top of page

Velkommen til bloggen vår!

Oss i mellom er en liten erotisk butikk i hjertet av Hamar. I 2016 bestemte vi oss for å være med å gjøre verden til et bedre sted, ved å fokusere på det vi er ekstra gode på, nemlig seksuell helse! Derfor startet vi ossimellombloggen.no. Vi selger erotiske leketøy i alle slags former og fasonger, og vi har også et stort utvalg seksualtekniske hjelpemidler av ymse slag.
Hos oss er alle velkomne, og du kan føle deg trygg på at det du sier til oss, det forblir (på) Oss i mellom.

Vi vil gjerne gjøre vårt for å bekjempe tabuer og fordommer, og denne bloggen er enda et steg i vår prosess for å gjøre nettopp det.
Om du er ute etter noe bare for å leke litt i hverdagen , eller om du trenger hjelpemidler etter sykdom eller lidelse så vil vi gjøre vårt ytterste for å bistå med informasjon og produkter til nettopp deg.

Med denne bloggen håper vi å kunne nå ut til enda flere i vårt vidstrakte land, menn og kvinner, unge og gamle. Og alle midt i mellom :)
Vi vil legge ut noe seriøst, og noe morsomt. Litt sånn som arbeidsplassen vår, som er seriøs morsom! :)

Vi vil legge ut et innlegg fast i uka, og kanskje ett og annet ekstra innlegg om humøret treffer riktig, eller det er noe vi føler må tas opp.

Setter veldig stor pris på tilbakemeldinger, både ris og ros. Send oss gjerne et tips om det er et spesielt tema du gjerne vil lese om, eller føler burde tas opp.

Det er fullt mulig å stille spørsmål via chatten, men jeg som bloggansvarlig har ikke mulighet til å svare til enhver tid. Om du lurer på noe, så skriv gjerne mailadresse sammen med meldingen, så får du svar så snart jeg har mulighet. Eventuelt kan du også sende mail til post@ossimellombloggen.no

Husk at vi ikke er leger eller gynekologer! Vi vil hjelpe med det vi kan, men ofte vil vi også be dere oppsøke kyndig helsepersonell.

Takk for at du hjelper oss opp og frem ved å lese, og følg gjerne med videre.
Del bloggen vår, og vær med på å sette seksuell helse på dagsordenen! 

-Alle oss på Oss i mellom :)

inCollage_20190917_155047947.jpg
Hjem: Welcome
Hjem: Blog2
  • Forfatterens bildeLene MK

Pupper

Oppdatert: 12. nov. 2019

Pupper, bryster, brød, jur, boobs, tits og tata`s. Kjært barn har virkelig mange navn. Fabelaktige greier, det synes vel de fleste. For de av oss som har disse morsomme sakene, så er det velkjent at vi har stressballer ferdig montert på kroppen. På ett eller annet vis har vi alle et slags forhold til dem.


Pupper kan også være til besvær.. Det er veldig vanlig at den ene puppen er større enn den andre, men for noen blir forskjellene veldig store. Når den ene puppen ligger på en liten sjarmerende A-cup, mens den andre er en C-cup (Feks) så er det veldig synlig.

Noen har faktisk ikke særlig til bryster i det hele tatt, andre har så mye av det at de sliter med rygg og nakke fra pubertetsalder.

Noen får veldig heng på puppene etterhvert, uavhengig av størrelse, og andre har ganske spreke tata`s hele tiden.

Vi er alle ulike, på godt og vondt.


På disse brystene har vi også brystvorter. De kommer i like mange ulike typer og størrelser som brystene gjør. Dette gjelder da både selve brystvorten og området rundt (areola). De brystene vi oftest ser på tv og lignende har gjerne små areolaer, og ganske små brystvorter. Men fortvil ikke om du ikke ser sånn ut! Areolaen kan like gjerne være stor som servelat, det betyr ikke at verken brystene dine er stygge, eller at du skiller deg ut. Man har innvendte brystvorter, lange brystvorter, pitte små brystvorter og brystvorter som ser skjelvøyde ut.

Igjen, ulikt og normalt!


Brystene er en fin erogen sone for de fleste kvinner, men det er viktig å poengtere at følsomheten er ulik for oss alle. Jeg har lest historier om kvinner som kan oppnå orgasmer ved stimulering av brystvortene og brystene, men du har også de som er omtrent like følsomme som gråstein der. Fortsatt helt vanlig!

Noen får stive brystvorter av en liten frysning, tempteraturendring, opphisselse og mere til, mens andre igjen egentlig aldri har hatt det. Husker jeg så en frøken på tv eller youtube, som faktisk slet med at brystvortene var stive hele tiden, om de var borti noe. Noe de ofte er når man har på klær. Upraktisk når man er svært sensitiv.

Poenget mitt er nå rett og slett at det finnes et fabelaktig mangfold av bryster der ute. Ulikt betyr heldigvis ikke unormalt! Elsk deg selv og det du har, ikke la noe påvirke deg til å se ned på deg selv. Vi er alle flotte! :)


(Har forresten ikke glemt manboobs! Men de fortjener et helt eget innlegg ;) )


GIVE AWAY!!

:D

Da har vi en give away fra butikken gående på facebook! Vi oppfordrer til å ta vare på hverdagsromantikken, og gir bort to innholdsrike pakker til to som liker innlegget. Vi setter utrolig stor pris på at dere tagger venner og deler innlegget, men dette er da altså ikke nødvendig for å vinne :) klikk inn på linken her for å finne innlegget :

https://www.facebook.com/OssIMellom/photos/a.356369551093190/2273808976015895/?type=3&theater


Da er det straks helg, og jeg skal iallefall nyte den fullt ut. Håper du gjør det samme:)

Mvh Lene MK, Oss i mellom.
64 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Onani.

Hjem: Instagram

KONTAKT OSS:

Strandgata 71 (inngang Bekkegata), 2317 Hamar, Norway

625 20 013

  • generic-social-link
  • instagram

Thanks for submitting!

Hjem: Contact
bottom of page