top of page

Velkommen til bloggen vår!

Oss i mellom er en liten erotisk butikk i hjertet av Hamar. I 2016 bestemte vi oss for å være med å gjøre verden til et bedre sted, ved å fokusere på det vi er ekstra gode på, nemlig seksuell helse! Derfor startet vi ossimellombloggen.no. Vi selger erotiske leketøy i alle slags former og fasonger, og vi har også et stort utvalg seksualtekniske hjelpemidler av ymse slag.
Hos oss er alle velkomne, og du kan føle deg trygg på at det du sier til oss, det forblir (på) Oss i mellom.

Vi vil gjerne gjøre vårt for å bekjempe tabuer og fordommer, og denne bloggen er enda et steg i vår prosess for å gjøre nettopp det.
Om du er ute etter noe bare for å leke litt i hverdagen , eller om du trenger hjelpemidler etter sykdom eller lidelse så vil vi gjøre vårt ytterste for å bistå med informasjon og produkter til nettopp deg.

Med denne bloggen håper vi å kunne nå ut til enda flere i vårt vidstrakte land, menn og kvinner, unge og gamle. Og alle midt i mellom :)
Vi vil legge ut noe seriøst, og noe morsomt. Litt sånn som arbeidsplassen vår, som er seriøs morsom! :)

Vi vil legge ut et innlegg fast i uka, og kanskje ett og annet ekstra innlegg om humøret treffer riktig, eller det er noe vi føler må tas opp.

Setter veldig stor pris på tilbakemeldinger, både ris og ros. Send oss gjerne et tips om det er et spesielt tema du gjerne vil lese om, eller føler burde tas opp.

Det er fullt mulig å stille spørsmål via chatten, men jeg som bloggansvarlig har ikke mulighet til å svare til enhver tid. Om du lurer på noe, så skriv gjerne mailadresse sammen med meldingen, så får du svar så snart jeg har mulighet. Eventuelt kan du også sende mail til post@ossimellombloggen.no

Husk at vi ikke er leger eller gynekologer! Vi vil hjelpe med det vi kan, men ofte vil vi også be dere oppsøke kyndig helsepersonell.

Takk for at du hjelper oss opp og frem ved å lese, og følg gjerne med videre.
Del bloggen vår, og vær med på å sette seksuell helse på dagsordenen! 

-Alle oss på Oss i mellom :)

inCollage_20190917_155047947.jpg
Hjem: Welcome
Hjem: Blog2
  • Forfatterens bildeLene MK

Lek med mannen din!

Oppdatert: 12. nov. 2019

"Dama fant fleshlighten min, kjefta meg ned og kasta den ut" '


Denne historien har jeg hørt i mange ulike varianter oppover i årene, og hver gang hisser jeg meg litt opp. Skal sies at jeg har hørt samme type historier fra kvinner, men det er langt sjeldnere.

Problemet mitt med dette er at disse kvinnene som kjefter på mennene ofte har leketøy selv, noe de synes er helt i orden. En kvinne med en dildo er frigjort og tøff, mens en mann med en fleshlight er en pervers tulling.


Under min tid som ansatt her på Oss i mellom til nå har jeg solgt flere ulike hjelpemidler til mange ulike menn. Det er unge, gamle, dresskledde og de med godt slitte arbeidsbukser. Heterofile og homofile. Nybegynnere, og godt viderekomne. En gang i blant kommer det også kvinner inn som vil overraske mannen med noe nytt. Noen av dem skal kanskje bort en stund, skal begynne å pendle mer eller lignende, og vil gi mannen noe ekstra. Og så har vi de som faktisk vil bruke leketøyet på sin mann for en litt annen opplevelse og litt mer lek i hverdagen.


Det er jo selvfølgelig forskjell på folk. Noen lever for selve forspillet, andre vil helst kjøre på for fullt så fort som mulig. Noen foretrekker et enkelt sexliv, andre vil gjerne eksperimentere mer. Noen holder seg strengt til misjonær, andre vil helst dingle fra taket i en huske. Vi er alle ulike, og det er jo bare bra. Tenk så kjedelig vi hadde hatt det uten alle de fantastiske forskjellene!

Som frøken bosslady her sier: "Ikke alle liker kjøttkaker!" Og det har Laila selvfølgelig helt rett i. Jeg personlig har ikke sansen for sjømat, men vil da aldri tenke mindre om de som har det.


Det finnes utrolig mange produkter en mann kan bruke på seg selv, og som partner kan bruke på ham! Det finnes helt klart flere varianter til kvinner, men utvalget er fremdeles bra. Man har fleshlights (løsmus), masturberingshansker (som også er geniale til å massere og kose ellers på mannen), masturberingsegg, prostatastimulatorer, blowjob maskiner, og kroppsdeler i varierende størrelser. Om du har en mann som ikke er interessert i dette, skal du jo ikke tvinge ham heller. Men for de dette er aktuelt for: vit at mulighetene er der, produktene likeså.


De fleste gangene jeg har hørt om kvinner som "nektes" leketøy, så handler det ofte om at mannen føler seg utilstrekkelig i forhold. Lurer jo litt på om det samme gjelder kvinner som ikke vil at mannen skal eie noe slikt. At de er redde for at leketøyet i skuffen truer forholdet på et vis?

På samme vis som at en dildo aldri vil kunne erstatte nærhet og intimitet, så er det ingen fare med en løsmus heller altså. Ingen av delene vil kunne verken holde en samtale, krangle med deg over trivielle ting, klø deg på ryggen eller krype inntil deg for å dele varme en kald vinternatt.


Å kunne tilfredsstille mannen mens man kan følge med på pust, reaksjoner og også kanskje finne noen erogene soner man ikke var klar over at han hadde er jo faktisk ganske spennende. Og selvfølgelig er jo det å se at man gir sin partner nytelse, og til slutt også orgasme\utløsning utrolig givende i seg selv. Man får et litt annet perspektiv enn det man ofte har ellers, når man kan studere situasjonen slik. Man har mulighet til å utforske nærhet og intimitet i et større perspektiv.


Når jeg sier at du skal leke med mannen din mener jeg ikke nødvendigvis at du skal gå ut å kjøpe high tech leketøy til 2000 kr med det første. Det finnes mange rimeligere alternativer å velge i, selv om utvalget av sexleketøy rettet mot kvinner er større finnes det mange muligheter og varianter for menn også. Finnes igrunn noe for alle! :)

Og jeg mener at man kan lære mye nytt om partneren om man tar seg tiden til å leke litt ekstra. Dette går jo begge veier, men terskelen virker langt høyere for å bruke leketøy på mannen. Denne enkle mannen liksom. Enkel eller ikke, tror du ikke han også ville sette pris på noe ekstra? 😉


Om man ikke er så vant til å se på eller bli sett så skjønner jeg godt at det kan oppleves litt ubehagelig eller uvant, men det er jo igrunn en tilvenningssak for de fleste. Din partner har valgt akkurat deg, og om det er noe du er usikker på eller har vanskeligheter med skal det respekteres. Har du usikkerheter med egen kropp, så snakk litt om det. Hør etter om dette er noe du faktisk bare innbiller deg at partner har problemer med, kanskje det bare er et tema for deg?


Om man i utgangspunktet føler seg trygg på partneren, og man vet at tiltrekningen går begge veier er det bare en god ting å utfolde seg litt mer. Disse kroppene våre er faktisk ganske fabelaktige, både på godt og vondt. Vi har alle forskjellige erogene punkter, kanskje har man noen man ikke engang er klar over, fordi ingen har vært med deg for å utforske dem ytterligere før? Sex trenger jo ikke bare være penetrering og misjonær, selv om det kan det. For noen er det alt de er ute etter, og for all del, det er greit det også. :)

Og med det ønsker jeg deg en videre flott torsdag. Enjoy yourself! (..and others 😉 )


Mvh Lene MK, Oss i mellom.
16 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Onani.

Hjem: Instagram

KONTAKT OSS:

Strandgata 71 (inngang Bekkegata), 2317 Hamar, Norway

625 20 013

  • generic-social-link
  • instagram

Thanks for submitting!

Hjem: Contact
bottom of page