top of page

Velkommen til bloggen vår!

Oss i mellom er en liten erotisk butikk i hjertet av Hamar. I 2016 bestemte vi oss for å være med å gjøre verden til et bedre sted, ved å fokusere på det vi er ekstra gode på, nemlig seksuell helse! Derfor startet vi ossimellombloggen.no. Vi selger erotiske leketøy i alle slags former og fasonger, og vi har også et stort utvalg seksualtekniske hjelpemidler av ymse slag.
Hos oss er alle velkomne, og du kan føle deg trygg på at det du sier til oss, det forblir (på) Oss i mellom.

Vi vil gjerne gjøre vårt for å bekjempe tabuer og fordommer, og denne bloggen er enda et steg i vår prosess for å gjøre nettopp det.
Om du er ute etter noe bare for å leke litt i hverdagen , eller om du trenger hjelpemidler etter sykdom eller lidelse så vil vi gjøre vårt ytterste for å bistå med informasjon og produkter til nettopp deg.

Med denne bloggen håper vi å kunne nå ut til enda flere i vårt vidstrakte land, menn og kvinner, unge og gamle. Og alle midt i mellom :)
Vi vil legge ut noe seriøst, og noe morsomt. Litt sånn som arbeidsplassen vår, som er seriøs morsom! :)

Vi vil legge ut et innlegg fast i uka, og kanskje ett og annet ekstra innlegg om humøret treffer riktig, eller det er noe vi føler må tas opp.

Setter veldig stor pris på tilbakemeldinger, både ris og ros. Send oss gjerne et tips om det er et spesielt tema du gjerne vil lese om, eller føler burde tas opp.

Det er fullt mulig å stille spørsmål via chatten, men jeg som bloggansvarlig har ikke mulighet til å svare til enhver tid. Om du lurer på noe, så skriv gjerne mailadresse sammen med meldingen, så får du svar så snart jeg har mulighet. Eventuelt kan du også sende mail til post@ossimellombloggen.no

Husk at vi ikke er leger eller gynekologer! Vi vil hjelpe med det vi kan, men ofte vil vi også be dere oppsøke kyndig helsepersonell.

Takk for at du hjelper oss opp og frem ved å lese, og følg gjerne med videre.
Del bloggen vår, og vær med på å sette seksuell helse på dagsordenen! 

-Alle oss på Oss i mellom :)

inCollage_20190917_155047947.jpg
Hjem: Welcome
Hjem: Blog2
  • Forfatterens bildeLene MK

G-punkt og klitoris.

Jeg har tidligere skrevet et innlegg om vår fantastiske vagina, og tenkte at det er på tide å gå litt dypere til verks ;)

De aller fleste av oss er godt kjent med klitorisen allerede fra tidlig alder, men mange synes fremdeles at g-punktet er litt mystisk. Så da nevner jeg litt om alt tenker jeg. Både klitoris og g-punkt fortjener en masse oppmerksomhet!

I tillegg vil jeg også nevne noen produkter som egner seg til både ulik og simultan stimulering av disse magiske punktene :)


Først, litt fakta. Det er kun et fåtall av oss kvinner som kan få orgasme uten stimulering av klitoris. Flere kvinner må også bruke fingre/dildo/vibrator i skjeden mens de stimulerer klitoris for å oppnå orgasme. Noen ganger kan det ta mindre enn tre minutter å oppnå klimaks, andre mer enn ti.


Den allmektige klitoris:

(Tidligere innlegg i bloggen, litt spesifikt om klitoris: https://www.ossimellombloggen.no/alle-innlegg/v%C3%A5r-fantastiske-vagina)


Klitorisen er litt som et isberg. Man ser kun en liten del av noe ganske så fabelaktig og imponerende. Med 8000 nerveender er det uten diskusjon det mest følsomme punktet på en kvinnekropp. Til sammenligning har penishodet 4000 nerveender, og det er jo ikke ille det heller.


Hvordan vi vil bli berørt og stimulert er meget individuelt. For noen er det kun direkte stimulering av klitoris som gjelder, mens for andre igjen er det altfor intenst. De vil kanskje foretrekke stimulering ovenfra, eller fra siden. Dette er noe man må finne ut av selv, og gjerne informere partner om også. Å hjelpe partneren til orgasme er fabelaktig, men da må du også fortelle partneren din hva du er ute etter.

Når det gjelder leketøy, både vibrerende og ikke, så er vi like ulike. Man har de som helst ikke vil ha mer enn en lett kiling, og de som hadde foretrukket et trykkluftbor ;)


Når det gjelder produkter vi har spesifikt for stimulering av klitoris, så kan du jo igrunn bruke alt. Om du er ute etter noe som vibrerer har vi mange muligheter. Om du vil ha en lett vibrering har vi flere mindre bullets i flere prisgrupper og med mye ulik design som funker bra. Vil du ha en kraftigere sak kun ment for klitoris anbefaler jeg deg å prøve en massasjestav! Vi har flere varianter i butikken, både med lader og med ledning. Men vi har selvfølgelig bullets, vibratorer med kraftigere motorer også altså. Noe for alle :) Men her kan det være en fordel å snakke med oss om det du er ute etter, så er det langt lettere for oss å anbefale rett produkt.


G-punktet:

Om du ligger på rygggen og fører en finger eller to inn i skjeden, så skal du kunne føle g-punktet ditt om du føler deg frem med fingrene opp mot magen. Du skal kunne finne et punkt som har litt mer ru overflate enn vevet rundt, og der har du g-punktet. Det er et svamplegeme, som vil absorbere blod og som vil svelle opp om det blir stimulert.

Rundt dette punktet har vi flere kjertler som kan skille ut væske ved orgasme. Dette kalles populært en sprutorgasme. Mange tror at dette er urin, men det er altså feil. Man kan sammenligne det med en manns utløsning, og blir gjerne kalt kvinnelig ejakulasjon eller utløsning.

Når man nærmer seg en g-punkts orgasme kan man føle tissetrang, og flere vegrer seg derfor for å fortsette. Om du ikke klarer å slappe av vil du ikke kunne få full uttelling for orgasmen, så jeg anbefaler deg å bare gi blaffen. Det er ikke alle som får sprutorgasmer, og de fleste vil ikke oppleve det hver gang de får en g-punkts orgasme. Og om du skulle sprutet litt, hva gjør det? Du tisser ikke ut senga, bare pust! :)

Mange kvinner sier at g-punktsorgasmen er den mest intense orgasmen de får.

Om du er interessert i å leke mer med g-punktet får du bare lese deg opp og føle deg frem.

Om du bruker en dildo, se etter en med en god bøy på. Da er det lettere å treffe riktig.


Her har vi også selvfølgelig en masse produkter å velge mellom. Vi har flere ment spesifikt for g-punktsstimulering, og en hel masse som kan stimulerer g-punkt og klitoris samtidig.

Skal sies at selv om du kjøper en vibrator som er ment for dette mytiske punktet, så vibrerer den like godt på klitoris den også altså ;)


Klitoris:

http://erotikk365.no/nettbutikk/index.php?route=product/category&path=259_206_196


G-punkt:

http://erotikk365.no/nettbutikk/index.php?route=product/category&path=259_206_187


Parvibratorer:

http://erotikk365.no/nettbutikk/index.php?route=product/category&path=259_206_289


Vi har flere kombinerte typer som stimulerer g-punkt og klitoris samtidig også, så her spørs det rett og slett hva du er ute etter. Hva DU liker.


Sees om en uke, ha en flott helg folkens :)


Mvh Lene MK, Oss i mellom


35 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Hjem: Instagram

KONTAKT OSS:

Strandgata 71 (inngang Bekkegata), 2317 Hamar, Norway

625 20 013

  • generic-social-link
  • instagram

Thanks for submitting!

Hjem: Contact
bottom of page