top of page

Velkommen til bloggen vår!

Oss i mellom er en liten erotisk butikk i hjertet av Hamar. I 2016 bestemte vi oss for å være med å gjøre verden til et bedre sted, ved å fokusere på det vi er ekstra gode på, nemlig seksuell helse! Derfor startet vi ossimellombloggen.no. Vi selger erotiske leketøy i alle slags former og fasonger, og vi har også et stort utvalg seksualtekniske hjelpemidler av ymse slag.
Hos oss er alle velkomne, og du kan føle deg trygg på at det du sier til oss, det forblir (på) Oss i mellom.

Vi vil gjerne gjøre vårt for å bekjempe tabuer og fordommer, og denne bloggen er enda et steg i vår prosess for å gjøre nettopp det.
Om du er ute etter noe bare for å leke litt i hverdagen , eller om du trenger hjelpemidler etter sykdom eller lidelse så vil vi gjøre vårt ytterste for å bistå med informasjon og produkter til nettopp deg.

Med denne bloggen håper vi å kunne nå ut til enda flere i vårt vidstrakte land, menn og kvinner, unge og gamle. Og alle midt i mellom :)
Vi vil legge ut noe seriøst, og noe morsomt. Litt sånn som arbeidsplassen vår, som er seriøs morsom! :)

Vi vil legge ut et innlegg fast i uka, og kanskje ett og annet ekstra innlegg om humøret treffer riktig, eller det er noe vi føler må tas opp.

Setter veldig stor pris på tilbakemeldinger, både ris og ros. Send oss gjerne et tips om det er et spesielt tema du gjerne vil lese om, eller føler burde tas opp.

Det er fullt mulig å stille spørsmål via chatten, men jeg som bloggansvarlig har ikke mulighet til å svare til enhver tid. Om du lurer på noe, så skriv gjerne mailadresse sammen med meldingen, så får du svar så snart jeg har mulighet. Eventuelt kan du også sende mail til post@ossimellombloggen.no

Husk at vi ikke er leger eller gynekologer! Vi vil hjelpe med det vi kan, men ofte vil vi også be dere oppsøke kyndig helsepersonell.

Takk for at du hjelper oss opp og frem ved å lese, og følg gjerne med videre.
Del bloggen vår, og vær med på å sette seksuell helse på dagsordenen! 

-Alle oss på Oss i mellom :)

inCollage_20190917_155047947.jpg
Hjem: Welcome
Hjem: Blog2
  • Forfatterens bildeLene MK

Kursdag 4!

Oppdatert: 12. nov. 2019

Da er siste kursdag overstått, og vi har fått reflektert litt over kursets innhold.

Selv om temaet er rettet mot helsepersonell, så har det, som jeg har nevnt i tidligere innlegg, vært utrolig lærerikt for oss også.


Denne dagen startet vi i butikken, og visste frem produkter og brosjyrer Laila har satt i stand i seksuell helse kroken vår. Vi har nå flere produkter utstilt, samt brosjyrer om de ulike produktene, og hva de gjør.

Det var deilig kringle fra fattigmann, varm kaffe, og koselige samtaler. Veldig stas å få vise frem den lille kroken vår, og vi tar enhver sjanse til å dele det vi kan om jobben vi elsker å gjøre.


Det viser seg også at Helseministeren vår er interessert i det den fabelaktige arbeidesgruppen som startet kurset har fått til, samt resultatene, så dette kan bli spennende! Vi krysser fingrene for at kurset videreføres, slik at flere får muligheten til å bli med her. Jeg vet at det dessverre er mange der ute som ikke skjønner hvorfor seksuell helse har noen betydning for mennesker med ymse lidelser, kronisk syke eller døende mennesker, og flere av dem jobber også i helsesektoren. Jeg føler at dette kommer av for lite kunnskap om hva seksuell helse faktisk er. Ved å delta på dette kurset får man muligheten til å se det fra flere vinkler, og man kan faktisk få en liten åpenbaring. La oss spre det gode budskapet!


Helt på tampen av dagen holdt Heidi Bakken Rognlien godt på oppmerksomheten vår mens hun snakket om SMISO og den utrolig viktige jobben de gjør der. Overgreps, incest og voldtektsstatistikken er overveldene og vond å se, men utrolig viktig å være klar over. Så mange som en av ti har blitt utsatt for overgrep, og vi kan ikke lukke øynene for det. Det kan være utrolig vanskelig å skulle snakke om det, spesielt fordi mange utsatt for dette ser på seg selv som skyldige. Men vær så snill, la noen hjelpe deg. Det finnes de som vil folk vondt der ute, men så utrolig mange flere ønsker å hjelpe deg.

Vi snakket også om viktigheten av respekt og medmenneskelighet rundt stell, vask og pasientbehandling. Man vet aldri hva folk har vært igjennom, og det å være i en situasjon hvor man trenger hjelp til slike ting kan føles som et nytt overgrep om man ikke møter dem riktig.


SMISO: Støttesenter mot incest og seksuelle overgrep.

https://www.smisohamar.no/

Har du blitt utsatt for overgrep, og har du et ønske om å snakke med noen, kanskje få litt hjelp i hverdagen? Ta kontakt med smiso! De har avdelinger over hele norge, dette er kun link til Hamar avdelingen. I linken under finner du en oversikt over det de kan tilby.

https://www.smisohamar.no/tilbud/

(Det vil komme et mer utfyllende innlegg om SMISO på et senere tidspunkt)


Helt til slutt samlet en liten gjeng av oss seg nede på Pizza Ninni til deilig mat og noen flere gode samtaler. Vemodig var det så klart, kunne igrunn tenkt meg mange flere dager med disse menneskene.. Flere ønsket seg også et oppfølgingskurs, så vi krysser fingrene ;)


Tusen takk til Wenche Fjeld, Reidun Hov, Håkon Wiig, Mats-Ola Kalgraff, Marthe-Lill Solstad , Heidi Nordsveen og Heidi Bakken Rognlien for all den viktige jobben dere gjør. Både som arbeidsgruppe for kurset, og for jobben dere gjør ellers. Gode mennesker <3

(Det er desverre fullt mulig at jeg ikke har fått med alle navn, så om noen ser at noen mangler, send meg gjerne en melding på chatten her inne, sånn at det blir rett.)Nå i dag er det jo selveste valentinsdagen, og selv om undertegnede ikke feirer selv, så ønsker jeg dere alle en fabelaktig dag :)


Sees om en uke!

Mvh Lene MK, Oss i mellom.

24 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Hjem: Instagram

KONTAKT OSS:

Strandgata 71 (inngang Bekkegata), 2317 Hamar, Norway

625 20 013

  • generic-social-link
  • instagram

Thanks for submitting!

Hjem: Contact
bottom of page