top of page

Velkommen til bloggen vår!

Oss i mellom er en liten erotisk butikk i hjertet av Hamar. I 2016 bestemte vi oss for å være med å gjøre verden til et bedre sted, ved å fokusere på det vi er ekstra gode på, nemlig seksuell helse! Derfor startet vi ossimellombloggen.no. Vi selger erotiske leketøy i alle slags former og fasonger, og vi har også et stort utvalg seksualtekniske hjelpemidler av ymse slag.
Hos oss er alle velkomne, og du kan føle deg trygg på at det du sier til oss, det forblir (på) Oss i mellom.

Vi vil gjerne gjøre vårt for å bekjempe tabuer og fordommer, og denne bloggen er enda et steg i vår prosess for å gjøre nettopp det.
Om du er ute etter noe bare for å leke litt i hverdagen , eller om du trenger hjelpemidler etter sykdom eller lidelse så vil vi gjøre vårt ytterste for å bistå med informasjon og produkter til nettopp deg.

Med denne bloggen håper vi å kunne nå ut til enda flere i vårt vidstrakte land, menn og kvinner, unge og gamle. Og alle midt i mellom :)
Vi vil legge ut noe seriøst, og noe morsomt. Litt sånn som arbeidsplassen vår, som er seriøs morsom! :)

Vi vil legge ut et innlegg fast i uka, og kanskje ett og annet ekstra innlegg om humøret treffer riktig, eller det er noe vi føler må tas opp.

Setter veldig stor pris på tilbakemeldinger, både ris og ros. Send oss gjerne et tips om det er et spesielt tema du gjerne vil lese om, eller føler burde tas opp.

Det er fullt mulig å stille spørsmål via chatten, men jeg som bloggansvarlig har ikke mulighet til å svare til enhver tid. Om du lurer på noe, så skriv gjerne mailadresse sammen med meldingen, så får du svar så snart jeg har mulighet. Eventuelt kan du også sende mail til post@ossimellombloggen.no

Husk at vi ikke er leger eller gynekologer! Vi vil hjelpe med det vi kan, men ofte vil vi også be dere oppsøke kyndig helsepersonell.

Takk for at du hjelper oss opp og frem ved å lese, og følg gjerne med videre.
Del bloggen vår, og vær med på å sette seksuell helse på dagsordenen! 

-Alle oss på Oss i mellom :)

inCollage_20190917_155047947.jpg
Hjem: Welcome
Hjem: Blog2
  • Forfatterens bildeLene MK

Julegavetips til henne:

Det finnes et hav av leketøy, og det er ikke alltid så lett å vite hva man skal velge.. Det jeg ramser opp på listen her er produkter vi har i butikken. Det er vel bare å komme i gang:Vibrerende egg: Pretty Love - Julia : 649,-

Det finnes ganske mye ulike egg på markedet. Den som er avbildet her er oppladbar og med fjernkontroll. Det er også mulig å kjøpe et egg som bruker batterier, egg som styres via bluetooth og så videre. I hyllen her har vi som regel en fire\fem ulike egg, og prisene går fra 399,-
Shots Toys Rabbit: 379,-

Helt enkel batteridrevet rabbit. Den bruker 4 AAA batterier, og hodet har en mild rotasjon. Vi har også denne varianten i en gavepose, der du får med 150ml vannabsert glidemiddel til 429,-


Pretty Love Honey: 699,-

En artig sak både for nybegynnere og viderekomne. Formen er ganske så klassisk, med muligheter for å stimulere både g-punkt og klitoris samtidig. Den er vanntett og oppladbar. Materialet er av mykt silikon, så veldig behagelig å bruke.

Massasjestaver: Pixey Future: 849,- En fabelaktig massasjestav. Den har en ledning på 2,4 meter, så det er sjeldent den er til hinder for noe. Vibrasjonene er meget kraftige, og her på huset kaller vi det en "dø lykkelig vibrator". Den har to knapper som styrer av\på og styrke, fem styrker og flere rytmiske vibrasjoner å velge mellom. Ved hodet er det også lys, slik at den holder området som stimuleres ganske så opplyst ;)

Pixey Turbo: 849,-

Veldig lik Future, men den fungerer litt ulikt. Turbo er den som er avbildet. Der du på Future styrer alt med knapper har du et hjul her. På sett og vis får man styrt mer mellom styrker, noe som er veldig greit. Vibrasjonene på denne bærer ikke like mye slagkraft, men den er absolutt verdt pengene den koster.Happy Rabbit: 999,-

Her kan du oppleve full penetrering og stimulering!

Hver av de tre "grenene" har hver sin motor, så denne durer bra. Det er da en rabbit der for stimulering av klitoris, en del for penetrering av skjeden, og en del til anal stimulering. Denne er oppladbar og vanntett, og veldig enkel å rengjøre.

Pillow talk: En serie med veldig fine produkter. Fargene går i mint\turkis og lys rosa. Cheeky: 849,- Oppladbar massasjestav. Kinky: 949,-

En type rabbit, med en spennende arm for ekstra stimulering av klitoris. Sassy: 799,- En stor g-punktsvibrator. Oppladbar og med overraskende mye kraft. Racy: 699,- En liten g-punktsvibrator.

Flirty: 699,- En liten og søt klitorisvibrator.
Womanizer: I butikken har vi tre varianter:

Womanizer er en type vibrator som gir vibrasjon og trykkbølger. I motsetning til andre "vanlige" vibratorer som stimulerer rett på klitoris så vil denne stimulere deg uten å forårsake friksjon. Det er ikke uten grunn at Womanizer og andre trykkbølge vibratorer er veldig populære!

Classic: 1349,- Den velkjente og klassiske. Det er den som er avbildet. Den kommer med to ulike hetter, så den vil kunne passe de fleste. Stillegående og vanntett. Premium: 1899, En oppgradering av Classic, stillegående og veldig pen. Den har også to funksjoner du ikke får på Classic, nemlig autopilot og "smart silence". Autopilot vil si at den har tre programmer. Soft, medium og intense, og med disse kan du velge å la leketøyet styre litt gjennom programmene selv. Smart silence betyr at den ikke vil begynne eller lage noen lyder før den har kontakt med hud. Og så snart du tar den vekk vil den gi seg. Sparer også endel batteri på denne funskjonen.


Liberty: 1149,- En litt enklere og mindre variant. Denne kommer i tilegg med et magnetlokk som gjør at den er enkel og grei å ta med seg ut på reise.
Satisfyer Mini Vibrator: 549,- (Ikke mulig å linke til nettbutikk per nå, men har den inne i butikken.) Denne artige saken finnes i sølv og gull. Den kommer med et lokk, som vil kunne gi kraftigere vibrasjoner. Om du foretrekker myk silikon isteden, så kan plasthetten fjernes. Det er 5 vibrasjonsintensiteter og 10 programmer å velge i mellom. Større enn de fleste små vibratorer, men er alikevel ikke i veien. Den er vanntett og oppladbar, og veldig stille til å være så kraftig som den er. Helt klart en fabelaktig vibrator til den prisen!
Små vibratorer: 149,- og oppover. Vi har flere mindre vibratorer som bruker batterier også. Mange ulike varianter, materialer og slikt noe. Flott til nybegynnere eller for de som ikke har mulighet til å bruke masse penger på slik moro. Variantene på bildet koster fra 149,- til 249,-

Jeg satser på å få ut et innlegg til før jul, men vi får se om tiden strekker til.


Så vil jeg også minne om at varelageret vårt er i Trondheim, så selv om det står på nettbutikken at vi har en vare på lager, så stemmer dette kun for nettbutikken. Ikke for den fysiske butikken. Vi har et utrolig stort utvalg på nettbutikken, og vi har rett og slett verken mulighet eller plass til å ha stort flere varer enn vi har nå. Om du lurer på et produkt anbefaler jeg å ringe oss på 94812765, eller sende en melding til oss via vår facebookside: https://www.facebook.com/OssIMellom/


Nå er julestria i gang, og jeg anbefaler alle å stresse minst mulig. Alle har det så travelt i desember, men jeg synes det er desto viktigere å puste godt meg magen. Se deg litt rundt, og vær tilstede i hverdagen! Mye bedre a gett ;)


Vi sees brått igjen!

Mvh Lene MK, Oss i Mellom.
204 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Hjem: Instagram

KONTAKT OSS:

Strandgata 71 (inngang Bekkegata), 2317 Hamar, Norway

625 20 013

  • generic-social-link
  • instagram

Thanks for submitting!

Hjem: Contact
bottom of page