top of page

Velkommen til bloggen vår!

Oss i mellom er en liten erotisk butikk i hjertet av Hamar. I 2016 bestemte vi oss for å være med å gjøre verden til et bedre sted, ved å fokusere på det vi er ekstra gode på, nemlig seksuell helse! Derfor startet vi ossimellombloggen.no. Vi selger erotiske leketøy i alle slags former og fasonger, og vi har også et stort utvalg seksualtekniske hjelpemidler av ymse slag.
Hos oss er alle velkomne, og du kan føle deg trygg på at det du sier til oss, det forblir (på) Oss i mellom.

Vi vil gjerne gjøre vårt for å bekjempe tabuer og fordommer, og denne bloggen er enda et steg i vår prosess for å gjøre nettopp det.
Om du er ute etter noe bare for å leke litt i hverdagen , eller om du trenger hjelpemidler etter sykdom eller lidelse så vil vi gjøre vårt ytterste for å bistå med informasjon og produkter til nettopp deg.

Med denne bloggen håper vi å kunne nå ut til enda flere i vårt vidstrakte land, menn og kvinner, unge og gamle. Og alle midt i mellom :)
Vi vil legge ut noe seriøst, og noe morsomt. Litt sånn som arbeidsplassen vår, som er seriøs morsom! :)

Vi vil legge ut et innlegg fast i uka, og kanskje ett og annet ekstra innlegg om humøret treffer riktig, eller det er noe vi føler må tas opp.

Setter veldig stor pris på tilbakemeldinger, både ris og ros. Send oss gjerne et tips om det er et spesielt tema du gjerne vil lese om, eller føler burde tas opp.

Det er fullt mulig å stille spørsmål via chatten, men jeg som bloggansvarlig har ikke mulighet til å svare til enhver tid. Om du lurer på noe, så skriv gjerne mailadresse sammen med meldingen, så får du svar så snart jeg har mulighet. Eventuelt kan du også sende mail til post@ossimellombloggen.no

Husk at vi ikke er leger eller gynekologer! Vi vil hjelpe med det vi kan, men ofte vil vi også be dere oppsøke kyndig helsepersonell.

Takk for at du hjelper oss opp og frem ved å lese, og følg gjerne med videre.
Del bloggen vår, og vær med på å sette seksuell helse på dagsordenen! 

-Alle oss på Oss i mellom :)

inCollage_20190917_155047947.jpg
Hjem: Welcome
Hjem: Blog2
  • Forfatterens bildeLene MK

Penisen.

Oppdatert: 12. nov. 2019

Da var tiden inne for å se litt nærmere på penisen. Eller.. Skrive litt om den iallefall.

Hva en penis egentlig er får du lett svar på med et enkelt google søk, der kan du også søke opp bilder for å se alle de ulike variantene som er der ute. Ingen er like ;) Faktisk er det direkte ulurt å sammenligne deg selv med andre. De finnes et mylder av ulike peniser der ute. Lange, korte, tykke, tynne, skjeve, kurvede og mer til. Kjært barn har jo som kjent mange navn: pikk, kølle, staven, kukken og andre både mer og mindre koselige navn.


Hvordan penis ser ut slapp er heller ikke representativt for hvor stor penis man har da den er erigert. Noen har en veldig liten penis som vokser veldig med en ereksjon, andre har en større penis i slapp tilstand som ikke vokser så veldig mye.


Mange menn henger seg noe fryktelig opp i størrelse. Faktisk er det slik at hele 60 % av menn ønsker seg en større penis.

Verdensgjennomsnittet ligger på 13,4 cm. Dette betyr jo da at flere har mindre, og flere har større. De aller fleste peniser ligger mellom 13 og 18 cm i lengde.

Om du vil måle din penis måler du fra siden fra skambenet, og helt ut til tuppen av penis.


Det finnes flere myter rundt penis størrelser. Flere sier at om man har store føtter, store hender eller stor nese, så har man også en stor penis.. Det er bare tull! Noen med store føtter kan nok ha en stor penis, men det kan menn med små føtter også ha. Det samme gjelder da logisk nok de med store hender og store neser også. Ikke er penis størrelse genetisk heller.


Nå er ikke jeg i besittelse av en penis selv, så til dette innlegget har jeg måtte lese endel. Overrasket meg å lese at mange menn sammenligner hverandre mer eller mindre ubevisst i slapp tilstand, for eksempel i garderober ol. Kan egentlig ikke forstå hvorfor man sammenligner i utgangspunktet, langt mindre når det er i slapp tilstand.

Men.. Nå er jeg jo kvinne, og jeg vet at kvinner kan gjøre rarere ting enn det;)


Det finnes en tilstand man kaller mikropenis. Dette er når den i erigert tilstand er mindre enn 7-8cm. Det finnes muligheter for operasjon for dette, som kan forlenge penis med et par cm. Høres kanskje lite ut, men for de det gjelder er det en ganske stor forskjell. Om dette kan gjelde deg må du snakke med legen din.


Om man er overvektig kan penis se mye mindre ut enn det den faktisk er. Har man mye bukfett kan man faktisk "miste" flere cm. Roten av penis forsvinner under fettet, og den blir visuelt sett mye kortere. Ved vektnedgang er det noen menn som tror at penis plutselig har vokst seg større, men sannheten er jo at penisen er så stor hele tiden, den har bare gjemt seg litt.


Sett ovenfra vil penis alltid se mindre ut enn feks forfra og fra siden. Istedenfor å studere den ovenfra, still deg sidelengs i speilet! Da får du et mer korrekt syn på det. Og husk at tykkelse nesten er viktigere enn lengde. Kvinner har ikke en 20cm dyp skjede!De fleste menn som ønsker seg en større penis gjør det fordi det av en eller annen grunn er laget en kobling mellom hvor mye mann du er i forhold til størrelsen på penis, samt feiloppfattelsen av at kvinner flest vil ha en monsterpenis.. Faktisk er det sånn at for å "fylle" kvinnen trenger du rundt 4 cm med skaft pluss penishode.

En for stor penis, spesielt en som er for lang, er faktisk heller ubehagelig. Siden skjeden ikke er lang nok er det fare for å treffe bunn, og det er ikke mange som synes det er noe allright.


Hvis du bekymrer deg mye over størrelsen på penisen din, så kan dette gå ut over den seksuelle prestasjonen. Med mindre partner har fortalt deg at dette er et problem, så kan du trygt gå ut i fra at det ikke er det. I en spørreundersøkelse hadde i overkant av 80% av kvinner sagt at de var fornøyd med partnerens størrelse. 0.2 % skulle også ønske at partner hadde mindre penis.

Husk også at penetrering bare er en liten del av det å ha sex. Det er så mye annet gøy man kan gjøre med hverandre, både med kroppene og med eventuelt leketøy. Vær heller tilstede og fokuser på partnerens nytelse, du får mye tilbake.


Om du er en av dem med en ganske stor penis, så vil jeg minne deg på å bruke god tid til oppvarming før du har sex. Smårevner i skjeden kan være veldig ubehagelige, og ofte helt unødvendig. Det samme gjelder anal sex. Her kan det faktisk være en fordel å ikke være av de største, det er tross alt ganske trangt der bak. Men oppvarming trenger man åkkesom!


Jeg har tidligere skrevet et innlegg om at damer må slippe litt tak i bekymringene sine for å kunne være helt tilstede under sex. Dette gjelder jo da også menn! Når partneren din og du går til sengs sammen, så er dere ikke der basert på størrelsen på penisen din. Om du bekymrer deg, så er det mest sannsynlig helt unødvendig. Det er et problem du skaper selv, og som på sikt vil kunne tulle med prestasjonen. Slapp av!


Jeg har tidligere skrevet noen innlegg rundt utfordringer og lidelser man kan oppleve med penis, samt produkter som kan hjelpe:


Prostatakreft: https://www.ossimellombloggen.no/alle-innlegg/prostatakreft


Ereksjonssvikt: https://www.ossimellombloggen.no/alle-innlegg/ereksjonssvikt


Tidlig utløsning: https://www.ossimellombloggen.no/alle-innlegg/sliter-du-med-for-tidlig-utløsning


Kondomer og glidemiddel: https://www.ossimellombloggen.no/alle-innlegg/kondomer-og-glidemiddel


Peyronies: https://www.ossimellombloggen.no/alle-innlegg/vet-du-hva-peyronies-sykdom-er


Masturbering: https://www.ossimellombloggen.no/alle-innlegg/nappe-laksen-knipse-bønna-håndjager-muffin-buffin-spille-på-skinnfløyta


Penisringer: https://www.ossimellombloggen.no/alle-innlegg/penisringer


Min oppfordring er å være glad i den du er. Vi er alle ulike, og vi har alle noen komplekser av ymse slag. Sett pris på den penisen du har, det er ingen andre som har lik! ;)


Mvh Lene MK, Oss i mellom.
231 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Onani.

Hjem: Instagram

KONTAKT OSS:

Strandgata 71 (inngang Bekkegata), 2317 Hamar, Norway

625 20 013

  • generic-social-link
  • instagram

Thanks for submitting!

Hjem: Contact
bottom of page