top of page

Velkommen til bloggen vår!

Oss i mellom er en liten erotisk butikk i hjertet av Hamar. I 2016 bestemte vi oss for å være med å gjøre verden til et bedre sted, ved å fokusere på det vi er ekstra gode på, nemlig seksuell helse! Derfor startet vi ossimellombloggen.no. Vi selger erotiske leketøy i alle slags former og fasonger, og vi har også et stort utvalg seksualtekniske hjelpemidler av ymse slag.
Hos oss er alle velkomne, og du kan føle deg trygg på at det du sier til oss, det forblir (på) Oss i mellom.

Vi vil gjerne gjøre vårt for å bekjempe tabuer og fordommer, og denne bloggen er enda et steg i vår prosess for å gjøre nettopp det.
Om du er ute etter noe bare for å leke litt i hverdagen , eller om du trenger hjelpemidler etter sykdom eller lidelse så vil vi gjøre vårt ytterste for å bistå med informasjon og produkter til nettopp deg.

Med denne bloggen håper vi å kunne nå ut til enda flere i vårt vidstrakte land, menn og kvinner, unge og gamle. Og alle midt i mellom :)
Vi vil legge ut noe seriøst, og noe morsomt. Litt sånn som arbeidsplassen vår, som er seriøs morsom! :)

Vi vil legge ut et innlegg fast i uka, og kanskje ett og annet ekstra innlegg om humøret treffer riktig, eller det er noe vi føler må tas opp.

Setter veldig stor pris på tilbakemeldinger, både ris og ros. Send oss gjerne et tips om det er et spesielt tema du gjerne vil lese om, eller føler burde tas opp.

Det er fullt mulig å stille spørsmål via chatten, men jeg som bloggansvarlig har ikke mulighet til å svare til enhver tid. Om du lurer på noe, så skriv gjerne mailadresse sammen med meldingen, så får du svar så snart jeg har mulighet. Eventuelt kan du også sende mail til post@ossimellombloggen.no

Husk at vi ikke er leger eller gynekologer! Vi vil hjelpe med det vi kan, men ofte vil vi også be dere oppsøke kyndig helsepersonell.

Takk for at du hjelper oss opp og frem ved å lese, og følg gjerne med videre.
Del bloggen vår, og vær med på å sette seksuell helse på dagsordenen! 

-Alle oss på Oss i mellom :)

inCollage_20190917_155047947.jpg
Hjem: Welcome
Hjem: Blog2
  • Forfatterens bildeLene MK

Nye produkter hos oss nå:

Det har kommet litt ymse nye produkter her inne i butikken. Produktene finner du også i nettbutikken, så legger ved link til alt. Blant det nye finner vi en ny serie BDSM produkter fra Avalon, noe nytt undertøy, penispumper og tilbehør, endel analt og noen spennende vibratorer. Minner om at prisene i nettbutikk og fysisk butikk i noen tilfeller varierer litt, rett og slett på grunn av at driftskostnadene er ulike. Og husk at om du handler i butikk slipper du frakt ;)


Starter med undertøyet:


Demoniq - ODILLE: 399,-


Et utrolig lekkert sett i rosa blonder og sort.

Finnes i størrelsene S-XL

Small : 88 cm bryst, 68 midje, 88-95 cm hofte.

Medium: 93 cm bryst, 74 midje, 95-100 cm hofte.

Large: 98 cm bryst, 78 midje, 100-105 cm hofte.

X-Large: 103 cm bryst, 84 midje, 106-110 cm hofte.

95% Polyester og 5% Elastan.

Sort åpent undertøyssett: 349,-

Settet inneholder string, strømpeholder og bh.

Delvis gjennomsiktig med blonder.

90 % Polyamid og 10 % elastan.

Strømper ikke inkl.


Finnes i størrelse 75B/S, 80B/M, 80C/M. 85C/LNye vibratorer:


Discretion - Lux - Rabbit vibrator: 1199,-

Ganske så fabelaktig for deg som ønsker et diskret leketøy.

Nygenerasjons F1 motor som når hele 8500 RPM, men er likevel hviskestille og under 50 dB.

Dekket av høykvalitets silikon som føles utrolig mykt og behagelig mot huden.

Lux gir god stimulering på g-punkt og klitoris.

Discretion kommer med en elegant oppbevaringsboks med ladeuttak, som gjør det enkelt å oppbevare den samtidig som du alltid har en fulladet vibrator tilgjengelig! En lading gir deg 60 minutter med nytelse.Satisfyer Mini: 549,- Mye vibrator for pengene!

Sparkling Darling er en kraftig vibrator med et elegant utseende. Selve vibratoren er trukket i et hudvennlig og mykt silikonmateriale som føles svært behagelig mot huden. Sparkling Darling gir deg mulighet for å plassere et hardere lokk over vibratoren for å få hardere vibrasjoner, men du kan selvfølgelig bruke den uten også.

Vibratoren har 5 vibrasjonsintensiteter og 10 programmer å velge imellom. Den er vanntett, oppladbar og har en medfølgende magnetlader. Selv om vibrasjonene er kraftige, er den svært stillegående.Pixey Deluxe: 1299,- Tidenes kraftigste oppladbare massasjestav! Pixey Deluxe er oppladbar og full av kraft. Den kan brukes opptil 60 minutter på en lading. Lades lett med en Micro usb kabel. Du kan også bruke den mens den lader.


Programmer: Den har fem styrker som går fra 3000 RPM opp til 12000 RPM. Du har også fem programmer med ulike pulseringer å velge mellom.


Vi har fått inn noen nye anale saker, deriblant ankere, plugger og en ny type anal eaze:

Pretty Love Yale: 599,-

Med sin ergonomiske form og myke silikon er denne pluggen perfekt for de som ønsker å utforske vibrerende plugger. Den ergonomiske formen og den glatte silikonet  gjør det enkelt å føre den inn.

Den er vanntett så den er enkel å gjøre ren. Med 12 programmer å velge mellom, finner du sikkert en favoritt.


Humper - Vibrerende analkuler: 379

Klar til å eksperimentere med anallek? Da er Humper analkuler perfekt for deg!

Disse vibrerende analkulene passer perfekt til både nybegynnere og de mer erfarne. Kulen starter smalt før den utvider seg, for å så bli tynnere igjen. Analkjedet består av 5 små, fleksible kuler og en bred bunn. På enden finner du en bred stopper som hindrer leketøyet i å forsvinne.

Den kraftige motoren på basen vil spre vibrasjonene helt i toppen, og du kan nyte de dype vibrasjonene fra start til slutt! Velg imellom 10 forskjellige vibrasjonsprogrammer og finn din favoritt.Back up - Buttplug sett med tre størrelser: 299,-


Dette settet har tre buttplugger i ulik størrelse. Small, medium og large.

Spesifikasjoner:

Materiale: SilikonSmall: 7,5 cm lang og 2,6 cm i diameterMedium: 10 cm lang og 3,5 cm i diameterLarge: 13,7 cm lang og 439 cm i diameter


Triple Blaster 3 pk: 399,-


Sett med tre forskjellige anchorplugs laget i behagelig og hygienisk silikonmateriale.

Knip endene sammen før du fører de inn og de vil utvide seg innvendig. I tillegg til den utfyllende følelsen, sitter anchor pluggene godt på plass. Buttplugene har en kraftig sugekopp base som festes på alle glatte overflater.

Spesifikasjoner

Materiale: SilikonLengde, total: 10,9 / 13,6 / 15,3 cmLengde, brukbar: 9,5 / 11,5 / 13 cm Diameter, lukket: 3,2 / 4,1 / 4,6 cm
Master series ass anchor: 279,-


Ass Anchor er en unik buttplugg med delt hode. Påfør godt med glidemiddel, klem buttpluggen sammen og sett den inn, Ass Anchor vil åpne seg på innsiden og gi deg en unik følelse av å være fylt.

Buttpluggen har en base for å holde seg på plass og som gjør den lettere å ta ut.

Spesifikasjoner:

Størrelse: Total lengde: 8 cm. Brukbar lengde: 7 cm.

Diameter: klemt sammen: 3,6 cm, åpen: 7 cm. Vanntett: Ja

Materiale: Fleksibelt TPE

Anbefalt Glidemiddel: vannbasert eller silikonbasert.


Anbefaler også de som er BDSM interesserte å ta en titt på det siste vi har ute av Avalons serie: Viking! Laget av solid brunt lær, og er helt nydelig å se på.


Håper dere får en riktig så trivelig uke videre, ta vare på dere selv :)


Mvh Lene MK, Oss i Mellom.


189 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Hjem: Instagram

KONTAKT OSS:

Strandgata 71 (inngang Bekkegata), 2317 Hamar, Norway

625 20 013

  • generic-social-link
  • instagram

Thanks for submitting!

Hjem: Contact
bottom of page