top of page

Velkommen til bloggen vår!

Oss i mellom er en liten erotisk butikk i hjertet av Hamar. I 2016 bestemte vi oss for å være med å gjøre verden til et bedre sted, ved å fokusere på det vi er ekstra gode på, nemlig seksuell helse! Derfor startet vi ossimellombloggen.no. Vi selger erotiske leketøy i alle slags former og fasonger, og vi har også et stort utvalg seksualtekniske hjelpemidler av ymse slag.
Hos oss er alle velkomne, og du kan føle deg trygg på at det du sier til oss, det forblir (på) Oss i mellom.

Vi vil gjerne gjøre vårt for å bekjempe tabuer og fordommer, og denne bloggen er enda et steg i vår prosess for å gjøre nettopp det.
Om du er ute etter noe bare for å leke litt i hverdagen , eller om du trenger hjelpemidler etter sykdom eller lidelse så vil vi gjøre vårt ytterste for å bistå med informasjon og produkter til nettopp deg.

Med denne bloggen håper vi å kunne nå ut til enda flere i vårt vidstrakte land, menn og kvinner, unge og gamle. Og alle midt i mellom :)
Vi vil legge ut noe seriøst, og noe morsomt. Litt sånn som arbeidsplassen vår, som er seriøs morsom! :)

Vi vil legge ut et innlegg fast i uka, og kanskje ett og annet ekstra innlegg om humøret treffer riktig, eller det er noe vi føler må tas opp.

Setter veldig stor pris på tilbakemeldinger, både ris og ros. Send oss gjerne et tips om det er et spesielt tema du gjerne vil lese om, eller føler burde tas opp.

Det er fullt mulig å stille spørsmål via chatten, men jeg som bloggansvarlig har ikke mulighet til å svare til enhver tid. Om du lurer på noe, så skriv gjerne mailadresse sammen med meldingen, så får du svar så snart jeg har mulighet. Eventuelt kan du også sende mail til post@ossimellombloggen.no

Husk at vi ikke er leger eller gynekologer! Vi vil hjelpe med det vi kan, men ofte vil vi også be dere oppsøke kyndig helsepersonell.

Takk for at du hjelper oss opp og frem ved å lese, og følg gjerne med videre.
Del bloggen vår, og vær med på å sette seksuell helse på dagsordenen! 

-Alle oss på Oss i mellom :)

inCollage_20190917_155047947.jpg
Hjem: Welcome
Hjem: Blog2
  • Forfatterens bildeLene MK

Nytt produkt: dilerings staver!

Oppdatert: 12. nov. 2019

Det finnes flere ulike grunner til å dilere skjeden. Kjønnskorrigerende operasjon, operasjon etter feks livmorhalskreft, vaginisme og vulvodyni for å nevne noen.


Vi har nå fått ett sett med staver til dette formålet i butikk og i nettbutikken. I settet er det tre staver i myk silikon, i varierende størrelser. Produktet er ergonomisk formet, og designet for dilering/behandling av vestibulitt o.l.

Link til nettbutikken:

http://erotikk365.no/nettbutikk/index.php?route=product/product&product_id=48353&search=femintimate


Med disse stavene kan du trene i ditt eget tempo, med mindre lege eller spesialist har gitt deg visse instruksjoner om varighet o.l. når du bruker dem.

Du gjør det noen få minutter om dagen, og du begynner med den minste. Kjenn deg litt frem, og øk størrelsen på staven når du er komfortabel med det, og når det føles rett.

Bruk aller helst et langvarig silikonbasert glidemiddel. Opplevelsen vil bli bedre, og mer behagelig for deg.


Dilering etter diverse operasjoner i skjeden, eller for å forme en skjede, er nødvendig for å forhindre at skjeden gror igjen. Dessverre har dette blitt en realitet for flere på grunn av dårlig eller manglende informasjon om hva de må gjøre på egenhånd.


Vulvodyni/Vestibulitt:

Det er en smertetilstand rundt skjedeinngangen.

Smertene kommer ved direkte berøring som samleie, onanering og bruk av tampong. For noen kan smertene bli så intense at de ikke kan bruke truser, ettersittende underdelsplagg, og noen klarer ikke lenger å sykle eller ri. Smertene beskrives ulikt, men det er ofte stikkende, brennende, sviende eller kløende smerte.


Om vulvodyni/vestibulitt ikke behandles kan det utvikle seg til vaginisme. Vaginisme er en en svært ubehagelig lidelse som kan gjøre det tilnærmet eller helt umulig å bli penetrert/få noe inn i skjeden.


Vil du lese mer om disse lidelsene og behandlinger har vi et eget innlegg om vaginisme og vestibulitt her på bloggen:

https://www.ossimellombloggen.no/alle-innlegg/vaginisme-og-vestibulitt


Kom gjerne innom oss i butikken for en hyggelig prat om du er nysgjerrig på dette produktet, andre produkter, eller om du bare vil se hva vi kan tilby. Velkommen skal du være! :)


Sees om en uke! :)

Mvh Lene MK, Oss i mellom.

18 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Onani.

Hjem: Instagram

KONTAKT OSS:

Strandgata 71 (inngang Bekkegata), 2317 Hamar, Norway

625 20 013

  • generic-social-link
  • instagram

Thanks for submitting!

Hjem: Contact
bottom of page