top of page

Velkommen til bloggen vår!

Oss i mellom er en liten erotisk butikk i hjertet av Hamar. I 2016 bestemte vi oss for å være med å gjøre verden til et bedre sted, ved å fokusere på det vi er ekstra gode på, nemlig seksuell helse! Derfor startet vi ossimellombloggen.no. Vi selger erotiske leketøy i alle slags former og fasonger, og vi har også et stort utvalg seksualtekniske hjelpemidler av ymse slag.
Hos oss er alle velkomne, og du kan føle deg trygg på at det du sier til oss, det forblir (på) Oss i mellom.

Vi vil gjerne gjøre vårt for å bekjempe tabuer og fordommer, og denne bloggen er enda et steg i vår prosess for å gjøre nettopp det.
Om du er ute etter noe bare for å leke litt i hverdagen , eller om du trenger hjelpemidler etter sykdom eller lidelse så vil vi gjøre vårt ytterste for å bistå med informasjon og produkter til nettopp deg.

Med denne bloggen håper vi å kunne nå ut til enda flere i vårt vidstrakte land, menn og kvinner, unge og gamle. Og alle midt i mellom :)
Vi vil legge ut noe seriøst, og noe morsomt. Litt sånn som arbeidsplassen vår, som er seriøs morsom! :)

Vi vil legge ut et innlegg fast i uka, og kanskje ett og annet ekstra innlegg om humøret treffer riktig, eller det er noe vi føler må tas opp.

Setter veldig stor pris på tilbakemeldinger, både ris og ros. Send oss gjerne et tips om det er et spesielt tema du gjerne vil lese om, eller føler burde tas opp.

Det er fullt mulig å stille spørsmål via chatten, men jeg som bloggansvarlig har ikke mulighet til å svare til enhver tid. Om du lurer på noe, så skriv gjerne mailadresse sammen med meldingen, så får du svar så snart jeg har mulighet. Eventuelt kan du også sende mail til post@ossimellombloggen.no

Husk at vi ikke er leger eller gynekologer! Vi vil hjelpe med det vi kan, men ofte vil vi også be dere oppsøke kyndig helsepersonell.

Takk for at du hjelper oss opp og frem ved å lese, og følg gjerne med videre.
Del bloggen vår, og vær med på å sette seksuell helse på dagsordenen! 

-Alle oss på Oss i mellom :)

inCollage_20190917_155047947.jpg
Hjem: Welcome
Hjem: Blog2
  • Forfatterens bildeLene MK

Send oss din beste sexhistorie!

Oppdatert: 12. nov. 2019

Lyst til å vinne et gavekort på 1500 kr? Da vil vi at du skal sende oss din sprøeste, morsomste eller mest bisarre sexhistorie!

Avbrutt av kjæledyr i akten? Satt du fast i noe rart, eller satt noe rart fast i deg?

Fortell det til meg! ;)

Det sies at en god latter forlenger livet, så vi går for den, og deler litt på kjærligheten samtidig.

Fristen er onsdag 22. August, og vinnerhistorien dukker opp i neste ukes innlegg.


Historien sendes til post@ossimellombloggen.no

Alle vil selvfølgelig være helt anonyme, og du vil få en mail om du er vinneren etter at neste ukes innlegg legges ut.


Som en liten bonus legger jeg ut en liten historie jeg har fått tilsendt fra en venn, jeg lo iallefall godt :) :


"Jeg og kjæresten hadde lenge snakket om å prøve analsex, og en god stund ble det bare med praten. Men en kveld vi hadde drukket litt fant vi ut at tiden hadde kommet!

Uerfaren som jeg var, så var det mye jeg ikke var klar over at man burde ordne før man testet analsex, og han fikk styre showet.

Kondomet kom på, og jeg fikk beskjed om å snu meg over. Kjæresten var nok heller ikke særlig erfaren, heller i overkant ivrig fordi han endelig slapp til på toeren. Mens han "prøvde" å penetrere tenkte jeg såvidt over at vi kanskje skulle hatt noe glidemiddel, men rakk ikke å ytre ett eneste ord før det smalt.

Har du noen gang dratt i -og sluppet en gummistrikk over håndleddet? Tenk deg den følelsen, ganget med 200, innenfor fiseringen! Fordi vi ikke hadde glidemiddel, og fordi han var rent for ivrig, så sprakk kondomet. Og jeg gjentar: INNE I FISERINGEN MIN! Det finnes faktisk ikke ord for å beskrive den følelsen. Det eneste jeg var helt sikker på, det var at analsex nå var fullstendig uaktuelt i lang tid, og kanskje for all tid.

Kjæresten ble selvfølgelig knust. Litt fordi jeg hadde fått vondt, men antagelig mest fordi han mistet tilgangen til pompen nesten før han hadde fått den..


Husk glidemiddel og forberedelse, jeg unner ingen andre å tro at fiseringen har eksplodert.."


Da satser vi på å høre fra dere, og husk: ingenting er for pinlig for internett! ;)


Mvh Lene MK, Oss i mellom.

55 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Hjem: Instagram

KONTAKT OSS:

Strandgata 71 (inngang Bekkegata), 2317 Hamar, Norway

625 20 013

  • generic-social-link
  • instagram

Thanks for submitting!

Hjem: Contact
bottom of page