top of page

Velkommen til bloggen vår!

Oss i mellom er en liten erotisk butikk i hjertet av Hamar. I 2016 bestemte vi oss for å være med å gjøre verden til et bedre sted, ved å fokusere på det vi er ekstra gode på, nemlig seksuell helse! Derfor startet vi ossimellombloggen.no. Vi selger erotiske leketøy i alle slags former og fasonger, og vi har også et stort utvalg seksualtekniske hjelpemidler av ymse slag.
Hos oss er alle velkomne, og du kan føle deg trygg på at det du sier til oss, det forblir (på) Oss i mellom.

Vi vil gjerne gjøre vårt for å bekjempe tabuer og fordommer, og denne bloggen er enda et steg i vår prosess for å gjøre nettopp det.
Om du er ute etter noe bare for å leke litt i hverdagen , eller om du trenger hjelpemidler etter sykdom eller lidelse så vil vi gjøre vårt ytterste for å bistå med informasjon og produkter til nettopp deg.

Med denne bloggen håper vi å kunne nå ut til enda flere i vårt vidstrakte land, menn og kvinner, unge og gamle. Og alle midt i mellom :)
Vi vil legge ut noe seriøst, og noe morsomt. Litt sånn som arbeidsplassen vår, som er seriøs morsom! :)

Vi vil legge ut et innlegg fast i uka, og kanskje ett og annet ekstra innlegg om humøret treffer riktig, eller det er noe vi føler må tas opp.

Setter veldig stor pris på tilbakemeldinger, både ris og ros. Send oss gjerne et tips om det er et spesielt tema du gjerne vil lese om, eller føler burde tas opp.

Det er fullt mulig å stille spørsmål via chatten, men jeg som bloggansvarlig har ikke mulighet til å svare til enhver tid. Om du lurer på noe, så skriv gjerne mailadresse sammen med meldingen, så får du svar så snart jeg har mulighet. Eventuelt kan du også sende mail til post@ossimellombloggen.no

Husk at vi ikke er leger eller gynekologer! Vi vil hjelpe med det vi kan, men ofte vil vi også be dere oppsøke kyndig helsepersonell.

Takk for at du hjelper oss opp og frem ved å lese, og følg gjerne med videre.
Del bloggen vår, og vær med på å sette seksuell helse på dagsordenen! 

-Alle oss på Oss i mellom :)

inCollage_20190917_155047947.jpg
Hjem: Welcome
Hjem: Blog2
  • Forfatterens bildeLene MK

Trenger du stæsj til julestrømpe eller kalender?

Om du er i ferd med å sette sammen en pakkekalender, men vil sprite opp noen av pakkene, så burde du ta en titt her. Jeg skal gå igjennom en masse ulike morsomme og spenstige produkter som vil kunne lokke frem et smil, og kanskje også føre til litt morro i heimen;) Jeg tar utgangspunkt i varer med lavere pris i dette innlegget, men det vil komme innlegg rundt julegavetips hvor spennet vil være noe større. Klikk på produktet du er interessert i for å se nærmere på det i nettbutikk. Alle varene jeg nevner i dette innlegget har vi inne i butikken her i Bekkegata :)I morro hylla vår har vi mye rart. Endel av det blir ikke nevnt i dette innlegget, rett og slett fordi det hadde blitt rent for mye å skrive om. Men du er selvfølgelig velkommen innom for en titt:)


Vi har helt vanlige spillekort. Eller.. Designet er kanskje ikke det du er vant med fra spillekvelder på hytta.
Kama sutra kortstokk: 99,- Hvert kort viser ulike stillinger fra Kama sutra

Strip-poker kortstokk: 99,- Kortstokk full av nakne damer.


Kinky og Romantic dice game: 139,- Terningspill for par og andre som vil leke litt. Grønn for kroppsdel, sort for handling, og hvit for plassering.


Ærlig talt kortspill: 199,-

Morsomt spill som inneholder mer enn 100 ulike spørsmål. Spillet utfordrer dere til å snakke om de mest personlige ting.

Kan spilles av to eller flere personer. Spillet er på svensk.


Bedroom commands: 99,-

Ta kontrollen på soverommet. Dette kortspillet har en bunke for henne og en bunke for han   med ulike kommandoer.

Noen kort er morsomme, noen er sexy og andre gir dere ulike   forslag for å bidra til litt mer variasjon.Håndjern: 139,- Helt enkle håndjern til kostymer eller litt annen morro ;)


Emogag: 129,- En litt annerledes gag.


BH og\eller string av godteri: 139,- Lyst på til ekstra sukker til kosen? ;)Glidemiddel med smak: 199,-

Cooling peppermint Chocolate bliss

Strawberry kiwi Pina Colada Passion fruit


Comfortably numb (Oral sex mints): 39,- Små sugetabletter med enten mint eller kanel smak som inneholder en mild form for bedøvende effekt i svelget, slik at det minsker eventuelt ubehag ved blow jobs ;)


Varm og kald lipgloss: 199,- Denne er såkalt kissable, noe som betyr at du kan smake på den og bruke den de fleste steder. Den røde har en varmende effekt, den lyse er kjølende. Morsom ved oralsex og ellers på kroppen.Penisringer: Dorcel Maximize: 99,- En helt enkel og grei penisring.


Rimba justerbar penisring: 119,- Denne penisringen ypperlig for de som er usikre på størrelse, eller som er nybegynner.


Tenga masturbasjonsegg: 99,- Dette egget inneholder en hylse med tekstur og glidemiddel, klar for en kjapp omgang med hånda ;) Finnes flere ulike design.


Vi har flere penisringer som vibrerer, og prisene starter på 179,-
Adrien Lastic pocketvibes: 199,- Vi har til vanlig alle fem varianter du ser på bildet, men de forsvinner fort nå som høytiden nærmer seg. Små bullet vibratorer som yter mer enn man skulle ha forventet. Ulike styrker og rytmer får man, samt behagelig materiale. Bruker batterier.Vi har selvfølgelig også kondomer i løsplukk.

Vanlige kondomer: 9,- pr stk Kondomer i varierte smaker: 9,- pr stk Selvlysende kondomer: 10,- pr stk


Neste uke blir det julegavetips! Og så kan det være greit å følge med, det blir brått en konkurranse med gøyale premier.


Vil også minne om at vi har ulike driftskostnader på fysisk butikk og i nettbutikk, så prisene kan variere noe.


Tiden fremover nå er koselig, men kan også være stressende for mange. Ta godt vare på hverandre, og kjør pent!


Mvh Lene MK, Oss i Mellom.


80 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Hjem: Instagram

KONTAKT OSS:

Strandgata 71 (inngang Bekkegata), 2317 Hamar, Norway

625 20 013

  • generic-social-link
  • instagram

Thanks for submitting!

Hjem: Contact
bottom of page