top of page

Velkommen til bloggen vår!

Oss i mellom er en liten erotisk butikk i hjertet av Hamar. I 2016 bestemte vi oss for å være med å gjøre verden til et bedre sted, ved å fokusere på det vi er ekstra gode på, nemlig seksuell helse! Derfor startet vi ossimellombloggen.no. Vi selger erotiske leketøy i alle slags former og fasonger, og vi har også et stort utvalg seksualtekniske hjelpemidler av ymse slag.
Hos oss er alle velkomne, og du kan føle deg trygg på at det du sier til oss, det forblir (på) Oss i mellom.

Vi vil gjerne gjøre vårt for å bekjempe tabuer og fordommer, og denne bloggen er enda et steg i vår prosess for å gjøre nettopp det.
Om du er ute etter noe bare for å leke litt i hverdagen , eller om du trenger hjelpemidler etter sykdom eller lidelse så vil vi gjøre vårt ytterste for å bistå med informasjon og produkter til nettopp deg.

Med denne bloggen håper vi å kunne nå ut til enda flere i vårt vidstrakte land, menn og kvinner, unge og gamle. Og alle midt i mellom :)
Vi vil legge ut noe seriøst, og noe morsomt. Litt sånn som arbeidsplassen vår, som er seriøs morsom! :)

Vi vil legge ut et innlegg fast i uka, og kanskje ett og annet ekstra innlegg om humøret treffer riktig, eller det er noe vi føler må tas opp.

Setter veldig stor pris på tilbakemeldinger, både ris og ros. Send oss gjerne et tips om det er et spesielt tema du gjerne vil lese om, eller føler burde tas opp.

Det er fullt mulig å stille spørsmål via chatten, men jeg som bloggansvarlig har ikke mulighet til å svare til enhver tid. Om du lurer på noe, så skriv gjerne mailadresse sammen med meldingen, så får du svar så snart jeg har mulighet. Eventuelt kan du også sende mail til post@ossimellombloggen.no

Husk at vi ikke er leger eller gynekologer! Vi vil hjelpe med det vi kan, men ofte vil vi også be dere oppsøke kyndig helsepersonell.

Takk for at du hjelper oss opp og frem ved å lese, og følg gjerne med videre.
Del bloggen vår, og vær med på å sette seksuell helse på dagsordenen! 

-Alle oss på Oss i mellom :)

inCollage_20190917_155047947.jpg
Hjem: Welcome
Hjem: Blog2
  • Forfatterens bildeLene MK

Onani.

Det sies at et kjært barn har mange navn, og der er onani intet unntak. Man kan dobbeltklikke musa, runke, stryke laksen og lade harpunen samt uendelig mye annet. Det betyr nå uansett det samme, altså MASTURBERING!


Masturbering, eller onanering er en ganske så naturlig og fin del av de aller flestes hverdag. Vi oppdager gjerne våre nedre deler allerede i en ung alder, og logisk nok får de fleste et aldri så lite oppheng, da det føles ganske så godt å ta på disse områdene.

Dette opphenget kommer gjerne tilbake i tenårene, med hormonene som bruser og livet som går i hundre og helvete.

Så er det nok en fase. Når kroppen er voksen, og man begynner å bli sikker på det man liker og hva man vil ha.


Kort og godt: Onani er for alle, and its awesome!


Orgasmer er en naturlig smertestillende. Det kan hjelpe mot stive skuldre, hodepine, angst, depresjon og enda mer til.

Den nærheten man får med partner under sex kan man ikke erstatte på egenhånd, men de fysiologiske helseeffektene får man uansett. Bedre humør, bedre matlyst etc.

Som mann har man en ekstra liten bonus også, hyppig onanering og utløsning kan faktisk forebygge alvorlige sykdommer!

En studie fra Harvard School of Public Health viser at menn som ejakulerte/hadde utløsning minst tyve ganger i måneden hadde 33% lavere risiko for å utvikle prostatakreft enn menn som kun hadde utløsning fire til syv ganger i måneden. Jevnlige/hyppig ereksjon er også gunstig for å kunne vedlikeholde og opprettholde ereksjonsevnen.


Man kan få for mye av det gode, og det gjelder også her. Som en god hovedregel så skal du mastuberere når du har lyst, situasjonen passer seg, og det ikke er til sjenanse for andre. Selvfølgelig, om du til stadighet er for sent ute til jobb og møter fordi du polererer ørreten, så kan det være greit å ta en titt på prioriteringer og kanskje ta en tur til legen? :)

Og her kan gjerne damer være obs også, flere av oss har vel sett Sex & the city, når Charlotte får seg sin første vibrerende rabbit? ;)


Det finnes mange måter å masturbere på. Felles for alt er vel at kjønnsorganene stimuleres utenom samleie. Og som ved samleie, så burde man gi hele kroppen litt oppmerksomhet, ikke bare kjønnsorganene. Jo mer tid man bruker på å tenne kroppen, jo mer vil man få ut av det. Større orgasmer, godfølelse som varer litt lenger etterpå, og langt flere positive effekter.

Det finnes også en masse hjelpemidler til både han og henne.


Mange kvinner får ikke orgasme ved å kun stimulere klitoris, så de vil gjerne ha en dildo eller lignende, gjerne i tillegg til noe som vibrerer. Andre vil bare ha noe som vibrerer. Så har man de som aller helst kun vil bruke fingrene, og det er helt i orden det også.


Menn får stadig ett større utvalg til "runkeverktøy", dog damene leder endel enda. Men hvorfor ikke prøve noen andre sensasjoner? Bare glidemiddel kan gjøre opplevelsen litt bedre. Så har vi flere masturberingsegg, sjømannsbruder, kroppsdeler, runkehansker og mye mer.


Onani er en form for selvpleie, og det er like innafor å kjøpe glidemiddel som det er å kjøpe ansiktskrem. Synes nå jeg.

Se på porno om du vil, stå over om du ikke har det.

Tenn lys i hele rommet om du vil, slå av alt om det får deg til å føle deg bedre.

Så lenge du koser deg med det du gjør, og det ikke er til sjananse for andre, så finnes det ikke en feil måte å masturbere på.

Det eneste jeg kanskje vil nevne er at det alltid er bedre med glidemiddel enn diverse kremer og oljer man finner i skap hjemme. Vi har noen ganske sarte systemer nedentil, og parfyme og andre ulumske ingredienser man finner i slikt skal man helst ikke utsette underlivet for!'


Når man bruker tid på å utforske sin egen kropp er det ikke annet enn godt som kommer ut av det. Du lærer deg selv bedre å kjenne, og kanskje du lærer noen triks om deg selv? Onani betyr ikke nøyaktig det samme for alle, vi er så ulike selv når det gjelder stimuli der nede. Noen vil ha trykkluftbor på klitoris, andre vil ha en fjær. Det finnes menn som strøper høna, og det er de som forsiktig klapper den.

Gjør det DU liker, og det som gir DEG en god følelse. Its all about you!


Så.. Touch yourself! Håper dere få en finfin helg folkens;D


Mvh Lene MK, Oss i mellom.

280 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Hjem: Instagram

KONTAKT OSS:

Strandgata 71 (inngang Bekkegata), 2317 Hamar, Norway

625 20 013

  • generic-social-link
  • instagram

Thanks for submitting!

Hjem: Contact
bottom of page