top of page

Velkommen til bloggen vår!

Oss i mellom er en liten erotisk butikk i hjertet av Hamar. I 2016 bestemte vi oss for å være med å gjøre verden til et bedre sted, ved å fokusere på det vi er ekstra gode på, nemlig seksuell helse! Derfor startet vi ossimellombloggen.no. Vi selger erotiske leketøy i alle slags former og fasonger, og vi har også et stort utvalg seksualtekniske hjelpemidler av ymse slag.
Hos oss er alle velkomne, og du kan føle deg trygg på at det du sier til oss, det forblir (på) Oss i mellom.

Vi vil gjerne gjøre vårt for å bekjempe tabuer og fordommer, og denne bloggen er enda et steg i vår prosess for å gjøre nettopp det.
Om du er ute etter noe bare for å leke litt i hverdagen , eller om du trenger hjelpemidler etter sykdom eller lidelse så vil vi gjøre vårt ytterste for å bistå med informasjon og produkter til nettopp deg.

Med denne bloggen håper vi å kunne nå ut til enda flere i vårt vidstrakte land, menn og kvinner, unge og gamle. Og alle midt i mellom :)
Vi vil legge ut noe seriøst, og noe morsomt. Litt sånn som arbeidsplassen vår, som er seriøs morsom! :)

Vi vil legge ut et innlegg fast i uka, og kanskje ett og annet ekstra innlegg om humøret treffer riktig, eller det er noe vi føler må tas opp.

Setter veldig stor pris på tilbakemeldinger, både ris og ros. Send oss gjerne et tips om det er et spesielt tema du gjerne vil lese om, eller føler burde tas opp.

Det er fullt mulig å stille spørsmål via chatten, men jeg som bloggansvarlig har ikke mulighet til å svare til enhver tid. Om du lurer på noe, så skriv gjerne mailadresse sammen med meldingen, så får du svar så snart jeg har mulighet. Eventuelt kan du også sende mail til post@ossimellombloggen.no

Husk at vi ikke er leger eller gynekologer! Vi vil hjelpe med det vi kan, men ofte vil vi også be dere oppsøke kyndig helsepersonell.

Takk for at du hjelper oss opp og frem ved å lese, og følg gjerne med videre.
Del bloggen vår, og vær med på å sette seksuell helse på dagsordenen! 

-Alle oss på Oss i mellom :)

inCollage_20190917_155047947.jpg
Hjem: Welcome
Hjem: Blog2
  • Lene MK

Er DU sexy?

Oppdatert: 12. nov. 2019

Har tatt meg i å gruble litt på hvordan folk bruker ordet "sexy". Veldig ofte hører jeg det i negative sammenhenger. "Ja, altså, jeg er jo ikke en Kardashian, så sexy er jeg ikke!"

For det første, ikke alle er like enige i at den familien er definisjonen av sexy. Og for det andre, ALLE KAN VÆRE SEXY!


Hva man finner sexy er alltid individuelt. Og når det gjelder å føle seg sexy selv, så tenker jeg at det er mer en sinnstilstand.

Selvfølgelig kan man kle seg opp i lekkert undertøy og få hjelp der, kanskje også litt fabelaktig sminke og annet tilbehør, men man kan føle seg super sexy splitter naken også.


Og det her er veldig viktig: Sexy er ikke bare Jennifer Aniston, Marilyn Monroe og Kardashian rumper. Samme gjelder menn, sexy er mer enn bare Chris Helmsworth, George Clooney eller Jason Momoa. Tynne, store, korte, lange, storbrystede, flatrumpede, langhårede, kortehårede har det alle i seg.


Vil også bruke anledningen til å minne alle på at selv kjendiser har tåfis og dårlig ånde ;)


En annen ting jeg tror må til, er at man godtar tingenes tilstand. Vi forandrer oss med årene alle sammen. Vekten går litt opp og ned, ting som var stramme er kanskje litt slappe nå? Menn kan helt klart være sexy de også, men tro det eller ei, de kan slite med de samme tankene som oss kvinner.

Du er kanskje ikke lenger tjue år, kanskje har du fått noen barn, og nå er kroppen en fullverdig mammakropp? Vet du hva dette betyr? Du er nå en KVINNE. Jeg ser mange omtaler seg selv som jenter uansett alder, men for meg er det et utrykk bedre brukt om barn. Min datter er en 8 år gammel jente, jeg er en 30 år gammel kvinne. (Har akkurat samme synet på gutter og menn, bare så det er nevnt.)


Skal sies at det ikke alltid er like enkelt å skulle være sexy kvinne da. Sexy er tross alt ikke helt ukomplisert selv om det er ganske lett. Siste episoden jeg husker (blant mange):

Hadde en liten klinesesjon på sofaen, og jeg reiser meg og går baklengs mens jeg ser ham i øynene med det jeg mener er et sexy og forførerisk blikk.

VIPS! Så satt jeg med beina i været i en eske på gulvet. Da er det riktignok vanskelig å opprettholde følelsen av å være sexy, men heldigvis er jeg så kjent med slike kleine episoder at det ikke påvirker meg stort lenger. Jeg er klønete, distre, og jeg har en fabelaktig dvask mammakropp, men vet du hva? Jeg føler meg ganske så sexy titt og ofte jeg. Og her er det ingen hemmelighet for å oppnå det heller. Bare pust godt med magen, og utfold deg litt. Spiller ingen rolle om du er med noen eller alene heller. Be your own sexy self!


Du har heller ikke lov til å si at din partner tar feil om de sier du er sexy. For de kan helt fint synes det selv om du ikke er enig. På samme måte er det helt usaklig å si at noen som sier de føler seg sexy ikke er det, for det er rett og slett ikke opp til deg.


Mye kan være sexy igrunn. Biler, mat, musikk, atmosfærer, mennesker, antrekk, tilbehør, hår og mye mer til. Din definisjon av sexy er opp til deg, ene og alene.

Men om du er en av de som tenker at du aldri vil være sexy, så er det bare tull. Selv om du ikke føler det, så er det nok noen som tenker det om deg. Det finnes tross alt noen for alle.


Hva tenker du er mest sexy? Send meg gjerne en mail så jeg får se hvor ulike vi alle faktisk er, hadde vært spennende å se! send en mail til post@ossimellombloggen.no og skriv gjerne sexy i emnefeltet.

Håper jeg får noen spennende svar ;)


Da har jeg skrevet ordet sexy så mange ganger at ordet nå bare ser rart ut..

Så jeg avslutter for denne gang, mens jeg forbereder meg til seminar/kurs med Bosslady Laila i regi Hamar Kommune i forbindelse med seksuell helse. Kommer brått og gæli et lite innlegg om det også.

Ha en sexy helg folkens ;)

Mvh Lene MK, Oss i mellom.
29 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Onani.

Hjem: Instagram

KONTAKT OSS:

Strandgata 71 (inngang Bekkegata), 2317 Hamar, Norway

625 20 013

  • generic-social-link
  • instagram

Thanks for submitting!

Hjem: Contact
bottom of page