top of page

Velkommen til bloggen vår!

Oss i mellom er en liten erotisk butikk i hjertet av Hamar. I 2016 bestemte vi oss for å være med å gjøre verden til et bedre sted, ved å fokusere på det vi er ekstra gode på, nemlig seksuell helse! Derfor startet vi ossimellombloggen.no. Vi selger erotiske leketøy i alle slags former og fasonger, og vi har også et stort utvalg seksualtekniske hjelpemidler av ymse slag.
Hos oss er alle velkomne, og du kan føle deg trygg på at det du sier til oss, det forblir (på) Oss i mellom.

Vi vil gjerne gjøre vårt for å bekjempe tabuer og fordommer, og denne bloggen er enda et steg i vår prosess for å gjøre nettopp det.
Om du er ute etter noe bare for å leke litt i hverdagen , eller om du trenger hjelpemidler etter sykdom eller lidelse så vil vi gjøre vårt ytterste for å bistå med informasjon og produkter til nettopp deg.

Med denne bloggen håper vi å kunne nå ut til enda flere i vårt vidstrakte land, menn og kvinner, unge og gamle. Og alle midt i mellom :)
Vi vil legge ut noe seriøst, og noe morsomt. Litt sånn som arbeidsplassen vår, som er seriøs morsom! :)

Vi vil legge ut et innlegg fast i uka, og kanskje ett og annet ekstra innlegg om humøret treffer riktig, eller det er noe vi føler må tas opp.

Setter veldig stor pris på tilbakemeldinger, både ris og ros. Send oss gjerne et tips om det er et spesielt tema du gjerne vil lese om, eller føler burde tas opp.

Det er fullt mulig å stille spørsmål via chatten, men jeg som bloggansvarlig har ikke mulighet til å svare til enhver tid. Om du lurer på noe, så skriv gjerne mailadresse sammen med meldingen, så får du svar så snart jeg har mulighet. Eventuelt kan du også sende mail til post@ossimellombloggen.no

Husk at vi ikke er leger eller gynekologer! Vi vil hjelpe med det vi kan, men ofte vil vi også be dere oppsøke kyndig helsepersonell.

Takk for at du hjelper oss opp og frem ved å lese, og følg gjerne med videre.
Del bloggen vår, og vær med på å sette seksuell helse på dagsordenen! 

-Alle oss på Oss i mellom :)

inCollage_20190917_155047947.jpg
Hjem: Welcome
Hjem: Blog2
  • Forfatterens bildeLene MK

Feel the burn! Vinner av konkurransen:

Oppdatert: 12. nov. 2019

Den siste uken har vi hatt en konkurranse her på bloggen. :) Vi har ønsket innspill fra dere og det har vi fått. Vi ønsket deres sexhistorier. Flaue/rare/kleine/artige historier har tikket inn på mailen. Vi har glist, vært flaue og syns synd på. :) Men det er noen som har skilt seg mere ut enn andre og vinneren var enstemming hos oss. :) Vinneren og dere som har sendt inn mail til oss har fått svar på mail idag. :)


Kos dere med denne! :)


"Min absolutt beste historie må jo være hendelsen som skjedde for et par uker siden. Jeg var bedt på pizza til en jeg hadde ligget med før, og avtalen var jo å ligge sammen igjen - samme kveld. Jeg kommer inn på kjøkkenet og vi står og skravler mens han hakker løk og blander inn i kjøttdeigen. Stemningen var god, latteren satt løst. Pizzaen ble servert, og var aldeles utsøkt! Den beste pizzaen jeg har smakt. Etter mat, skulle vi se «film.» Filmen blir satt på, og han begynner å beføle meg innenfor lårene. Det tok ikke lang tid før fingrene hans var inni meg. Det føltes deilig. Selv om jeg ikke var super-tent, hadde kvelden bragt frem nok lyst. Ettersom fingrene hans gikk inn og ut, måtte jeg fokusere på å beholde den deilige følelsen. Plutselig kjennes det ut som hele underlivet mitt skal brenne opp, og for hver gang han tar fingrene inn og ut; blir det værre! Jeg tenker at jeg kan jo ikke spørre om han glemte å vaske seg på hendene etter han hakket løk til pizzaen. Jeg anså absolutt ikke dette mennesket som en urenslig person, og jeg ville jo ikke avbryte akten før den var begynt. Men til slutt svei det så ille at jeg måtte spørre «eh, hakket ikke du løk istad du.....?» han så rart på meg. «Jo...?» Jeg måtte jo da forklare at jeg var både illrød i fjeset, og illrød nedentil, og at jeg ikke klarte å ikke si noe, for nå brant det særdeles godt... Han svarte at han hadde vasket seg på hendene hvertfall 2 ganger etter han hakket løk....... men han hadde hakket chili! Som de fleste vet, går ikke chili bort med en håndvask. Hendene hans var ute av meg for lengst, og nå kjente jeg chilien «workin’ the magic» down there. Han spurte om jeg ville låne dusjen, og det ville jeg absolutt ikke - men det måtte jeg. Underlivet ble vasket med underlivssåpe for menn, hendene hans vasket med zalo, og akten fortsatte i dusjen. Heldigvis med happy ending! Chili i underlivet vil jeg hvertfall aldri oppleve igjen, om jeg kan slippe 😂"


Håper dere koste dere med denne. :):) Kanskje vi har noen flere på lur som kommer i løpet av helga. ;)


Mvh Miss Bosslady (Laila)
8 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Hjem: Instagram

KONTAKT OSS:

Strandgata 71 (inngang Bekkegata), 2317 Hamar, Norway

625 20 013

  • generic-social-link
  • instagram

Thanks for submitting!

Hjem: Contact
bottom of page