top of page

Velkommen til bloggen vår!

Oss i mellom er en liten erotisk butikk i hjertet av Hamar. I 2016 bestemte vi oss for å være med å gjøre verden til et bedre sted, ved å fokusere på det vi er ekstra gode på, nemlig seksuell helse! Derfor startet vi ossimellombloggen.no. Vi selger erotiske leketøy i alle slags former og fasonger, og vi har også et stort utvalg seksualtekniske hjelpemidler av ymse slag.
Hos oss er alle velkomne, og du kan føle deg trygg på at det du sier til oss, det forblir (på) Oss i mellom.

Vi vil gjerne gjøre vårt for å bekjempe tabuer og fordommer, og denne bloggen er enda et steg i vår prosess for å gjøre nettopp det.
Om du er ute etter noe bare for å leke litt i hverdagen , eller om du trenger hjelpemidler etter sykdom eller lidelse så vil vi gjøre vårt ytterste for å bistå med informasjon og produkter til nettopp deg.

Med denne bloggen håper vi å kunne nå ut til enda flere i vårt vidstrakte land, menn og kvinner, unge og gamle. Og alle midt i mellom :)
Vi vil legge ut noe seriøst, og noe morsomt. Litt sånn som arbeidsplassen vår, som er seriøs morsom! :)

Vi vil legge ut et innlegg fast i uka, og kanskje ett og annet ekstra innlegg om humøret treffer riktig, eller det er noe vi føler må tas opp.

Setter veldig stor pris på tilbakemeldinger, både ris og ros. Send oss gjerne et tips om det er et spesielt tema du gjerne vil lese om, eller føler burde tas opp.

Det er fullt mulig å stille spørsmål via chatten, men jeg som bloggansvarlig har ikke mulighet til å svare til enhver tid. Om du lurer på noe, så skriv gjerne mailadresse sammen med meldingen, så får du svar så snart jeg har mulighet. Eventuelt kan du også sende mail til post@ossimellombloggen.no

Husk at vi ikke er leger eller gynekologer! Vi vil hjelpe med det vi kan, men ofte vil vi også be dere oppsøke kyndig helsepersonell.

Takk for at du hjelper oss opp og frem ved å lese, og følg gjerne med videre.
Del bloggen vår, og vær med på å sette seksuell helse på dagsordenen! 

-Alle oss på Oss i mellom :)

inCollage_20190917_155047947.jpg
Hjem: Welcome
Hjem: Blog2
  • Lene MK

Pride kommer til Hamar.

Oppdatert: 12. nov. 2019

Den 15. September går Hamars egen pride parade gjennom sentrum!

Paraden starter ved stortorget klokken 13.30, og går avgårde klokken 14.00.

Etter selve paraden er det noen innslag på stortorget, og fra 16.00 er dørene på ballroom åpne for mer fest og moro tilknyttet pride.

(Informasjon hentet fra gruppen Pride Hamar 2018 på facebook)


Pride paraden er en mulighet til å feire kjærlighet. Det er ikke bare for homofile, lesbiske, transpersoner, biseksuelle eller de som er genderfluid. (kun noen eksempler)

Om du støtter kjærligheten, og menneskers rett til å leve med den partneren de elsker, så still opp! Ung, gammel, kvinner, menn og alle legninger og preferanser. Det er faktisk rom for oss alle sammen. :)


Det finnes de som mener at paraden er unødvendig, for verden er jo så fri nå.. Jeg føler at paraden BURDE være unødvendig, men desverre så finnes det trangsynte nolduser i store tall enda.

Min datter gikk i fjor i 2. klasse, og kom hjem og fortalte at venninnen hennes sa at to jenter ikke kunne være kjærester. I vår familie og omgangskrets har vi noen fabelaktige lesbiske og bifile damer, så dette utsagnet forvirret min datter. Hun spurte da denne venninnen "Hvorfor ikke det?", hvorpå venninnen svarte at "pappa har sagt at det ikke er riktig, det er ekkelt."

Dette er barn. Barn som hører på foreldrene sine, og som ikke ser at disse utsagnene er både gale og stygge.

Vi som foreldre har et ansvar for å lære barna våre at kjærlighet er kjærlighet, vi skal sørge for å hjelpe dem til å la hjertene deres vokse av kjærlighet, ikke krympe dem med trangsynthet, feilinformasjon og hat.

Når man ser land som Russland, og hvor vanskelig og farlig det er å være homofil der, så tenker jeg at det er desto mer viktig at vi som kan stå frem ellers i verden uten å bli straffeforfulgt gjør det. Vi bør stå sammen og vise verden at dette er greit. Dette er kjærlighet! Kanskje kan vi også hjelpe de som må gjemme legningen sin så de ser at de ikke er alene. At de IKKE har noen verdens ting å skamme seg for, selv om myndighetene deres sier at de har det.

Et tog i Hamar gjør kanskje ikke all verdens forskjell alene, men sammenlagt er vi veldig synlige :)


Min legning påvirker ikke måten jeg gjør arbeidet mitt på.

Min legning har ingenting å gjøre med min evne som forelder.

Min legning påvirker ikke min personlighet.

Min legning er ikke smittsom.

Min legning skader ingen.

Min legning er ikke din sak.

Min legning er nettopp det. MIN!


De aller fleste skeive mennesker har faktisk både folkeskikk og sunn fornuft, men det finnes selvfølgelig en og annen tøysebukk/dustemikkel her og der, som ødelegger for oss alle. Men det finner man også blant heterofile. Mitt poeng her er at vi er alle bare mennesker, uansett hvem vi elsker.


Jeg har tidligere skrevet et pride innlegg:

(https://www.ossimellombloggen.no/alle-innlegg/du-skal-ikke-tåle-så-inderlig-vel)

Der skriver jeg blant annet at om man ikke har noe pent å si, så holder man rett og slett tåta. Jeg kan akseptere at du har trangsynte meninger som diskriminerer helt vanlige mennesker. Jeg vil faktisk la deg vært fullstendig i fred, fordi jeg synes at vi skal respektere de ulike menneskene vi har rundt oss. Jeg vil ikke gi hatet oppmerksomhet.

Dessverre vil det alltid være de av oss som sprer hat og styggedom, men husk at det er fler av oss som er positive, åpne og tolerante!


Utdrag fra mitt forrige innlegg om pride:

Jeg støtter kanskje Pride litt ekstra fordi jeg er bifil, men jeg vet at jeg hadde støttet bevegelsen med hele meg selv om jeg hadde vært heterofil. Dette fordi kjærlighet, støtte og tilhørighet er noe alle trenger. Det er faktisk flere av grunnbehovene våre det der. Helt basis greier for at vi som mennesker skal ha det bra.

Det finnes noe som heter Maslows behovspyramide. Dette er grunnleggende behov vi mennesker har. Det er fem trinn, og teorien er at man ikke kan oppfylle behov på feks tredje trinn før både ett og to er oppfylt. Her får du trinnene:

#1 Fysiologiske behov: Sult, tørste, søvn osv.

#2 Trygghetsbehov: sikkerhet og beskyttelse.

#3 Sosiale behov: tilhørighet og kjærlighet

#4 Anerkjennelse: Selvaktelse og status.

#5 Selvrealisering: Personlig og åndelig.

Uten sikkerhet og beskyttelse vil vi kunne slite med å oppnå kjærlighet og tilhørighet, for ikke å snakke om resten av trinnene. Disse trinnene gjelder alle. Absolutt alle.


Så still opp folkens! Støtt naboen din, søsteren din, kassadamen på kiwi, rørleggeren faren din bruker og fotpleieren til mor.

La oss spre kjærligheten og slå ring om hverandre :D


Håper vi sees på stortorget den 15. september :)

Mvh Lene MK, Oss i mellom.
8 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Hjem: Instagram

KONTAKT OSS:

Strandgata 71 (inngang Bekkegata), 2317 Hamar, Norway

625 20 013

  • generic-social-link
  • instagram

Thanks for submitting!

Hjem: Contact
bottom of page