man inni mellom ganske tankefull.

Jeg er an av de som tenker mye til tider, men som ikke alltid klarer å finne svar på ting. Selvom jeg "snakker" med meg selv, sitter jeg ofte igjen med flere spørsmål en svar. En av de tingene jeg lurer fælt på er:


HVORFOR ER SEX TABU!? Det finnes vel ikke noe mer naturlig en kropp, sex og seksualitet...


Er borti mange mennesker som lurer på ting, som for meg nesten er litt uforståelig. Jeg har vokst opp i ett hjem hvor vi lærte tidlig at ingen spørsmål er feil. Noe som har gjort båndet mellom mamma-barn og brødre-søstre urokkelig og fylt av ubetinget kjærlighet. Vi snakker sammen om alt. Rett og slett det som skjer i livet.


Her om dagen var jeg så heldig at jeg fikk være til stede når en mamma og pappa snakket med datteren sin om sex og samliv. Jeg satt der med gåsehud og følelsen av lykke og stolthet. En åpen og ærlig samtale mellom 2 voksne og en tenåring med spørsmål som trenger svar og med nye følelser i kroppen hun ikke har følt før. Vanskelig for begge parter, men så utrolig viktig.


Det å gi barnet en trygg havn med åpenhet og kjærlighet er noe av det viktigste vi som foreldre, foresatte, bonuser, venner eller familie gjør. De sa det så fint i en serie jeg så her om dagen. Barna dine er som en båt, den skal bygges sterk og solid så den tåler all slags vær! Du/dere skal være den trygge havnen de kan dra til når stormen raser som verst eller uværet er over.


I min verden så er det like viktig å hjelpe de rundt meg med mattelekser, som med kropp og seksualitet. For å være ærlig så har jeg vel omtrent ikke hatt bruk for brøk siden jeg gikk ut av videregående, men noen å snakke med trenger jeg rett som det er. :)


Snakk med barnet ditt! Gi barnet ditt tryggheten den trenger for å være trygg på seg selv! :)


xoxo Laila ( Miss Bosslady)
15 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Hjem: Instagram

KONTAKT OSS:

Strandgata 71 (inngang Bekkegata), 2317 Hamar, Norway

625 20 013

  • generic-social-link
  • instagram

Thanks for submitting!

Hjem: Contact
bottom of page