top of page

Velkommen til bloggen vår!

Oss i mellom er en liten erotisk butikk i hjertet av Hamar. I 2016 bestemte vi oss for å være med å gjøre verden til et bedre sted, ved å fokusere på det vi er ekstra gode på, nemlig seksuell helse! Derfor startet vi ossimellombloggen.no. Vi selger erotiske leketøy i alle slags former og fasonger, og vi har også et stort utvalg seksualtekniske hjelpemidler av ymse slag.
Hos oss er alle velkomne, og du kan føle deg trygg på at det du sier til oss, det forblir (på) Oss i mellom.

Vi vil gjerne gjøre vårt for å bekjempe tabuer og fordommer, og denne bloggen er enda et steg i vår prosess for å gjøre nettopp det.
Om du er ute etter noe bare for å leke litt i hverdagen , eller om du trenger hjelpemidler etter sykdom eller lidelse så vil vi gjøre vårt ytterste for å bistå med informasjon og produkter til nettopp deg.

Med denne bloggen håper vi å kunne nå ut til enda flere i vårt vidstrakte land, menn og kvinner, unge og gamle. Og alle midt i mellom :)
Vi vil legge ut noe seriøst, og noe morsomt. Litt sånn som arbeidsplassen vår, som er seriøs morsom! :)

Vi vil legge ut et innlegg fast i uka, og kanskje ett og annet ekstra innlegg om humøret treffer riktig, eller det er noe vi føler må tas opp.

Setter veldig stor pris på tilbakemeldinger, både ris og ros. Send oss gjerne et tips om det er et spesielt tema du gjerne vil lese om, eller føler burde tas opp.

Det er fullt mulig å stille spørsmål via chatten, men jeg som bloggansvarlig har ikke mulighet til å svare til enhver tid. Om du lurer på noe, så skriv gjerne mailadresse sammen med meldingen, så får du svar så snart jeg har mulighet. Eventuelt kan du også sende mail til post@ossimellombloggen.no

Husk at vi ikke er leger eller gynekologer! Vi vil hjelpe med det vi kan, men ofte vil vi også be dere oppsøke kyndig helsepersonell.

Takk for at du hjelper oss opp og frem ved å lese, og følg gjerne med videre.
Del bloggen vår, og vær med på å sette seksuell helse på dagsordenen! 

-Alle oss på Oss i mellom :)

inCollage_20190917_155047947.jpg
Hjem: Welcome
Hjem: Blog2
  • Lene MK

Slapp av litt damer! ;)

Alt for mange av oss bærer med oss enhver bekymring og vond tanke til enhver tid.

Selv under sex er det flere som tenker på oppvasken, klesvasken, støvtørking og gulvsvask. Og er det ikke husholdning man tenker på, nei da er det gjerne negative tanker om kroppen som dukker opp. Pupper som ikke matcher, mage som henger, arr etter operasjoner og ulykker, disselår og kjætlighetshåndtak man tenker at ingen burde ta på eller se på i det hele tatt.


Og jeg skjønner det. Hverdagen kan være ganske tøff, og de siste årene har ganske bare rast forbi deg? Kroppen er ikke det den en gang var, og du sliter med å tilpasse deg alle forandringer? Det er mange i samme bås, men det trenger ikke være så vanskelig :)

På en eller annen måte vil vi alle oppleve endringer fysisk. På grunn av vektendring, graviditet, fødsel, sykdom, medisiner, alder og så videre. Men greia her er jo at alt er helt naturlig. Dette skjer med oss alle, og ingen av oss har evne til verken å unngå tidens gang -eller tyngdekraften.


Jeg har knapt fylt 30 år, men etter å ha fått ett barn, så vært meget overvektig før en kraftig vektnedgang og en økning igjen, så har jeg nå en kropp som bærer preg av det. De en gang så freidige brystene og fokuserte brystvortene er nå tunge og skjeløyde. Den en gang så flate magen er nå et mykt verdenskart av strekkmerker, og min tidligere yppige stump ser ut til å ha blitt overtatt av de øvrige kjærlighetshåndtakene.

Jeg skal ikke lyve for dere å si at jeg aldri har hatt komplekser rundt dette, ei heller vil jeg påstå at det aldri skjer i disse dager heller. Det jeg vil påstå derimot, er at jeg aldri vil la disse kompleksene komme i veien for et godt sexliv. Å kunne slippe seg helt fri, og bare slappe av gir så mye mer enn å være delvis tilstede.


Om du sliter med det å slappe av, så finnes det nok ingen mirakelkur. Når det gjelder kropp har jeg bare bestemt meg for å godta at visse ting kan jeg endre over tid med litt innsats, og at andre ting bare er en del av kroppen min nå.

Om du er en av de som ikke kan slippe taket i husarbeid, regninger og bekymringer, så er det bare øvelse som skal til. Snakk med partneren din, og samarbeid litt. Tankemønstre er utrolig vanskelige å endre, men absolutt ikke umulige :)


Når du og din partner har sex, tror du virkelig at vedkommende måler opp for å se om brystvortene henger likt? Tror du at vedkommende automatisk vil miste lysten på deg om de ser at den magen din som har levd et liv, henger litt? Slutt å bekymre deg, og slutt iallefall å tro at du er en tankeleser. Dine komplekser er bare dine, og ikke nødvendigvis noe problem for partner.


Å kunne slippe seg fri for å slappe av og kose seg er alltid viktig, men kanskje ekstra viktig om man er småbarnsforeldre. Husk på at sex hjelper deg til å sove, og at det kan lindre hodepine. Vinn vinn! ;)


Når vi har sex skilles hormonet oksytocin ut i systemet vårt. Dette hormonet er også kjent som "fred og ro hormonet" og "kjærlighets- og samhørighetshormonet." At vi naturlig kan slippe ut og kjenne herligheten i dette hormonet er ganske magisk i seg selv.

Og her synes jeg det er ganske klart at man burde ta seg tiden til å nyte det litt. Mulig jeg er litt på bærtur, men for de fleste av oss er vel sexen langt bedre om man er fullt og helt til stede i øyeblikket, fremfor å gruble over skitne tallerkener og sure sokker?


Altså, alle har hvert sitt. Om det ovennevnte er en type afrodisia for deg, så for all del :)

Å være tilstede med hverandre er så utrolig viktig i blant. Bare dere to, dere som har valgt hverandre. Flere av oss har en såpass hektisk hverdag at alt fort faller inn i rutiner. Hopp litt ut av rutinen en gang i blant, og bare kos dere med hverandre! Og når man tenker seg om, så er det kanskje usaklig å ikke kunne legge fra seg tanker om skjeløyde bryster, vindusvask og sengetøy for å nyte hverandre en halvtimes tid. Pluss minus. Alt ettersom regner jeg med.


Det jeg skriver her gjelder også noen menn da, bare så det er sagt. Og jeg sier det samme til dere alle: hverken klesvask, oppvask eller støv går noen steder bare fordi dere slutter å tenke på det en liten stund, og kroppen din er som kroppen din er. Partneren din har valgt deg, og om vedkommende ikke kan godta litt cellulitter eller en litt slapp rumpe, da er det ikke riktig partner heller.


Og en ting til: Om du sitter der og bekymrer deg for at mannen din skal synes puppene skal henge for ille, tenk over en liten ting. Alder og tyngdekraften diskriminerer som tidligere nevnt ingen, menn får også lide. Håret faller av, brystkassen er ikke det den engang var, og pungen henger brått så lavt at man nesten kan høre bjelleklang mens de går. It happens to ALL of us!


Sier som den fabelaktige Ru Paul: "If you cant love yourself, how in the hell you gonna love somebody else."


Free your mind, and the orgasm will follow ;)


Så, la oss omfavne det vi har, og spre litt positive tanker rundt naturlige kropper og hjemmekoselige, rotete hjem!


Ha en flott dag folkens, sees om en uke :)

Mvh Lene MK, Oss i mellom.
6 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Hjem: Instagram

KONTAKT OSS:

Strandgata 71 (inngang Bekkegata), 2317 Hamar, Norway

625 20 013

  • generic-social-link
  • instagram

Thanks for submitting!

Hjem: Contact
bottom of page