top of page

Velkommen til bloggen vår!

Oss i mellom er en liten erotisk butikk i hjertet av Hamar. I 2016 bestemte vi oss for å være med å gjøre verden til et bedre sted, ved å fokusere på det vi er ekstra gode på, nemlig seksuell helse! Derfor startet vi ossimellombloggen.no. Vi selger erotiske leketøy i alle slags former og fasonger, og vi har også et stort utvalg seksualtekniske hjelpemidler av ymse slag.
Hos oss er alle velkomne, og du kan føle deg trygg på at det du sier til oss, det forblir (på) Oss i mellom.

Vi vil gjerne gjøre vårt for å bekjempe tabuer og fordommer, og denne bloggen er enda et steg i vår prosess for å gjøre nettopp det.
Om du er ute etter noe bare for å leke litt i hverdagen , eller om du trenger hjelpemidler etter sykdom eller lidelse så vil vi gjøre vårt ytterste for å bistå med informasjon og produkter til nettopp deg.

Med denne bloggen håper vi å kunne nå ut til enda flere i vårt vidstrakte land, menn og kvinner, unge og gamle. Og alle midt i mellom :)
Vi vil legge ut noe seriøst, og noe morsomt. Litt sånn som arbeidsplassen vår, som er seriøs morsom! :)

Vi vil legge ut et innlegg fast i uka, og kanskje ett og annet ekstra innlegg om humøret treffer riktig, eller det er noe vi føler må tas opp.

Setter veldig stor pris på tilbakemeldinger, både ris og ros. Send oss gjerne et tips om det er et spesielt tema du gjerne vil lese om, eller føler burde tas opp.

Det er fullt mulig å stille spørsmål via chatten, men jeg som bloggansvarlig har ikke mulighet til å svare til enhver tid. Om du lurer på noe, så skriv gjerne mailadresse sammen med meldingen, så får du svar så snart jeg har mulighet. Eventuelt kan du også sende mail til post@ossimellombloggen.no

Husk at vi ikke er leger eller gynekologer! Vi vil hjelpe med det vi kan, men ofte vil vi også be dere oppsøke kyndig helsepersonell.

Takk for at du hjelper oss opp og frem ved å lese, og følg gjerne med videre.
Del bloggen vår, og vær med på å sette seksuell helse på dagsordenen! 

-Alle oss på Oss i mellom :)

inCollage_20190917_155047947.jpg
Hjem: Welcome
Hjem: Blog2
  • BossLady

Hvorfor!?

Oppdatert: 12. nov. 2019

I ett hjem med 2 høylytte damer, med sterke meninger blir det ofte litt diskusjon. Vi er stort sett enig, men begge sitter ofte igjen med spørsmålet: Hvorfor!?! Mye vi ikke skjønner eller forstår, noe som forsåvidt er helt greit, for man trenger ikke skjønne eller forstå alt. Men.... Jeg fikk det jeg skal legge ut litt lengre ned fra min store kjærlighet her om dagen. Kan ikke si meg mere enig. Hvorfor er ett ganske godt spørsmål.


" Jeg er en av disse nysgjerrige menneskene som fascineres av andre mennesker. Jeg er som et barn som stiller spørsmålet «hvorfor?» for å lære noe som er fremmed for meg, noe jeg ikke forstår. Nysgjerrigheten min gjør at jeg havner i diskusjoner rett som det er, og jeg er blitt kalt landsviker, idiot, hore, ekkel... etc. Men det er greit. Må den jeg diskuterer med ty til skjellsord, har de tapt.


De fleste diskusjoner handler om rase, legning, politikk eller religion. Det er temaer som engasjerer mange, men jeg har enda til gode å treffe på et menneske som har et syn stikk motsatt av mitt, som klarer å ha en saklig diskusjon. Hvorfor?! Hvordan kan noen ha en så sterk tro/mening om et eller annet, at de er villig til å være slemme mot et annet menneske, men klarer ikke å rolig forklare hvorfor de er uenige?! Jeg er oppriktig interessert, jeg vil vite hva som foregår i hodet på folk som er uenige med meg. Jeg er ute av stand til å forstå at noen blindt kan følge en religion, et politisk syn eller venneflokken, uten å stille spørsmål.


Har du derimot tenkt igjennom saken og kommet frem til at du det er riktig for deg å være rasistisk, intolerant og sneversynt, er det helt OK for meg, så lenge du ikke er slem mot andre som ikke er som deg. For i min verden finnes det ingen unnskyldning for å ikke tenke selv i Norge. Vi har tilgang på informasjon i overflod, vi trenger ikke blindt følge noen.


Så jeg stiller de samme spørsmålene jeg har stilt igjen og igjen: HVORFOR bryr du deg om hvem naboen er sammen med, deler seng med, hva de tror på eller stemmer? HVORFOR er det interessant å sladre istedenfor å spørre den det gjelder og kanskje få sannheten? HVORFOR er det greit å være slem mot noen som er annerledes enn deg selv?


Jeg aksepterer at du er uenig med meg, og diskuterer gjerne med deg, men jeg forventer faktisk også at du behandler meg med samme toleranse og respekt." Skrevet av Lene S.JA!! Vi er 2 jenter som bor sammen. LOVE IT! :) HVORFOR er VÅR kjærlighet så fæl? Vi har "vanlige" jobber, spiser kjøttkaker til middag, må ta oppvasken, støvsuge, klippe plen, kjøre barnet på skolen, hjelpe til med lekser, være med på dugnad, måke snø om vinter`n +++. Vår hverdag er "lik" som alle andre sine. Om du er kort,lang, tynn, tjukk, har briller, sykler, kjører bil, er blond, brunette, ginger, hetero, bifil, homofil, ++++ må du vel gjøre mye av det samme som vi gjør. HVORFOR blir da vår kjærlighet feil når din ikke er det!?


Masse kjærlighet fra Laila J. og Lene S.


"Livet er fort kort til å ikke spise masse god mat og ha masse gode orgasmer"
4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Hjem: Instagram

KONTAKT OSS:

Strandgata 71 (inngang Bekkegata), 2317 Hamar, Norway

625 20 013

  • generic-social-link
  • instagram

Thanks for submitting!

Hjem: Contact
bottom of page