Velkommen til bloggen vår!

Oss i mellom er en liten erotisk butikk i hjertet av Hamar. I 2016 bestemte vi oss for å være med å gjøre verden til et bedre sted, ved å fokusere på det vi er ekstra gode på, nemlig seksuell helse! Derfor startet vi ossimellombloggen.no. Vi selger erotiske leketøy i alle slags former og fasonger, og vi har også et stort utvalg seksualtekniske hjelpemidler av ymse slag.
Hos oss er alle velkomne, og du kan føle deg trygg på at det du sier til oss, det forblir (på) Oss i mellom.

Vi vil gjerne gjøre vårt for å bekjempe tabuer og fordommer, og denne bloggen er enda et steg i vår prosess for å gjøre nettopp det.
Om du er ute etter noe bare for å leke litt i hverdagen , eller om du trenger hjelpemidler etter sykdom eller lidelse så vil vi gjøre vårt ytterste for å bistå med informasjon og produkter til nettopp deg.

Med denne bloggen håper vi å kunne nå ut til enda flere i vårt vidstrakte land, menn og kvinner, unge og gamle. Og alle midt i mellom :)
Vi vil legge ut noe seriøst, og noe morsomt. Litt sånn som arbeidsplassen vår, som er seriøs morsom! :)

Vi vil legge ut et innlegg fast i uka, og kanskje ett og annet ekstra innlegg om humøret treffer riktig, eller det er noe vi føler må tas opp.

Setter veldig stor pris på tilbakemeldinger, både ris og ros. Send oss gjerne et tips om det er et spesielt tema du gjerne vil lese om, eller føler burde tas opp.

Det er fullt mulig å stille spørsmål via chatten, men jeg som bloggansvarlig har ikke mulighet til å svare til enhver tid. Om du lurer på noe, så skriv gjerne mailadresse sammen med meldingen, så får du svar så snart jeg har mulighet. Eventuelt kan du også sende mail til post@ossimellombloggen.no

Husk at vi ikke er leger eller gynekologer! Vi vil hjelpe med det vi kan, men ofte vil vi også be dere oppsøke kyndig helsepersonell.

Takk for at du hjelper oss opp og frem ved å lese, og følg gjerne med videre.
Del bloggen vår, og vær med på å sette seksuell helse på dagsordenen! 

-Alle oss på Oss i mellom :)

inCollage_20190917_155047947.jpg
 
 
  • Lene MK

Hvorfor bryr vi oss om seksuell helse?

Oppdatert: 12. nov. 2019

Noen tror kanskje at vårt hovedfokus er salg og fortjeneste. Men for oss er det bare en bonus, fordi det vi egentlig vil, det er å hjelpe folk! Sammenlagt har vi som er ansatt her en ganske så massiv kunnskapsbase når det gjelder mange aspekter ved seksuell helse. Om det er fysisk skade, sykdom, psykisk sykdom, konsekvenser etter overgrep eller medisinbruk med bivirkninger. Med denne samlede kunnskapen har vi muligheten til å kunne hjelpe så mange, og vi elsker virkelig denne delen av jobben vår. Flere ganger har vi kunnet hjelpe folk med å øke livskvaliteten sin, og til gjengjeld føler vi at vi gjør en viktig jobb. Det er så givende!


Seksuell helse kan være et veldig omfattende tema. Man har godt voksne med utfordringer, utviklingshemmede med seksuelle behov de trenger å få dekket, ungdom med usikkerheter eller vansker, mennesker som skammer seg over fetisjer (noe de igrunn ikke burde trenge å gjøre), mennesker som sliter med gnisten i forholdet, de som gjennomgår kjønnskorrigerende operasjon og trenger hjelpemidler eller bare et lyttende øre, og så uendelig mye mer.


Seksuell helse er noe man lenge ikke har snakket så høyt om, fordi det er så privat. Og privat kan det selvfølgelig være, men det finnes hjelp og råd for de aller fleste. Og som nevnt i flere tidligere innlegg, så har vi taushetsplikt her i butikken. Du skal aldri være redd for at ting går videre herfra, vi setter taushetsplikten høyt!


Noen synes at det å sette seksuell helse i sammenheng med psykisk utviklingshemmede er en uting. Hvorfor det? I ganske ung alder begynner barn å utforske kroppen sin. De merker at det kan være ekstra behagelig å ta seg på tissen og sånt noe. En psykisk utviklingshemmet vil ofte ha mentaliteten til et barn, men kroppen vil allikevel gå igjennom forandringer og hormoner det kan være vanskelig for dem å håndtere. Et hjelpemiddel som feks en vibrator kan hjelpe å lette frustrasjon i forbindelse med disse behovene, og kan også sørge for at de ikke tyr til objekter som kan skape skader i for eksempel underliv.

Vi har hatt pleiere innom som handler slike hjelpemidler, nettopp fordi de ser at brukerne har godt av det. Å ha seksuelle behov, men manglende evne til å utrykke det eller manglende kunnskap til å håndtere det kan være en utrolig frustrerende situasjon, og vi er rett og slett stolte av å kunne bidra i slike saker.


Kvinner med fødselsskader som fører til for eksempel inkontinens kan få store plager i hverdagen. Jeg har helt mistet tellingen på antall treningsegg vi har solgt, nettopp til opptrening for å bekjempe dette problemet. For noen av oss er tanken på bekkenbunnstrening helt innafor, men mange har enten ikke hørt om mulighetene, eller de tør ikke spørre etter det.

I tillegg til å slippe inkontinens, så kan man øke styrken på orgasmen også, og hvem vil vel ikke det? :D


Det har ved flere anledninger vært eldre mennesker innom på jakt etter litt hjelp. De kan være raske til å si at de nok kanskje er for gamle til å tenke på sex, men at de for eksempel sover så mye bedre etter utløsning/orgasme. Når blir man for gammel til å ha seksuelle behov? tull og tøys er det! Man skal ikke trenge en unnskyldning for å ta vare på sin seksuelle helse. Alder spiller da vitterlig ingen rolle!

Jeg har ingen planer om å slutte å nyte kroppen min når jeg for eksempel blir oldemor, bare fordi en formening om at eldre mennesker ikke burde ha dette behovet eksisterer ;)


Noe av kunnskapen vi besitter i dag har vi måtte grave frem og finne ut av på egen hånd, nettopp fordi feks helsepersonell og lignende enten ikke innehar informasjonen vi er på jakt etter, eller fordi de synes det er pinlig å snakke om. At vi nå kan bruke denne kunnskapen til å sørge for at andre ikke trenger å lete så veldig etter svar gjør igrunn alt styret verdt det :)

Her hos oss er ingenting pinlig. Og så fremt du ikke skader noen (med mindre de vil det), så skal du kunne føle at åpenhet er greit.


I senere innlegg vil vi gå nærmere inn på fetisjer, seksuell helse hos både fysisk og psykisk utviklingshemmede, flere hjelpemidler, onani, analsex, rollespill, tantrisk sex, prostatastimulering, hormoner, bekkenbunnstrening og så mye mer.

Seksuell helse er noe vi alle har, og vårt mål er å nå ut til flest mulig med så mye informasjon som mulig. Det er derfor vi til stadighet deler det, med et ønske om at flere hjelper oss å dele. Etterhvert vil bloggen dekke mange spektere og saker, og det vil nok være noe der for alle og enhver ;)


Hvorfor vi bryr oss om seksuell helse? : Fordi ALLE har rett på sin egen seksualitet!

Og nå til en liten godbit: Om dere kommer med butikken og forteller oss hvorfor vi bryr oss om seksuell helse, så får dere 10% rabatt på alt vi har i butikken! Kampanjen varer ut mai. Håper vi sees:)


Skrives om en uke!

Mvh Lene MK, Oss i mellom :)
1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Onani.

 

KONTAKT OSS:

Strandgata 71 (inngang Bekkegata), 2317 Hamar, Norway

625 20 013

  • generic-social-link
  • instagram

Thanks for submitting!