top of page

Velkommen til bloggen vår!

Oss i mellom er en liten erotisk butikk i hjertet av Hamar. I 2016 bestemte vi oss for å være med å gjøre verden til et bedre sted, ved å fokusere på det vi er ekstra gode på, nemlig seksuell helse! Derfor startet vi ossimellombloggen.no. Vi selger erotiske leketøy i alle slags former og fasonger, og vi har også et stort utvalg seksualtekniske hjelpemidler av ymse slag.
Hos oss er alle velkomne, og du kan føle deg trygg på at det du sier til oss, det forblir (på) Oss i mellom.

Vi vil gjerne gjøre vårt for å bekjempe tabuer og fordommer, og denne bloggen er enda et steg i vår prosess for å gjøre nettopp det.
Om du er ute etter noe bare for å leke litt i hverdagen , eller om du trenger hjelpemidler etter sykdom eller lidelse så vil vi gjøre vårt ytterste for å bistå med informasjon og produkter til nettopp deg.

Med denne bloggen håper vi å kunne nå ut til enda flere i vårt vidstrakte land, menn og kvinner, unge og gamle. Og alle midt i mellom :)
Vi vil legge ut noe seriøst, og noe morsomt. Litt sånn som arbeidsplassen vår, som er seriøs morsom! :)

Vi vil legge ut et innlegg fast i uka, og kanskje ett og annet ekstra innlegg om humøret treffer riktig, eller det er noe vi føler må tas opp.

Setter veldig stor pris på tilbakemeldinger, både ris og ros. Send oss gjerne et tips om det er et spesielt tema du gjerne vil lese om, eller føler burde tas opp.

Det er fullt mulig å stille spørsmål via chatten, men jeg som bloggansvarlig har ikke mulighet til å svare til enhver tid. Om du lurer på noe, så skriv gjerne mailadresse sammen med meldingen, så får du svar så snart jeg har mulighet. Eventuelt kan du også sende mail til post@ossimellombloggen.no

Husk at vi ikke er leger eller gynekologer! Vi vil hjelpe med det vi kan, men ofte vil vi også be dere oppsøke kyndig helsepersonell.

Takk for at du hjelper oss opp og frem ved å lese, og følg gjerne med videre.
Del bloggen vår, og vær med på å sette seksuell helse på dagsordenen! 

-Alle oss på Oss i mellom :)

inCollage_20190917_155047947.jpg
Hjem: Welcome
Hjem: Blog2
  • Forfatterens bildeLene MK

God påske!

Oppdatert: 12. nov. 2019

Da var det påske igjen, og de aller fleste gjør seg klare til litt fri og antagelig også litt kos.

Noen er på påsketur på fjellet, noen på cruise, og man har også de som benytter sjansen til å slappe av litt ekstra hjemme denne uken. Som undertegnede selv!

For meg er påsken god mat, fluffy kyllingpynt, krim på tven, kos med våre nære og kjære, moro i snø og påskesol, og sist men ikke minst: påskeegg fyllt med alskens godsaker.

Vi har det egentlig ikke så aller verst i dag, i alle fall ikke i forhold til visse andre tider opp igjennom historien.


Som et helt klart skrekk eksempel har vi middelalderen. Mye var annerledes da, logisk nok. Men visste du at det var noen ganske omfattende sex forbud?

Selvfølgelig var det kirken som stod for disse, og lovene ble i aller høyeste grad håndhevet.

I løpet av et år var det rundt 275 dager med fullt forbud mot seksuelle relasjoner. Om man var ugift gjaldt selvfølgelig dette året rundt, men selv for de som var godt gift, så måtte man se litt på kalenderen og planlegge litt før man danset sengevalsen!

Akkurat rundt påsken var igrunn forbudet ganske langvarig også. Forbudet begynte ni uker før selve påskeuken, og varte da alt i alt i ti uker.


Som de fleste kan tenke seg, så var det ikke nødvendigvis slik at alle klarte å holde fingrene av fatet i disse periodene, og man kan nok gå ut i fra at kirken tjente inn en del på disse syndebøtene.. På de "vanlige" forbudsdagene ville det koste deg hele seks øre å rote litt i halmen. For oss høres jo ikke dette ut som den største summen, men i middelalderen tilsvarte dette omtrent to og en halv ku! Og om du skulle være så dristig at du i tillegg tafset litt på kona på en søndag, ja da er vi oppe på astronimiske tre mark! Tre mark tilsvarer omtrent fire kyr, så her snakker vi strafferente så det ljomer!


Verden er dessverre ikke helt perfekt i dag heller, men vi kan i alle fall tafse litt på hverandre uten at buskapen risikeres.


Med denne lille historiske godbiten ønsker vi dere en flott påske! Kos dere med påskeegg, påskeskinke, påskepynt, ferie og ikke minst HVERANDRE!

Nytt innlegg kommer torsdag om en uke.

Mvh Lene MK, Oss i mellom :)
6 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Hjem: Instagram

KONTAKT OSS:

Strandgata 71 (inngang Bekkegata), 2317 Hamar, Norway

625 20 013

  • generic-social-link
  • instagram

Thanks for submitting!

Hjem: Contact
bottom of page