top of page

Velkommen til bloggen vår!

Oss i mellom er en liten erotisk butikk i hjertet av Hamar. I 2016 bestemte vi oss for å være med å gjøre verden til et bedre sted, ved å fokusere på det vi er ekstra gode på, nemlig seksuell helse! Derfor startet vi ossimellombloggen.no. Vi selger erotiske leketøy i alle slags former og fasonger, og vi har også et stort utvalg seksualtekniske hjelpemidler av ymse slag.
Hos oss er alle velkomne, og du kan føle deg trygg på at det du sier til oss, det forblir (på) Oss i mellom.

Vi vil gjerne gjøre vårt for å bekjempe tabuer og fordommer, og denne bloggen er enda et steg i vår prosess for å gjøre nettopp det.
Om du er ute etter noe bare for å leke litt i hverdagen , eller om du trenger hjelpemidler etter sykdom eller lidelse så vil vi gjøre vårt ytterste for å bistå med informasjon og produkter til nettopp deg.

Med denne bloggen håper vi å kunne nå ut til enda flere i vårt vidstrakte land, menn og kvinner, unge og gamle. Og alle midt i mellom :)
Vi vil legge ut noe seriøst, og noe morsomt. Litt sånn som arbeidsplassen vår, som er seriøs morsom! :)

Vi vil legge ut et innlegg fast i uka, og kanskje ett og annet ekstra innlegg om humøret treffer riktig, eller det er noe vi føler må tas opp.

Setter veldig stor pris på tilbakemeldinger, både ris og ros. Send oss gjerne et tips om det er et spesielt tema du gjerne vil lese om, eller føler burde tas opp.

Det er fullt mulig å stille spørsmål via chatten, men jeg som bloggansvarlig har ikke mulighet til å svare til enhver tid. Om du lurer på noe, så skriv gjerne mailadresse sammen med meldingen, så får du svar så snart jeg har mulighet. Eventuelt kan du også sende mail til post@ossimellombloggen.no

Husk at vi ikke er leger eller gynekologer! Vi vil hjelpe med det vi kan, men ofte vil vi også be dere oppsøke kyndig helsepersonell.

Takk for at du hjelper oss opp og frem ved å lese, og følg gjerne med videre.
Del bloggen vår, og vær med på å sette seksuell helse på dagsordenen! 

-Alle oss på Oss i mellom :)

inCollage_20190917_155047947.jpg
Hjem: Welcome
Hjem: Blog2
  • Forfatterens bildeLene MK

Pixey Future - til kvinner og menn.

Oppdatert: 12. nov. 2019

Denne ukens innlegg handler om en helt vidunderlig massasjestav! Denne skryter vi opp i skyene til kunder både i butikk, på homeparty og på privaten. Når jeg innså at denne ikke har fått et eget innlegg enda fant jeg ut at det måtte gjøres.Trykk på bildet for å se produktet i vår nettbutikk!

Pixey Future: 849,-


Denne herligheten kan virkelig anbefales. Den er ganske så kraftig, og har fem ulike hastigheter og fem ulike rytmer.

Du får den i rosa, og lys lilla.

Ledningen er på 2,4 meter, så den strekker seg ganske langt.


Jeg må ærlig innrømme at dette er det mest fantastiske vibrerende produktet jeg har vært borti.

Mange tror at jeg har skuffer på skuffer med vibratorer fordi jeg jobber her på Oss i mellom, og jeg kan jo skjønne antagelsen. Men sannheten er faktisk at jeg ikke trenger noe annet.

Er litt som når jeg fant den flotte mannen jeg er sammen med. Jeg kan gjerne se på annet, men jeg har null interesse av å leke med annet ;)

Er man på et sted uten strøm, og behovet melder seg, så er det nok praktisk med noe oppladbart. Men til enhver annen anledning velger jeg denne foran alt annet!

Og her er faktisk frøken bosslady helt enig med meg. Ganske mange flere også. Har hatt kunder som har kommet tilbake til butikken for å si takk, rett og slett fordi den er så god!

Om du er av typen som foretrekker at vibratoren kiler og er mer forsiktig, så er kanskje ikke denne for deg.


Vi kaller den for en "dø lykkelig vibrator", og det er absolutt ikke uten grunn.. ;)


Det er jo også et multiverktøy, da den helt klart kan brukes til å massere. Den tar muskelknuter og annet ubehag med glans! Men..

Som vi sier her, så er den mer morsom å bruke på tissen ;)


Det finnes flere ulike hoder man kan sette på for å leke litt ekstra, og for å få litt mer ut av staven. Det finnes egne hoder både for menn og kvinner.

Har et par eksempler:


Menn: Her har du ett hode til masturbering: http://erotikk365.no/nettbutikk/index.php?route=product/product&product_id=46406&search=power+head

Det er absolutt ikke sånn at kun kvinner kan kose seg med massasjestav ;)


Kvinner: Her har du et hode med en liten type dildo og klitorisstimulator: http://erotikk365.no/nettbutikk/index.php?route=product/product&product_id=47033&search=power+head


Flere tror at ledningen kommer til å være i veien, og at det blir en distraksjon å styre med den. Men tro du meg, ledningen er det siste du bryr deg om når du får deg en Pixey Future. Som tidligere nevnt, så er lengden på ledningen hele 2,4 meter, så det er endel lengde å leke seg med :)

I tillegg slipper man at vibratoren går tom for strøm rett før klimaks. Jeg vet at det kan skje, og husjameg så kjipt det er!


I tillegg er den enkel for partner å bruke på deg. Jeg kjenner til flere som har sagt at de som regel må bruke vibrator o.l. selv, fordi partner ikke nødvendigvis treffer riktig. Med Pixey er ikke det et problem lenger.. Med den treffer du enten du vil eller ikke, dog aldri på en dårlig måte. De aller fleste elsker å kunne sørge for at partneren når klimaks, og Pixey leverer. Alltid.


Minner igjen på at vi gjerne tar i mot tips om det er noe spesielt dere vil at jeg skal skrive om. Om det så er en spesifikk fetisj, andre produkter eller noe som helst annet relatert til butikken og seksuell helse. Send meg gjerne en melding på chatten her på bloggen, eller skriv en mail til post@ossimellombloggen.no


Ha en videre fortreffelig torsdag, prates om en uke :)


Mvh Lene MK, Oss i mellom.67 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Onani.

Hjem: Instagram

KONTAKT OSS:

Strandgata 71 (inngang Bekkegata), 2317 Hamar, Norway

625 20 013

  • generic-social-link
  • instagram

Thanks for submitting!

Hjem: Contact
bottom of page