top of page

Velkommen til bloggen vår!

Oss i mellom er en liten erotisk butikk i hjertet av Hamar. I 2016 bestemte vi oss for å være med å gjøre verden til et bedre sted, ved å fokusere på det vi er ekstra gode på, nemlig seksuell helse! Derfor startet vi ossimellombloggen.no. Vi selger erotiske leketøy i alle slags former og fasonger, og vi har også et stort utvalg seksualtekniske hjelpemidler av ymse slag.
Hos oss er alle velkomne, og du kan føle deg trygg på at det du sier til oss, det forblir (på) Oss i mellom.

Vi vil gjerne gjøre vårt for å bekjempe tabuer og fordommer, og denne bloggen er enda et steg i vår prosess for å gjøre nettopp det.
Om du er ute etter noe bare for å leke litt i hverdagen , eller om du trenger hjelpemidler etter sykdom eller lidelse så vil vi gjøre vårt ytterste for å bistå med informasjon og produkter til nettopp deg.

Med denne bloggen håper vi å kunne nå ut til enda flere i vårt vidstrakte land, menn og kvinner, unge og gamle. Og alle midt i mellom :)
Vi vil legge ut noe seriøst, og noe morsomt. Litt sånn som arbeidsplassen vår, som er seriøs morsom! :)

Vi vil legge ut et innlegg fast i uka, og kanskje ett og annet ekstra innlegg om humøret treffer riktig, eller det er noe vi føler må tas opp.

Setter veldig stor pris på tilbakemeldinger, både ris og ros. Send oss gjerne et tips om det er et spesielt tema du gjerne vil lese om, eller føler burde tas opp.

Det er fullt mulig å stille spørsmål via chatten, men jeg som bloggansvarlig har ikke mulighet til å svare til enhver tid. Om du lurer på noe, så skriv gjerne mailadresse sammen med meldingen, så får du svar så snart jeg har mulighet. Eventuelt kan du også sende mail til post@ossimellombloggen.no

Husk at vi ikke er leger eller gynekologer! Vi vil hjelpe med det vi kan, men ofte vil vi også be dere oppsøke kyndig helsepersonell.

Takk for at du hjelper oss opp og frem ved å lese, og følg gjerne med videre.
Del bloggen vår, og vær med på å sette seksuell helse på dagsordenen! 

-Alle oss på Oss i mellom :)

inCollage_20190917_155047947.jpg
Hjem: Welcome
Hjem: Blog2
  • Forfatterens bildeLene MK

Julegavetips til ham!

Det kommer ganske så straks et innlegg om julegavetips til henne også, før det til slutt kommer julegavetips rundt anal lek. Ble så mange produkter at jeg heller deler det opp enn å servere dere en liste som blir for land til at noen gidder å lese den. For rimeligere forslag er det endel tips i innlegget jeg skrev om tips til fyll i julestrømpa :)

Felles for alle masturbatorer: Man trenger glidemiddel! Her skal det brukes vannbasert glid, da silikonbasert vil kunne ødelegge produktet. Videre anbefaler vi leketøysrens og talkum. Rensen vil holde det rent, og talkum sørger for at det ikke er fuktig inne i masturbatoren under lagring.

Leketøysrens kan brukes på alle leketøy.Fist it masturberingshanske: 399,-


Hansken er laget av silikon. Fire av fingrene har nupper\kuler, og det er riller på resten. Mellom tommel og pekefinger finner du en liten munn som er ypperlig til litt forspill. Fin å bruke på seg selv, og fin å bruke på partner. Bruk godt med glidemiddel, og bruk hansken slik du ønsker. Egner seg også til å både fingre vaginalt og analt, samt gunstig å bruke til å massere mellomkjøttet\perineum.

Rengjøring: følg anvisningene øverst i innlegget.Dorcel Double oo: 399,-


Enkel masturbator med to åpninger. En vaginal og en anal. Laget slik at du selv kan klemme rundt for en trangere følelse.


En rimelig variant, ypperlig for de som ikke har testet slikt før, men som er nysgjerrige.

Rengjøring: følg anvisningene øverst i innlegget.Fleshlight Stamina: 849,-


Et velrennomert merke. Morsom å leke med, i tillegg til at den kan hjelpe deg å trene opp utholdenhet. Laget av flere materialer som til sammen utgjør Real feel superskin. Spesielt laget for å gi deg følelsen av å penetrere en kvinne. Rengjøring: følg anvisningene øverst i innlegget.

Tenga flip Orb: 999,- Stilig masturbator med myke riller, bølger, nupper og kuler. Det er to trykkpunkter på den, og du kan holde inne en eller begge for en trangere følelse og et sugende vakum.

Det som er ekstra spesielt med denne er at den kan åpnes helt, noe som gjør rengjøring ekstra lettvint. Rengjøring: følg anvisningene øverst i innlegget.
Penthouse Deluxe med vibrering: 679,-

Vi har to ulike varianter av denne inne. Masturbatoren er laget etter avstøpning av pornostjerners vagina.

Det følger med en bullet vibrator som har 6 ulike programmer. Finn programmet som passer deg, og plasser den i hulrommet på siden av masturbatoren.

Rengjøring: følg anvisningene øverst i innlegget.
We-vibe Vector prostatastimulator: 1499,-


Prostatastimulator med appstyring, fjernkontroll og wifi styring. Den har to motorer, en til prostata og en til partiet som ligger over perineum. Kan justeres i leddet for å treffe prostata best mulig. 10 ulike vibrasjoner å velge mellom, samt muligheten til å sette sammen et eget program via appen. Siden den kan styres over internett kan du altså sitte i Frankrike å styre den, mens mottageren kanskje sitter i Norge. Den er oppladbar og vanntett.Pretty Love Leonard prostatastimulator: 1099,- Denne stimulatoren kan blåses opp og end igjen av knapper på undersiden. Det er 12 ulike programmer å velge i. Den er lager av utrolig myk silikon som varmes fort opp til kroppstemperatur.

Denne er også oppladbar og vanntett.


C-RINGZ - Penistring med prostatastimulator. Rock hard ass-gasm: 499,- Ultimate ass-gasm: 699,-


Penisringer med litt ekstra!

Da mangler jeg julegavetips til henne, og tips til par. På grunn av en ganske mye mer hektisk arbeidshverdag, i tillegg til at jeg driver å flytter, så er det ikke bare bare å være sikker på når neste innlegg kommer. Men jeg tenker vi sier at det er ute senest neste torsdag! Og ett innlegg til, kanskje to, så tar jeg juleferie fra bloggen til den 2. Januar.


Ta det pent! :)


Mvh Lene MK, Oss i mellom.
360 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Hjem: Instagram

KONTAKT OSS:

Strandgata 71 (inngang Bekkegata), 2317 Hamar, Norway

625 20 013

  • generic-social-link
  • instagram

Thanks for submitting!

Hjem: Contact
bottom of page