top of page

Velkommen til bloggen vår!

Oss i mellom er en liten erotisk butikk i hjertet av Hamar. I 2016 bestemte vi oss for å være med å gjøre verden til et bedre sted, ved å fokusere på det vi er ekstra gode på, nemlig seksuell helse! Derfor startet vi ossimellombloggen.no. Vi selger erotiske leketøy i alle slags former og fasonger, og vi har også et stort utvalg seksualtekniske hjelpemidler av ymse slag.
Hos oss er alle velkomne, og du kan føle deg trygg på at det du sier til oss, det forblir (på) Oss i mellom.

Vi vil gjerne gjøre vårt for å bekjempe tabuer og fordommer, og denne bloggen er enda et steg i vår prosess for å gjøre nettopp det.
Om du er ute etter noe bare for å leke litt i hverdagen , eller om du trenger hjelpemidler etter sykdom eller lidelse så vil vi gjøre vårt ytterste for å bistå med informasjon og produkter til nettopp deg.

Med denne bloggen håper vi å kunne nå ut til enda flere i vårt vidstrakte land, menn og kvinner, unge og gamle. Og alle midt i mellom :)
Vi vil legge ut noe seriøst, og noe morsomt. Litt sånn som arbeidsplassen vår, som er seriøs morsom! :)

Vi vil legge ut et innlegg fast i uka, og kanskje ett og annet ekstra innlegg om humøret treffer riktig, eller det er noe vi føler må tas opp.

Setter veldig stor pris på tilbakemeldinger, både ris og ros. Send oss gjerne et tips om det er et spesielt tema du gjerne vil lese om, eller føler burde tas opp.

Det er fullt mulig å stille spørsmål via chatten, men jeg som bloggansvarlig har ikke mulighet til å svare til enhver tid. Om du lurer på noe, så skriv gjerne mailadresse sammen med meldingen, så får du svar så snart jeg har mulighet. Eventuelt kan du også sende mail til post@ossimellombloggen.no

Husk at vi ikke er leger eller gynekologer! Vi vil hjelpe med det vi kan, men ofte vil vi også be dere oppsøke kyndig helsepersonell.

Takk for at du hjelper oss opp og frem ved å lese, og følg gjerne med videre.
Del bloggen vår, og vær med på å sette seksuell helse på dagsordenen! 

-Alle oss på Oss i mellom :)

inCollage_20190917_155047947.jpg
Hjem: Welcome
Hjem: Blog2
  • Forfatterens bildeLene MK

Vil du snakke med oss?

Aller først så vil jeg få frem at ingen av oss verken er terapeuter, gynekologer, leger, psykologer eller sexologer. Vi kan hjelpe med mye, men aller mest når det gjelder leketøy og seksualtekniske hjelpemidler. Om dere bare vil piffe opp sexlivet litt, så har vi flere gode råd å komme med, men om forholdet hangler eller det er store problemer vil vi anbefale dere å søke hjelp hos profesjonelle. Det samme gjelder fysiske problemer. Vi besitter generell informasjon, men kan ikke gi noen diagnose.

Selv om vi har en masse gode råd å komme med når det gjelder det meste, så har vi altså ingen andre kvalifikasjoner enn personlige erfaringer å lene oss på.


Om du synes det er flaut å oppsøke butikken, eller bor ett stykke unna kan du alltids bestille via nettbutikken:

http://erotikk365.no/nettbutikk/index.php?route=common/home


Om du ser noe du liker i nettbutikken og vil handle det i butikken vil jeg bare minne på at det er en vannvittig mengde varer på nett, og vi har rett og slett ikke plass til det samme utvalget i den fysiske butikken. Vi har varianter av det meste, men noe må rett og slett bestilles. Du kan bestille det via butikken, slik at vi får det med på neste varebestilling, men da vil vi gjerne ha 40% av kjøpesummen som depositum.

På nettbutikken har vi også ett kontaktskjema du kan fylle ut og sende til oss.


Vi har en telefon som er betjent i våre åpningstider, altså 11-18 hverdager og 11-16 lørdager.

62 52 00 13 Da når du den som er på jobb, og vi kan guide deg litt samt informere om produkter vi eventuelt har inne i butikken som dekker behovene dine.


Du kan nå oss via våre facebook sider også, via privat melding.

https://www.facebook.com/OssIMellom/?ref=br_rs


Og selvfølgelig er det også en mulighet her på bloggen, via chatten. Du finner den ved å trykke på det grå feltet nede til høyre på pc, og via den lille runde saken med tre prikker om du bruker telefon.

Mail til blogg: post@ossimellombloggen.no


Meldingene kommer direkte til meg, og jeg vil svare så snart jeg kan innenfor rimelighetens grenser.

Og med det mener jeg innenfor vanlig arbeidstid. Jeg brenner virkelig for det vi gjør her, men jeg svarer ikke på chat midt på natten eller søndager :)Og som en siste liten notis her: For dere som synes at det er pinlig å handle hos oss, så har vi forståelse for det. Vi er veldig diskrè, posene vi bruker vil ikke fortelle noen hvor dere har handlet, og vi har taushetsplikt. Men husk på at du er ikke den eneste som handler verken løsmus, buttplugs, pisk eller bedøvende krem for analsex. Dette er blant de mange produktene vi selger, og for oss er det ingenting som er pinlig. Såfremt vi har produktet du leter etter vil vi kunne hjelpe deg. Og om du er bekymret for de andre kundene, så husk på at de ikke har kommet inn i butikken vår for å dømme deg, de er faktisk på handletur de også ;)

Ofte starter spørsmål jeg har fått med "nå skal jeg spørre om noe rart..". Men jeg har enda ikke fått ett "rart" spørsmål, og det er alltid bedre å spørre en gang for mye enn en gang for lite :)


Ha en fabelaktig helg folkens! Kos masse både med dere selv og hverandre, så kommer det ett nytt innlegg om en uke :)


Mvh Lene MK, Oss i mellom.

9 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Hjem: Instagram

KONTAKT OSS:

Strandgata 71 (inngang Bekkegata), 2317 Hamar, Norway

625 20 013

  • generic-social-link
  • instagram

Thanks for submitting!

Hjem: Contact
bottom of page