top of page

Velkommen til bloggen vår!

Oss i mellom er en liten erotisk butikk i hjertet av Hamar. I 2016 bestemte vi oss for å være med å gjøre verden til et bedre sted, ved å fokusere på det vi er ekstra gode på, nemlig seksuell helse! Derfor startet vi ossimellombloggen.no. Vi selger erotiske leketøy i alle slags former og fasonger, og vi har også et stort utvalg seksualtekniske hjelpemidler av ymse slag.
Hos oss er alle velkomne, og du kan føle deg trygg på at det du sier til oss, det forblir (på) Oss i mellom.

Vi vil gjerne gjøre vårt for å bekjempe tabuer og fordommer, og denne bloggen er enda et steg i vår prosess for å gjøre nettopp det.
Om du er ute etter noe bare for å leke litt i hverdagen , eller om du trenger hjelpemidler etter sykdom eller lidelse så vil vi gjøre vårt ytterste for å bistå med informasjon og produkter til nettopp deg.

Med denne bloggen håper vi å kunne nå ut til enda flere i vårt vidstrakte land, menn og kvinner, unge og gamle. Og alle midt i mellom :)
Vi vil legge ut noe seriøst, og noe morsomt. Litt sånn som arbeidsplassen vår, som er seriøs morsom! :)

Vi vil legge ut et innlegg fast i uka, og kanskje ett og annet ekstra innlegg om humøret treffer riktig, eller det er noe vi føler må tas opp.

Setter veldig stor pris på tilbakemeldinger, både ris og ros. Send oss gjerne et tips om det er et spesielt tema du gjerne vil lese om, eller føler burde tas opp.

Det er fullt mulig å stille spørsmål via chatten, men jeg som bloggansvarlig har ikke mulighet til å svare til enhver tid. Om du lurer på noe, så skriv gjerne mailadresse sammen med meldingen, så får du svar så snart jeg har mulighet. Eventuelt kan du også sende mail til post@ossimellombloggen.no

Husk at vi ikke er leger eller gynekologer! Vi vil hjelpe med det vi kan, men ofte vil vi også be dere oppsøke kyndig helsepersonell.

Takk for at du hjelper oss opp og frem ved å lese, og følg gjerne med videre.
Del bloggen vår, og vær med på å sette seksuell helse på dagsordenen! 

-Alle oss på Oss i mellom :)

inCollage_20190917_155047947.jpg
Hjem: Welcome
Hjem: Blog2
  • Forfatterens bildeLene MK

Orgasmeoljer og kremer.

Oppdatert: 12. nov. 2019

Dette er noe vi selger endel av, så jeg tenkte det var greit å skrive en sak om det. Å kalle det orgasmeoljer blir på en måte litt feil, da ingen av disse produktene vil gi deg en orgasme helt på egen hånd. De brukes for å øke sensitiviteten, og for å gi deg en litt annen sensasjon der nede. Det finnes noen ulike varianter som bruker ulike virkestoff. Noen er kun ment for kvinner, noen bare for menn, og noen for begge to.


Det er visse ting man bør tenke på om man vil prøve en slik krem. De aller fleste av dem har advarsler mot å bruke dem når man er gravid, prøver å bli gravid, ammende, eller har en vaginal infeksjon. De skal ikke brukes på sår eller skadet hud. Flere av dem bør heller ikke brukes med kondomer. Jeg skal liste opp så godt jeg kan, men anbefaler dere alltid å lese pakningsvedlegg før bruk av slike produkter.


Her er noen av oljene vi har i butikken:


Sensuva on - for henne: 249,-


Denne er laget på en blanding av essensielle oljer og planteekstrakter. Inneholder ingen sterke konserveringsmidler, parabener, parfyme eller kunstige smakstilsetninger.

Denne oljen kommer i to styrker. Original og ultra. De aller fleste ender opp med å kjøpe ultra, bare for å være sikre. Vi har en smakssak i butikken, så du kan komme hit å få teste en dråpe på underleppen. Prøven er en styrke lavere enn original, men kan fortsatt gi en grei pekepinn på hvorvidt du skal opp en eller to styrker for å få ønsket resultat. Vi tester det på underleppen fordi det ligner på huden i underlivet.

Bruk 1-2 dråper på klitoris. Begynn med en dråpe og se ann effekten, før du eventuelt bruker mer.


Det starter med en umiddelbar varmende effekt, som følges av en kriblende\pulserende følelse. Alt dette sammen kan gjøre deg både tent og våt.

Noen sverger til dette produktet fordi de sier at orgasmen kommer raskere, at de varer lengre, og at de gjerne får flere orgasmer med enn uten.

Må ikke brukes hvis: Du har en vaginal infeksjon, om du er gravid eller prøver å bli det, eller hvis du ammer. Skal ikke brukes sammen med lateks kondomer.


Sensuva On Hemp - for henne: 249,-


Dette er en litt annen variant men som er i samme gate. Denne er tilsatt hempfrøolje, noe som har en dyptgående fuktighetsgivende effekt. Den vil begynne å virke rundt to minutter etter at den er påført.

Bruk 1-2 dråper på klitoris. Begynn med en dråpe og se ann effekten, før du eventuelt bruker mer.

Må ikke brukes hvis: Du har en vaginal infeksjon, om du er gravid eller prøver å bli det, eller hvis du ammer. Skal ikke brukes sammen med lateks kondomer.Shunga Secret garden - for henne 399,-


Denne orgasmekremen inneholder aminosyren L`Argenine. Det retter på et vis ut blodårene for at man skal kunne bli mer følsom. Ved bruk av produkter med dette virkestoffet sier de fleste merkene at man vil kunne merke en økning i virkning etter andre og tredje gang det brukes. Det er ikke alltid full uttelling på første forsøk. Smør kremen rundt og på klitoris, og så kan du bare kose deg.


Må ikke brukes: av gravide, ammende eller av noen som har en kjønnsykdom. (Da spesielt herpes i underlivet)Shunga Dragon - for begge 399,-


Denne kan brukes av begge. Mannen smører inn hele skaftet med kremen, og under samleie vil kremen smitte av inne i partneren. Men kvinnen kan også bruke kremen i skjeden, på kjønnsleppene og klitoris.


Man får en følelse av at det er varmt og kaldt samtidig, etter få minutter, og vil kunne intensifisere hele opplevelsen for begge.


Denne kremen vil også kunne virke bedre etter ett par bruk, slik som secret garden ovenfor. Kremen kan også brukes med kondom.


Swiss Navy Sensual arousal lubricant - for begge: 149,-


Dette er kombinert glidemiddel og orgasmekrem. Flasken vi har i butikken er på 29,5 ml, så det vil ikke holde så altfor lenge om man også bruker det som glidemiddel. (Vi har en litt større variant i nettbutikken, på 59ml.) Ville nok ha anbefalt å kjøpe litt glid på siden, om man har behov for det.

Denne kremen inneholder blant annet menthol, som øker blodgjennomstrømning, i tillegg til en veldig spennende og behagelig kjølende effekt.


Oljene og kremene kan selvfølgelig brukes på egen hånd også. Det er ingenting i veien for å kose seg litt helt alene ;)


Det finnes mange varianter der ute, og det er jo ikke slik at de vil virke likt på alle. Selv om kremene alene ikke vil gi deg en orgasme, så er det en artig ting å teste. Om du sliter med å oppnå tenning så kan dette være verdt å prøve!

Velkommen innom butikken vår for en prat og en titt. Vil du helst ta det via nettbutikk, så har jeg lagt ved link til alle produktene. Du kommer rett til produktet i nettbutikken ved å klikke på bildet av produktet.


Takk for nå, sees om en uke :)


Mvh Lene MK, Oss i mellom.300 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Onani.

Hjem: Instagram

KONTAKT OSS:

Strandgata 71 (inngang Bekkegata), 2317 Hamar, Norway

625 20 013

  • generic-social-link
  • instagram

Thanks for submitting!

Hjem: Contact
bottom of page