top of page

Velkommen til bloggen vår!

Oss i mellom er en liten erotisk butikk i hjertet av Hamar. I 2016 bestemte vi oss for å være med å gjøre verden til et bedre sted, ved å fokusere på det vi er ekstra gode på, nemlig seksuell helse! Derfor startet vi ossimellombloggen.no. Vi selger erotiske leketøy i alle slags former og fasonger, og vi har også et stort utvalg seksualtekniske hjelpemidler av ymse slag.
Hos oss er alle velkomne, og du kan føle deg trygg på at det du sier til oss, det forblir (på) Oss i mellom.

Vi vil gjerne gjøre vårt for å bekjempe tabuer og fordommer, og denne bloggen er enda et steg i vår prosess for å gjøre nettopp det.
Om du er ute etter noe bare for å leke litt i hverdagen , eller om du trenger hjelpemidler etter sykdom eller lidelse så vil vi gjøre vårt ytterste for å bistå med informasjon og produkter til nettopp deg.

Med denne bloggen håper vi å kunne nå ut til enda flere i vårt vidstrakte land, menn og kvinner, unge og gamle. Og alle midt i mellom :)
Vi vil legge ut noe seriøst, og noe morsomt. Litt sånn som arbeidsplassen vår, som er seriøs morsom! :)

Vi vil legge ut et innlegg fast i uka, og kanskje ett og annet ekstra innlegg om humøret treffer riktig, eller det er noe vi føler må tas opp.

Setter veldig stor pris på tilbakemeldinger, både ris og ros. Send oss gjerne et tips om det er et spesielt tema du gjerne vil lese om, eller føler burde tas opp.

Det er fullt mulig å stille spørsmål via chatten, men jeg som bloggansvarlig har ikke mulighet til å svare til enhver tid. Om du lurer på noe, så skriv gjerne mailadresse sammen med meldingen, så får du svar så snart jeg har mulighet. Eventuelt kan du også sende mail til post@ossimellombloggen.no

Husk at vi ikke er leger eller gynekologer! Vi vil hjelpe med det vi kan, men ofte vil vi også be dere oppsøke kyndig helsepersonell.

Takk for at du hjelper oss opp og frem ved å lese, og følg gjerne med videre.
Del bloggen vår, og vær med på å sette seksuell helse på dagsordenen! 

-Alle oss på Oss i mellom :)

inCollage_20190917_155047947.jpg
Hjem: Welcome
Hjem: Blog2
  • Forfatterens bildeLene MK

Penisringer.

Oppdatert: 12. nov. 2019

Her har man litt av et utvalg! Tenkte jeg skulle lage et lite innlegg om noe av det vi har, om noen av dere er nysgjerrige.


Penisringer er et fabelaktig helpemiddel om du sliter med å opprettholde ereksjonen, men kan også bare være et artig tilskudd i leken. Ved å bruke ring øker du også sensitiviteten.

Penisringen skal stramme litt, men det skal ikke være vondt. Du skal kunne bruke ringen i rundt omkring 30 minutter uten at det skal bli noen problemer. Men følg med da gutta. Om fanten er i ferd med å skifte farge til lilla eller blå er det nok lurt å ordne en større ring! Om det blir veldig ubehagelig eller vondt, da fjerner du ringen med en gang!

Det kan være greit med glidemiddel når man bruker ring, for å forhindre friksjon og lugging. Frisering av kjønnshåret kan også motvirke lugging.

Jeg vet om flere som bruker ring rett og slett fordi de liker den stramme følelsen det gir, så ringer er for alle, ikke kun for de som trenger hjelp med ereksjonen.


Penisringer får man i et mylder av ulike materialer og design, så her går det mye på personlig preferanse.


Noen av produktene har vi i butikk, mens andre kun fåes via nettbutikk. De vi har inne i butikken har jeg notert etter produktinformasjonen.

(Noen av prisene kan avvike noe mellom fysisk butikk og nettbutikk på grunn av ulike driftskostnader.)


Helt enkel penisring fra Shots 89,- (klikk på bildet for å åpne en ny fane til nettbutikken)
Man har da først og fremst en helt vanlig penisring. Den eneste oppgaven denne har, er å holde på ereksjonen. Du får den i flere ulike varianter, her har jeg valgt en ring vi selger en del av. Avbildet har du den vanlige varianten til 89,- men vi har også en variant som er hakket større, slik at man kan bruke ringen over både penis og baller.

Flere spør om vridningen i designet til akkurat denne ringen har noe spennende for seg, men det er nok bare for utseendets del, desverre ;)

Disse har vi inne i butikken.Justerbar ring:Dobbel justerbar silikonring fra RIMBA - 119,- (klikk på bildet for åpne en ny fane til nettbutikken)

Om man er usikker på størrelse, eller på hvor trangt man vil ha det, så har vi flere justerbare ringer også. Noen varianter har kun en mulighet for innstramming, og skal da kun sitte rundt roten på penis.

Andre varianter igjen, som den på bildet, har da altså muligheten til å stramme rundt både skaft og pung. Noen få har ytret at det har lugget i pungen eller nede på skaftet med denne varianten, så her kan det lønne seg med glidemiddel.


3 pk penisringer SONO N25 99,- (klikk på bildet for å åpne en ny fane i nettbutikken)

Pakker med ringer i ulik størrelse i silikon:Om man er usikker på størrelse, eller om man vil ha flere muligheter, så har man slike varianter med tre ringer i ulik størrelse. Laget i silikon, og er ganske behagelige å bruke.

Man kan for eksempel sette en ring rundt både penis og pung, eller en ring på hver. Kun logikken og fantasien setter stopper her altså.


Ringer med vibrering:

(klikk på bildet for å åpne en ny fane i nettbutikk)


De kan selvfølgelig brukes som kliorisstimulator/teaser under sex, men mannen kan også snu ringen slik at vibreringen legges mot pungen.

Vi har vibrerende ringer med batterier, oppladbare, med kaninører, slikkeeffekt og mye mer til. I flere av dem har du muligheten til å ta ut selve bullet`en som vibrerer, slik at den også kan brukes som vibrator på egen hånd.

De avbildede variantene har vi i butikken.

Metallringer:Tre metallringer i metall. Kan brukes som tre pakken i silikon, altså slik du ønsker det selv. Som tidligere nevnt så er det en grei rute å gå om du er usikker på størrelse også. Da har man litt å prøve ut, samt at diameteren på alle ringene står på pakken. Da blir det fort lettere neste gang du kjøper deg en ring!

Mange har nok inntrykket av at man må være tilhenger av BDSM for å bruke ringer av metall, eller sleeves av skinn og lær, men det her er faktisk for alle. Ja.. Alle med en penis da ;)

Vi har som regel minst en variant av metallringer inne i butikken.
Ring med prostatastimulator:


(klikk på bildet for å åpne en ny fane i nettbutikken)

Nå begynner det å bli spennende: penisring med vibrerende prostatastimulering!

. Her kan du fjerne og bestemme hvilken av de vibrerende bulletsene du vil ha på, og det gir deg muligheten til å skreddersy leken litt ettersom hva du er i humør til. De vibrerende bulletsene kan tas ut av holderne også, slik at de kan brukes som en vanlig vibrator. Det finnes flere varianter her, både mer og mindre avansert. Gøy er det lell!

Vi har noen ulike varianter her i butikken.
Ring med vibrering og app:We-Vibe Pivot - Oppladbar Penisring med App 1099,- (klikk på bildet for å åpne en ny fane i nettbutikken)

Her ser du en artig liten sak. Den koster endel mer enn de andre ringene jeg har brukt som eksempler, men den er ikke helt lik de andre heller. Den er oppladbar, og kan brukes i omtrent to timer før den må lades igjen. Det som er spennende med ringer og leker som denne, er at den kan styres via en app. En liten mulighet for litt avstandslek kanskje? ;)

Denne må du kjøpe via nettbutikk.


Ring med kamera:The Cock Cam - Penisring med kamera 1599,- (klikk på bildet for å åpne en ny fane i nettbutikken)

Er du av de som liker å filme litt, kanskje på litt ekstra nært hold? Her har du en kompis til å hjelpe deg litt!

Dette er rett og slett en helt enkel penisring med et kamera på, så ingen andre spennende tilleggseffekter. Men logisk nok ville vel vibrering ha forsyrret kvaliteten på videoen ;)

Den har nattmodus, i tillegg til at den også tar opp lyd.

Men husk nå på, det er IKKE greit å filme noen uten at de har sagt at det er greit først.

Denne må du kjøpe via nettbutikk.
Som tidligere nevnt, så er utvalget ganske massivt. Og ringer kan være både praktisk samt et spennende tillegg til leken, både for han og henne.

Her har du link til alle ringene vi har på nettbutikken:

http://erotikk365.no/nettbutikk/index.php?route=product/category&path=112_167


Neste uke skal jeg holde ett ekstra godt øye med notatene mine, så innlegget kommer når det skal.. Ikke lett å ha teflonhjerne alltid ;)


Ha en videre fortreffelig helg folkens. Gå pent og kjør enda penere, snakkes til uka!


Mvh Lene MK, Oss i mellom :)309 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Onani.

Hjem: Instagram

KONTAKT OSS:

Strandgata 71 (inngang Bekkegata), 2317 Hamar, Norway

625 20 013

  • generic-social-link
  • instagram

Thanks for submitting!

Hjem: Contact
bottom of page